greenbux
Started By
mariux201
, Bir 27 2010 06:23
Temoje atsakymų: 7
Parašyta 27 birželio 2010 - 06:23
dar vienas bux'as jusu teismui.siek tiek nerealu kad butu tiesa, bet pabandyti gal verta.click 14uz click'a 0.03$min payout 2$siaip visa isvaizda atrodo patikimai. draugas greit paprasys ismokos, tai manau kokiu 4 dienu begy suzinosim svarbiausia dalyka. dekuj tiems, kurie pades man surinkt ismoka.http://greenbux.info/register.php?ref=mariux201
Parašyta 27 birželio 2010 - 06:57
Ne nu....
Sakai "šiek tiek nerealu"? Čia VISIŠKAI nerealu, kad mokės. Vienas iš didžiausių scam'o požymių - už kliką daugiau nei 0,01$ standart nariui. + tiek klikų... Vienu žodžiu, tau dar mokintis mokintis ir mokintis apie buksus, ar atskirti patikimus nuo visiško š***.

Parašyta 27 birželio 2010 - 07:15
aciu uz nuomone ;D ot dabar labai noreciau gaut ismoka is jo ir parodyt ja tau ;D ot butu. bet znk, mokintis man nereik, as pats zinau kaip gal but. dabar bandau, nes suzinojimas uzims tik 4 dienas. tai kode nebandyt? o kad cia pareklamuosiu niekas per galva neduoda

Parašyta 27 birželio 2010 - 07:20
Negausi tu jokios ismokos ir nieko tu cia Karabasui neparodysi, nes tai yra neimanoma. Buxas kuri cia reklamuoji neturi jokiu gero buxo savybiu, isskyrus visai neprastai atrodanti dizaina...
Parašyta 27 birželio 2010 - 07:42
mariux201 parašė:
Kad išmoką gausi, šansai labai maži, o jei ir gautum per stebuklą, tai vis tiek nieko tai nekeičia, nes žmonėms užsiregistravusiems kaip tavo referalais, tikimybė kažką gauti sumažėja visiškai., tad tikrai nebūtina mums čia kažką įrodynėti...Aš jau nebesuprantu, mariux201 iš kur tu iškritęs, kad tokias kvailystes išdarinėji. Dabar kaip suprantu visi scamams būdingi požymiai tau nesvarbūs, palei tave turėtume net neatsirinkinėti su kuriais buxais dirbti ir su kuriais nedirbti, nes iš kiekvieno iš jų ( nesvarbu ar prastai ar gerai atrodančio) yra tikimybė gauti išmoką. Gal išvis pradedame tada mėginti buxus, kurie moka po 1 USD už peržiūrėtą nuorodą :laugh:. Jeigu tu save skaitai gerai išmanančiu apie buxus ir kad tau nereikia dar mokintis, tai jau tada viršūnė... Tau reikia pradėti mokintis nuo elementarių dalykų. Pvz žinoti jog, kad buxui mokančiam standart nariams už nuorodos peržiūrėjimą 2-3 ir daugiau centų išsilaikyti neįmanoma.Išsižeisti tikrai nereikia, bet tavo elgsena prilygsta maždaug 10 metų vaiko elgseną, kuris pirmą kartą sužinojo, kad galima uždirbti pinigus spaudant nuorodas ir registruojasi į kiekvieną pasitaikiusį buxą ir tikisi daug uždirbti :laugh:.Tema vėl keliauja į šiukšlyną, kad būtų pavyzdys tau pačiam ir kitiems, jog tokie buxai čia nepropaguojami. Arba pasiūlyk publikai kažką verto dėmesio arba nieko nesiūlyk.Jeigu nori reklamuoti tokius buxus ir ieškotis kvailelių, kurie juose dirbtų, prašom pasiieškoti kitos vietos...aciu uz nuomone ;D ot dabar labai noreciau gaut ismoka is jo ir parodyt ja tau ;D ot butu. bet znk, mokintis man nereik, as pats zinau kaip gal but. dabar bandau, nes suzinojimas uzims tik 4 dienas. tai kode nebandyt? o kad cia pareklamuosiu niekas per galva neduoda

Parašyta 27 birželio 2010 - 10:18
http://genuinemails.com/ ,,Va cia tai uzdarbis 500$ uz perskaityta emeila ''
Parašyta 27 birželio 2010 - 10:38
admin , nesiregistruoju kiekvienam pasitaikiusiam. ir pasakysiu taip: ieskau kvaileliu kurie uzsiregistruotu. man pvz per galva niekas neduos. beje pasakysiu, viena refa gavau. ir kas blogai? ar man skauda kazka kad pabandziau?
siaip as pats suprantu kad mazai cia sansu. bet BENT MAN yra sansu gaut ta ismoka. ir dziaugiuos kad yra kas uzsiregistruoja. jei jum nepatinka, jis ignoruokit, bet cia kazka sakyt, kad man mokytis reikia- tik nepradekit! o kodel meti tema i siukslyna? paskyk kad tavo nuomne yra tokia kad i si buxa kisti noses nereikia. o gal atsiras kas nores pabandyt? tai kam sis puslapis reikalingas, jei tik viskas uzdaroma. tu nenori, bet gal kitas, kuris vien skypei turedamas belekiek zmoniu, ta ismoka surinks per viena diena. tai jeigu yra tokios galimybes, kode dbr cia neleidziat dirbt? tai jum reikia duoti tik tokius kurie jau tikrai moka... mokekit patys atsirinkt, o ne ziekit ka kiti daro. man vienas refas ir tai padeda
jei atsiranda dar tokiu naiviu, kurie tiki, kad sis buxas moka, tai tegu registruojas, o tu dabar uzdarai tema, kad jis jos net nepamatys. jei as soksiu i sulini, ar tu soksi... jei as rasiu milijona, ar tu nenoretum jo rast? supratai ka norejau pasakyt? buxus as zinau, nukentejes esu ir nepasirasau ant visu. bet kaip yra galimybe per dvi dienas gaut ismoka...
jau geriau sugaisiu dvi minutes ir pabandysiu , jei gailesiuos veliau kad nebandziau.jus galit tik patart, bet neliept!!! tad kelk tema is siukslyna ir tegu zmones patys renkasi.aciu, admin, uz savo nuomone. bet as pasirinksiu parizikuot.

Parašyta 28 birželio 2010 - 09:19
Likau šokiruotas !!! ... Be komentarų... :laugh: :laugh: :laugh:
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0