Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Pareikšk savo nuomonę "Kas geriau?"

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#1 vilivis

vilivis

Parašyta 18 gegužės 2010 - 10:15

Sveiki, mane labai domina Jūsų nuomonė, jeigu sakykime butų tokia situacija, jog galėtumėte pasirinkti tik vieną variantą: arba dirbti vienam su 10 PTC, arba dirbti viename PTC su 10 referalų, ką rinktumėtes?Suprantu, kad 10-tyje PTC matematiškai gali surinkti daugiau pinigų, tačiau kiek laiko užtruks minimumo rinkimas ir ar išliks PTC iki to laiko mokus - tai slidus klausimas?Su 10 referalų surenki mažesnę sumą, tačiau didesnė tikimybė, gauti net kelias išmokas per trumpesnį laiką.Taigi kas geriau? Ar dirbti su 10 PTC sponsorių, ar dirbti su vienu ir turėti 10 referalų jame?
  • 0

#2 Karabasas

Karabasas

Parašyta 19 gegužės 2010 - 08:32

Direct ar rented referalai?
  • 0

#3 vilivis

vilivis

Parašyta 19 gegužės 2010 - 08:40

Karabasas parašė:

Direct ar rented referalai?

Direct ir sakykim, kad aktyvūs
  • 0

#4 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 19 gegužės 2010 - 01:04

Žinoma einu už tai, kad geriau dirbti su 1 sponsoriumi turint 10 referalų. Kodėl aš taip manau? vilvis ir pats puikiai atsakė- Dirbdamas su kiekvienu atskirai uždirbsi šiek tiek daugiau, bet išnaudosi 10 kart daugiau savo laiko. Dirbdamas su krūva sponsorių tik bereikalingai švaistysi laiką. Na dar būtų galima ginčytis jei tie 10 sponsorių būtų tokie kaip Neobux ar PalmBux, kur beveik nebūtų rizikos rinkti ilgai išmoką vienam, bet kadangi 10 patikimų ir tuo pačiu pelningų sponsorių nėra, tad belieka tik pirmas variantas. Pvz dirbti Neobuxe turint 10 aktyvių referalų. Žinoma uždarbis nebus didelis, bet pastovus.Beje tai puikus pavyzdys visiems tiems buxeriams, kurie neklauso patarimų ir spaudo nuorodas beleikur. Iššvaisto visą savo laiką, o uždirba ne ką daugiau...Reikia rasti viduriuką tarp išnaudojamo laiko ir galimybės uždirbti. Tas viduriukas yra maždaug 4-6 sponsoriai. Jei laiko lieka ir nėra kur jo dėti tuomet geriau pasidomėti kitomis uždarbio galimybėmis.
  • 0

#5 vilivis

vilivis

Parašyta 19 gegužės 2010 - 10:51

Ačiū admin už nuomonę, bet būtų malonu išgirsti ir kitų nuomonę, parašykite ką galvojate. :cheer: Neimkime pavyzdžiu legendos (neobux), sakykime jog rytoj atsidaro 10 naujų PTC, kas tokiu atveju butų geriau?
  • 0

#6 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 19 gegužės 2010 - 11:50

Aš rinkčiausi vieną sponsorių ir dešimt referalų,bet pirmiausia,jų reikia turėti. Negana turėti,dar reikia,kad jie būtų aktyvūs.
  • 0

#7 modziuss

modziuss

Parašyta 20 gegužės 2010 - 11:15

as taippat rinkciausi 10 referalu 1sponsoriu.Sutaupai laiko, beto sumanes galesi ir antame sponsuriuje usiregistruoti :D . 1 sponsurius su 10 ref geriau, as manau.
  • 0

#8 kralikasss

kralikasss

Parašyta 20 gegužės 2010 - 10:20

Mano nuomone yra tokia kaip ir daugelio.. Kuo maziau bux ir kuo daugiau referalu.. Tarkim paimkim 100 referalu arba 100 sponsoriu ( o siuo metu aplamai rinkoje sponsoriu yra begale). 100 sponsoriu uztruktu apeiti visa diena :D o viena sponsoriu ~5-10min . uzdarbio gal ir maziau bet ir palyginus laiko ir pinigu santyki tai zinoma kad geriau uzdirbti keliais centais maziau negu keliais centais daugiau, bet ir sugaistant 100 kartu ilgiau
  • 0

#9 DAIVIS GROUP

DAIVIS GROUP

Parašyta 20 gegužės 2010 - 10:22

As asmeniskai rinkciaus viena sponsoriu ,bet 100% patikima ,o 10 referalu ne beda .Butent pagal sia situacijaP.S Bet su vienu sponsoriumi vel gi taip pat problematiska nes nezinai kada jis su chamins ir nebemokes pinigu .Tai gi tokiu atveju praverstu tureti dar kelius atsarginius
  • 0

#10 lyderis2

lyderis2

Parašyta 20 gegužės 2010 - 10:25

Mano nuomone tokia,kad vienas sponsorius su 10 referalu yra geriau negu 10 sponsoriu be referalu.
  • 0

#11 kralikasss

kralikasss

Parašyta 21 gegužės 2010 - 12:25

DAIVIS GROUP parašė:

P.S Bet su vienu sponsoriumi vel gi taip pat problematiska nes nezinai kada jis su chamins ir nebemokes pinigu .Tai gi tokiu atveju praverstu tureti dar kelius atsarginius

Tai jau tikrai :D
  • 0

#12 vilivis

vilivis

Parašyta 23 gegužės 2010 - 11:03

DAIVIS GROUP parašė:

As asmeniskai rinkciaus viena sponsoriu ,bet 100% patikima ,o 10 referalu ne beda .Butent pagal sia situacijaP.S Bet su vienu sponsoriumi vel gi taip pat problematiska nes nezinai kada jis su chamins ir nebemokes pinigu .Tai gi tokiu atveju praverstu tureti dar kelius atsarginius

Bet juk ir 10 naujų sponsorių gali būti scam, žinoma tikimybė mažesnė, tačiau išlieka :cheer:
  • 0

#13 vilivis

vilivis

Parašyta 31 gegužės 2010 - 10:13

Na kažkaip tikėjausi didesnio aktyvumo, juk buxininkų tikrai yra nemažai, bet matomai visi užsiėmę, kuria savo tinklapius su baneriais. :D Manau tai ne visai teisingas kelias į sėkmę, bet apie tai vėliau. Pirma norėčiau pats atsakyti į savo klausimą. Aš taipogi rinkčiausi vieną sponsorių su 10 referalų, o priežastis būtų tame, jog taip galima patikrinti tinklapį per 8-10 dienų, nemoka- spjovei, imi kitą, o ir tikimybė gauti išmoką ar net kelias - padidėja labai ženkliai, kadangi minimumas surenkamas greitai. Aš dirbu su PTC tinklapiais du metus ir dirbu su refback tinklapiu, taigi šiokia tokia patirtis sakyčiau yra. Taigi ką ta patirtis sako, o sako tai, jog šių dienų realija, su mažomis išimtimis, yra tokia, kad praktiškai iš visų naujų PTC galima gauti išmokas jei turi referalų ir pradedi spaudinėti kai tinklapis ką tik atsidaro, ir 0% tikimybė, jei dirbsi vienas be referalų. Kadangi daugumos nuomonė sutampa, jog vienas PTC su 10 referalų yra geriau, todėl pratęskime temą su kitokiu klausimu. Kaip Jūs žiūrėtumėte į tokį variantą, jei susivienyti 10 klikerių į vieną grupę ir užklikinti naujus bux? Jeigu Jūms netrūksta referalų, tada pasidalinkite mintimis, kaip jų randate? :) Mano nuomone tai yra teisingiausias kelias į sėkmę. Kas dėl pinigų, tai manau ateities klausimas, nes juos galima mesti į bendrą katilą ir paskui pasidalinti, gali būt aibė kitų variantų. Pasikartosiu, ką Jūs manote, ar nereikėtų susivienyti ir nuskausminti šiek tiek tuos visus scamerius, kurie moka tol, kol baigiasi už upgares ir referalų nuomą surinkti pinigai?
  • 0

#14 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 31 gegužės 2010 - 10:24

vilivis parašė:

Na kažkaip tikėjausi didesnio aktyvumo, juk buxininkų tikrai yra nemažai, bet matomai visi užsiėmę, kuria savo tinklapius su baneriais. :D Manau tai ne visai teisingas kelias į sėkmę, bet apie tai vėliau. Pirma norėčiau pats atsakyti į savo klausimą. Aš taipogi rinkčiausi vieną sponsorių su 10 referalų, o priežastis būtų tame, jog taip galima patikrinti tinklapį per 8-10 dienų, nemoka- spjovei, imi kitą, o ir tikimybė gauti išmoką ar net kelias - padidėja labai ženkliai, kadangi minimumas surenkamas greitai. Aš dirbu su PTC tinklapiais du metus ir dirbu su refback tinklapiu, taigi šiokia tokia patirtis sakyčiau yra. Taigi ką ta patirtis sako, o sako tai, jog šių dienų realija, su mažomis išimtimis, yra tokia, kad praktiškai iš visų naujų PTC galima gauti išmokas jei turi referalų ir pradedi spaudinėti kai tinklapis ką tik atsidaro, ir 0% tikimybė, jei dirbsi vienas be referalų. Kadangi daugumos nuomonė sutampa, jog vienas PTC su 10 referalų yra geriau, todėl pratęskime temą su kitokiu klausimu. Kaip Jūs žiūrėtumėte į tokį variantą, jei susivienyti 10 klikerių į vieną grupę ir užklikinti naujus bux? Jeigu Jūms netrūksta referalų, tada pasidalinkite mintimis, kaip jų randate? :) Mano nuomone tai yra teisingiausias kelias į sėkmę. Kas dėl pinigų, tai manau ateities klausimas, nes juos galima mesti į bendrą katilą ir paskui pasidalinti, gali būt aibė kitų variantų. Pasikartosiu, ką Jūs manote, ar nereikėtų susivienyti ir nuskausminti šiek tiek tuos visus scamerius, kurie moka tol, kol baigiasi už upgares ir referalų nuomą surinkti pinigai?

Joks susivienijimas nereikalingas ir nereikia tų scamerių tokiu būdu skausminti. Geriausias jų skausminimas yra nelįsti visai prie tokių buxų. Dirbi keliuose patikimuose buxuose ir turi užtekti, o jeigu nėra kur padėti laiko, tuomet reikia žvalgytis į internetinį uždarbį plačiau. Tai atneš kur kas daugiau naudos nei žaidžiant loterijas su scamais buxais... Uždarbis su buxais yra tik labai maža dalelė viso to, ką su daro internetinis uždarbis.Edarbas.net jau pusantrų metų kovoja su scamais tokiu būdu- tiesiog su jais neprasidėdamas ir rezultatas, žymiai geresnei nei būtų, jeigu dirbčiau su bet kuo kas papuola :D
  • 0

#15 vilivis

vilivis

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:09

admin parašė:Joks susivienijimas nereikalingas ir nereikia tų scamerių tokiu būdu skausminti. Geriausias jų skausminimas yra nelįsti visai prie tokių buxų. Dirbi keliuose patikimuose buxuose ir turi užtekti, o jeigu nėra kur padėti laiko, tuomet reikia žvalgytis į internetinį uždarbį plačiau. Tai atneš kur kas daugiau naudos nei žaidžiant loterijas su scamais buxais... Uždarbis su buxais yra tik labai maža dalelė viso to, ką su daro internetinis uždarbis.Edarbas.net jau pusantrų metų kovoja su scamais tokiu būdu- tiesiog su jais neprasidėdamas ir rezultatas, žymiai geresnei nei būtų, jeigu dirbčiau su bet kuo kas papuola :)

Dėkui už nuomonę, tačiau tokie teiginiai, kaip "turi užtekti" skamba juokingai, aš manau, kad ir iš šūdo galima varškę išspausti ir ne visi gali būti barbėm devyndarbėm. :D Suprantu, jog adminas naudoja refback sistemą ir galbūt galvoja, jog noriu pervilioti referalus. Tikrai neturiu tokių minčių - mano tikslas yra sužinoti kitų nuomonę, kadangi kaip matau čia taip pat yra patyrusių žmonių, dirbančių internete ne pirmą dieną. Nemanau, kad vienas PTC atimtų tiek laiko, jog kituose tinklapiuose per tą laiką prarastum ar spėtum uždirbti milijonus :cheer: . O kad internete aibė uždarbio budų, tai čia kita tema, mane domina tik kas liečia PTC.PS. Ir kovoti aš su niekuo nesiruošiu, nes tai beprasmiška. Mano idėja tokia, kad susiburt žmonių grupei, nustatyt ar PTC moka, o tada rinkti referalus. Aš pats turiu tinklapį, prisiregistruoja žmonės ir kai aš gaunu išmoką, nes turiu referalų, o mano referalai negauna, man tokia situacija nepatinka, todėl kad naujokams dingsta noras uždarbiauti.
  • 0

#16 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:32

vilivis parašė:

Aš pats turiu tinklapį, prisiregistruoja žmonės ir kai aš gaunu išmoką, nes turiu referalų, o mano referalai negauna, man tokia situacija nepatinka, todėl kad naujokams dingsta noras uždarbiauti.

Būtent šios tavo parašytos eilutės ir atsako į klausimą, kodėl neverta nei burtis į jokias grupes ir experimentuoti. Tokių vieningų žmonių, kurie mes bendrai uždirbtus pinigus į vieną katilą nesurinksi niekad... Dabar jau nebetie laikai, kad norint įsitikinti jo sponsorius moka būtina jame dirbti ir kaupti išmoką. Visi mokantys sponsoriais turi bent kažkokius forumus. Ir jeigu ten matosi išmokų įrodymai reiškias galima rizikuoti ir dirbti.Edarbas.net refback sistema yra ne bet kokia. Jei aš norėčiau išsunkti tiek buxus, tiek portalo narius, tuomet čia jau seniai mėtytųsi krūvos kvailų būxų pakurtų ant buxhost scriptų. Rinkčiau išmokas viena po kitos, dalinčiau komisinius ir iš pažiūros visi būtų patenkinti, bet tuomet visas darbas su buxai dar labiau kristų visų akyse nei yra nukritęs dabar... Mano tikslas yra nepasipelnyti iš naivių žmonoų, o įrodyti visiems, jog su buxais uždirbti vis gi galima, bet tik dirbant protingai, subalancuojant išnaudojamą laiką ir gaunamas pajamas. Viskas būtų kitaip, jeigu būtų daug buxų, iš kurių būtų galima uždirbti visiems. tačiau dabar taip nėra :D
  • 0

#17 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:37

o as asmeniskai palaikau tokia Viliaus ideja, ir pazystu ne viena patikima zmogu, kuris tikrai drystu pinigus mesti i viena, kaip tu admin sakai, bendra katila.
  • 0

#18 zygis217

zygis217

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:50

latwiz parašė:

o as asmeniskai palaikau tokia Viliaus ideja, ir pazystu ne viena patikima zmogu, kuris tikrai drystu pinigus mesti i viena, kaip tu admin sakai, bendra katila.

Tai kai yra draugų ratas, viskas suprantama, galima visiems rizikuoti, o tik ne su svetimais žmonėmis. Šiais laikais gobšūs ir bjaurūs žmonės. Tik gaus kuris nors pinigus ir teps slides arba nenorės dalintis ir pnš. Aš kategoriškai prieš scamus. Dirbu tik su Neo ir Palm, kitų ir nereikia, nes daugiau praktiskai nieko ir nėra. Per likusį laiką geriau nueinu ir papostinu kokiam nors forume už pinigus, o ne nolifinu su šimtais buxų, manual surfų ar visokių kitų tik laiką ėdančių sponsorių :D Nolifina tik mazvaikiai, arba naivuoliai, kurie galvoja, kad uždirbs šimtus ar tūkstančius :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#19 latwiz

latwiz

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:58

manau, jog ne itin supratai, link ko cia kalba linksta. Mano supratimu, tema apie refback projekta ir ne prieko tie mazvaikiai,siekiantys milijonu is ptc, bei tavo forumai :D
  • 0

#20 vilivis

vilivis

Parašyta 31 gegužės 2010 - 11:59

admin parašė:

Dabar jau nebetie laikai, kad norint įsitikinti jo sponsorius moka būtina jame dirbti ir kaupti išmoką. Visi mokantys sponsoriais turi bent kažkokius forumus. Ir jeigu ten matosi išmokų įrodymai reiškias galima rizikuoti ir dirbti.

Na čia nesutikčiau už jokius pinigus, nes būten šiai dienai, kai atsiranda forume išmokų įrodymai ir tie įrodymai ne tavo, tada dauguma atveju šaukštai po pietų pradėt tokį PTC. :D

Jei aš norėčiau išsunkti tiek buxus, tiek portalo narius, tuomet čia jau seniai mėtytųsi krūvos kvailų būxų pakurtų ant buxhost scriptų. Rinkčiau išmokas viena po kitos, dalinčiau komisinius ir iš pažiūros visi būtų patenkinti, bet tuomet visas darbas su buxai dar labiau kristų visų akyse nei yra nukritęs dabar...

.Nesupyk admin, bet čia man visiškai prasilenkiama su logika ir skrajojama padebesiais "rinkčiau išmoką vieną po kitos, dalinčiau komisinius ir iš pažiūros būtų visi patenkinti..." tai kaip tie bux gali kristi visų akyse, jei visi būtų patenkinti :laugh:

Viskas būtų kitaip, jeigu būtų daug buxų, iš kurių būtų galima uždirbti visiems. tačiau dabar taip nėra :)

O čia šventa tiesa, todėl ir mano mintis yra, kad galima uždirbt tik suvienijus jėgas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas