Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Pareikšk savo nuomonę "Kas geriau?"

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#21 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 birželio 2010 - 12:38

O aš sutikčiau,kad tų dešimties referalų ir admin'o gauti pinigai būtų bendri ir būtų padalijami po lygiai. Tik čia atsirastų kita problema. Viskas gerai,jei kiekvienas referalas sąžiningai diena iš dienos suspaudo nuorodas,bet taip nebus. Tuomet ir pinigus reikėtų padalinti atitinkamai. Admin'ui daugiau darbo būtų :).
  • 0

#22 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 01 birželio 2010 - 01:02

vilivis parašė:

Na čia nesutikčiau už jokius pinigus, nes būten šiai dienai, kai atsiranda forume išmokų įrodymai ir tie įrodymai ne tavo, tada dauguma atveju šaukštai po pietų pradėt tokį PTC. :)

.Jei pradėtum rinkti išmoką vienas, tada galbūt jau ir būtų šaukštai po pietų, bet dabar kalba eina apie darbą su referalais. 80%| visų busimų scamų tikrai moka pinigus savaitę, dvi, gal dar tris... net ir tie, kurie pakurti ant buxhost platformos vilivis parašė:

Nesupyk admin, bet čia man visiškai prasilenkiama su logika ir skrajojama padebesiais "rinkčiau išmoką vieną po kitos, dalinčiau komisinius ir iš pažiūros būtų visi patenkinti..." tai kaip tie bux gali kristi visų akyse, jei visi būtų patenkinti :laugh:

Viskas čia yra logiška ir niekas neskrajoja padebesiais... Esu gerai išanalaizavęs visą buxų sistemą, pradirbęs su šimtais buxų, bendrauju su keletu gan stambių užseniečių siūlančių Refback sistemą ir žinau, ko nori scameriai ir ko galima iš jų tikėtis. Taip, tai tiesa, jei pradėčiau daryti refbacką, visiems išeilės naujiems atsirandantiems buxams, išmokas bent jau man plauktų viena po kitos, nes referalų būtų daug, o jų yra daug, nes šiame portale, kad ir kaip stengiuosi paaiškinti visiems, kad reikia dirbti saikingai, vis tiek nuolat atsiranda buxerių dirbančių su bet kuo ir visą parą. Turint bent 10-20 referalų buxe, išmoką gali surinkti per 3-4 dienas. renkant išmokas tokiais intervalais ir dirbant su kokiu 30 buxų, pinigų gaučiau daug ir visi užkietėję buxeriai, kurie nemato šviesios dienos būtų patenkinti gaudami komisinius. Kalba eina tik apie labai dideli kiekį buxų. Nesakau, kad bet kurį paėmęs gaučiau išmoką, bet palaikydamas tarkim nuolat 30 buxų skaičių čia, bent iš 20 išmokas tikrai gaučiau. Ir taip vienus mesčiau kitus priimčiau ir ratas suktusi begalo, nes kaip matote naujų buxų kiekvieną dieną atsiranda ir iš jų yra nemažai mokančių trumpa laiką (tiek, kad tarkim aš spėčiau surinkti išmoką )Ginčytis čia beprasmiška, tiesiog skiriasi mūsų požiūris į uždarbį su buxais. Tu linksti daugiau rizikuoti su tikslu kuo daugiau bet kokia kaina uždirbti tik iš buxų, o aš priešingai- nesistengiu ir nerekomenduoju niekam draskytis, vienytis į grupes ir sukti kitus planus, kad tik bet kokia kaina išpešti dar vieną papildomą dolerį ir vėliau visiems jį dalintis. Žemas lygis yra draskytis dėl kelių dolerių. Man pačiam tokio tipo uždarbis vis dar yra pirmoje vietoje, nors uždirbti galima nedaug yra todėl, kad uždirbto pinigo, išnaudoto laiko ir sudėtingumo visa tai dirbti santykis puikus. Uždirbi po kelioliką dolerių neinvestuojant ir dirbant po kelias minutes per dieną. Štai tokį uždarbį aš propaguoju Jeigu yra manančių kitaip, prašom, kiekvieno teisė rinktis... :)
  • 0

#23 vilivis

vilivis

Parašyta 01 birželio 2010 - 09:22

INGRIDA1023 parašė:

O aš sutikčiau,kad tų dešimties referalų ir admin'o gauti pinigai būtų bendri ir būtų padalijami po lygiai. Tik čia atsirastų kita problema. Viskas gerai,jei kiekvienas referalas sąžiningai diena iš dienos suspaudo nuorodas,bet taip nebus. Tuomet ir pinigus reikėtų padalinti atitinkamai. Admin'ui daugiau darbo būtų :).

Nemanau, kad čia reikėtų kažkokio admino, visi būtų adminai :laugh: :laugh: :laugh: , ir 2 dolerius padalyti iš 10 visai nesudėtinga, o kas dėl spaudinėjimo kasdien, manau turėtų būt išankstinis susitarimas ir kas nevykdo, tas lauk iš komandos.admin parašė:

Ginčytis čia beprasmiška, tiesiog skiriasi mūsų požiūris į uždarbį su buxais. Tu linksti daugiau rizikuoti su tikslu kuo daugiau bet kokia kaina uždirbti tik iš buxų, o aš priešingai- nesistengiu ir nerekomenduoju niekam draskytis, vienytis į grupes ir sukti kitus planus, kad tik bet kokia kaina išpešti dar vieną papildomą dolerį ir vėliau visiems jį dalintis. Žemas lygis yra draskytis dėl kelių dolerių. Man pačiam tokio tipo uždarbis vis dar yra pirmoje vietoje, nors uždirbti galima nedaug yra todėl, kad uždirbto pinigo, išnaudoto laiko ir sudėtingumo visa tai dirbti santykis puikus. Uždirbi po kelioliką dolerių neinvestuojant ir dirbant po kelias minutes per dieną. Štai tokį uždarbį aš propaguoju Jeigu yra manančių kitaip, prašom, kiekvieno teisė rinktis... :)

Vau... :woohoo: , baigiu suplyšti nuo draskymosi :laugh: , nes dirbu su trim buxais, neobux, buxify ir 123easycash, o jei ketvirtą dar paimčiau - tai jau viskas suplysčiau. :laugh: :laugh: :laugh: Tokia patirtis, o nežinai, kad galima vienu metu suklikint ne vieną bux, atidarant juos vienu metu skirtinguose naršyklės languose ir tai užtruks 5 min. į dieną, lygiai tiek pat kiek dirbant su vienu.Dėl žemo lygio galiu pasakyt taip, kad čia būtent pats aukščiausias lygis, kai sąžiningai pasidalini su kolegomis ir niekuo nesukčiauji, apgaudinėji, ar vagi. O kam žemas, tai manau tiems būtų pats laikas nuleisti pasipūtimo laipsnį, nes uždirbti pinigus nėra jokių lygių ir visus sveikinu kas tik uždirba ir linkiu uždirbt kuo daugiau.
  • 0

#24 weno

weno

Parašyta 01 birželio 2010 - 10:07

vilivis parašė:

Dėl žemo lygio galiu pasakyt taip, kad čia būtent pats aukščiausias lygis, kai sąžiningai pasidalini su kolegomis ir niekuo nesukčiauji, apgaudinėji, ar vagi. O kam žemas, tai manau tiems būtų pats laikas nuleisti pasipūtimo laipsnį, nes uždirbti pinigus nėra jokių lygių ir visus sveikinu kas tik uždirba ir linkiu uždirbt kuo daugiau.

Geras poziuris. Negalima smerkti zmoniu kurie uzdirba pinigus nesukciaudami, o daug dirbdami ir derindami darba su tikru gyvenimu, nes gal viskas prasides nuo dolerio ar keliu, o daug dirbant ir mastant bet koks darbas gali tapti pragyvenimo saltiniu!
  • 0

#25 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2010 - 12:20

vilivis parašė:

Vau... :woohoo: , baigiu suplyšti nuo draskymosi :laugh: , nes dirbu su trim buxais, neobux, buxify ir 123easycash, o jei ketvirtą dar paimčiau - tai jau viskas suplysčiau. :laugh: :laugh: :laugh: Tokia patirtis, o nežinai, kad galima vienu metu suklikint ne vieną bux, atidarant juos vienu metu skirtinguose naršyklės languose ir tai užtruks 5 min. į dieną, lygiai tiek pat kiek dirbant su vienu.Dėl žemo lygio galiu pasakyt taip, kad čia būtent pats aukščiausias lygis, kai sąžiningai pasidalini su kolegomis ir niekuo nesukčiauji, apgaudinėji, ar vagi. O kam žemas, tai manau tiems būtų pats laikas nuleisti pasipūtimo laipsnį, nes uždirbti pinigus nėra jokių lygių ir visus sveikinu kas tik uždirba ir linkiu uždirbt kuo daugiau.

Skaityk ir įsisavink ką aš rašau. Kalba eina apie draskymasi, kai dirbama su krūva niekam tikusių buxų,o ne su trimis ar keturiais normaliais... Kad per penkias minutes galima suspaudyti ne vieno buxo nuorodas taip pat žinau ir nereikia man aiškinti tokių dalykų. Žemą lygį kaip matau kiekvienas supranta skirtingai, bet mano nuomone Žemas lygis yra tada, kai pats savo noru lendi scameriams į nagus ir nesugebi subalansuoti išnaudoto laiko su gauta nauda, darai sprendimus nekreipdamas dėmesio į kitų pastabas ir pnš. Kartoju dar kartą, uždarbis iš buxų neinvestuojant yra labai ribotas ir kažin kiek iš jų neišspausi, todėl manau ir neverta kurti kažkokių planų, kaip nuginkluoti scamus buxus, nes rezultatai gal ir bus kažkokie, bet vargo, pastangų ir laiko bus sunaudota daugiau nei verti tie rezultatai.Weno, pritariu tau, kad stengtis tikrai reikia, bet reikia viską daryti apgalvotai ir neskubant. Jokiu būdų nesielgti spontaniškai ir neprisisvajoti, kad atiduodant visas jėgas buxams, tai taps pragyvenimo šaltinis :)Viskas!!!, kaip matau galo nebus. Jei yra norinčių toliau diskutuoti tema kas labiau apsimoka ar dirbti su vienu sponsoriumi turint 10 referalų ar 10 sponsorių be referalų, prašom diskutuoti apie tai. Kiti komentarai nepageidajami.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas