Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Manual Surfai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 12

#1 latwiz

latwiz

Parašyta 29 gegužės 2010 - 10:08

Sveiki, surfinu easyhits4u, tai butu visai neprosal tuo paciu su dar keletu manual surfu padirbeti. Gal kas galit surasyt visus jums zinomus, mokancius manual surfus? ;] :D
  • 0

#2 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 30 gegužės 2010 - 10:36

Laiko gaisimas.. jau vieno easyhits turi uztekt, nes jei surfinsi su kokiais 3 manual surfais vienu metu tai ir lagins netas ir neturesi laiko ka nors kito daryt...
  • 0

#3 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 06:01

manau, kad cia jau priklauso nuo interneto tiekejo ir kompiuterio pajegumu, ar gaisimas ar ne. mano atveju, laiko gaisimo tikrai nebutu, tad vis dar laukiu atsakymo i pirma posta ;]
  • 0

#4 weno

weno

Parašyta 31 gegužės 2010 - 08:42

O kuo tavo atvejis skiriasi nuo visu kitu? Kalbi taip lyg neturetum gyvenimo :D
  • 0

#5 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 10:59

weno, ne taip mane supratai. tiesiog, surfindamas easyhits4u bet kokiu atveju, nelabai kazka daugiau ir nuveikiu, tai pamasciau, tad kodel gi man tuo paciu su keletu dar papildomu kompaniju nepadirbejus. o del mano interneto greicio tai gali nesirupint :D
  • 0

#6 Karabasas

Karabasas

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:12

latwiz parašė:

weno, ne taip mane supratai. tiesiog, surfindamas easyhits4u bet kokiu atveju, nelabai kazka daugiau ir nuveikiu

Tai reiškias nemoki suderinti surfinimo easyhits4u.com su normaliu gyvenimu. :D Aš pvz surfinu jame, ir spėju kituose buksuose suklikinti, pabendrauti su žmonėmis, paskaityti naujienas, pažiūrėti klipų ir pan. :) :D
  • 0

#7 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:24

tai as irgi beveik taip pat. kol surfinu realei su draugas susirasineju, arba siaip visokiomis idomybemis uzsiemineju, taciau, nenuveikiu rimtesniu darbu. pvz.: nesugebu suderinti pamuoku ruosos, ko man atrado padaryti neiseina ir tau. ;p
  • 0

#8 Karabasas

Karabasas

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:29

latwiz parašė:

pvz.: nesugebu suderinti pamuoku ruosos, ko man atrado padaryti neiseina ir tau. ;p

Išeina, išsiėmu knygas, nuspaudžiu kodą, atsirenku ką reik mokintis, vėl spaudžiu kodą, tada po vieną dalyką darau ir vis paspaudžiu kodą. :) :D Šiaip dažniausiai aš nesimokinu dieną, nebent prieš miegą arba ryte. Taip geriau išmokstu( :D ). Tai va. :D
  • 0

#9 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:53

nu nezinau kaip tau, bet man kai pagrinde humanitarinius mokslus daryt reikia, tai nelabai surfo suderinti su pamokomis pavyksta. ;D p.s. isivaizduoju:rasau analize, ir kas 15sekundziu surfe spaudalioju. manau, jog ne itin gerai parasyciau, ir mazokai pri'clickinciau.
  • 0

#10 wase99

wase99

Parašyta 03 birželio 2010 - 01:23

Na nieks neparase jokio surfo mokancio tai as parasysiu:http://pay4surf.info/?ref=wase99 moka nedaug mazdaug 0.08-0.10$ uz 1000 hit'u tiksliai neskaiciavau.Minimali ismoka 0.10$
  • 0

#11 latwiz

latwiz

Parašyta 05 birželio 2010 - 12:53

wase, dekui bent tau uz geranoriskuma ;]
  • 0

#12 aiwis

aiwis

Parašyta 29 birželio 2010 - 06:44

wase99 parašė:

Na nieks neparase jokio surfo mokancio tai as parasysiu:http://pay4surf.info/?ref=wase99 moka nedaug mazdaug 0.08-0.10$ uz 1000 hit'u tiksliai neskaiciavau.Minimali ismoka 0.10$

jai kam domina yra ant jo botas linkas boto
  • 0

#13 ledux

ledux

Parašyta 29 birželio 2010 - 07:04

Iejau i ta pay4surf ir uztikau tokia zinute "ATTENTION After 01 July PTP will close!"Cia juk reiskia kad uzsidarys jie ?
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas