Kaip uždirbti 20% per mėnesį su „MinePlex“?
Taip šis projektas visai naujas ir valiuta dar nauja. Kažkada ir BTC buvo naujas daiktas, o dabar kaip jo kaina pakilo. Nori papildomai užsidirbti? Eik į mineplex ir pasinaudok proga kol laikas. Taip, uždirbsite 20% per mėnesį be įsipareigojimų, o ne 0%, kaip banke per metus, bet 20% per mėnesį, ir šis pelnas papildys mūsų kišenę iki 2025 m.
Daugelis „investuotojų“ sakys, kad kitose įmonėse jie uždirba nuo 30 proc. Tačiau jie niekada nepasakys, kad šis pelnas uždirbamas atėjus naujiems nariams ir iš jų indėlių. Paprasčiau tariant, tai yra grynos piramidės.
Šiame straipsnyje aš jums pasakysiu, kaip pelnas gaunamas „MinePlex“ ir kodėl tai nėra piramidė ir ne ažiotažas.
Iš kur „MinePlex“ gauna pinigų investuotojų mokėjimams?
„MinePlex“ yra mobilusis bankas su savo valiuta. Įmonė yra įregistruota Singapūre. Tiesą sakant, bendrovė nemoka pinigų investuotojams. Mokėjimams buvo įdiegta gerai apgalvota sistema ir sukurta sistema (atsiprašau, aš nelabai valdau kriptovaliutų terminus tad išsireiškiu savaip), Bendrovė sujungia klasikinę finansų sistemą, „blockchain“ technologiją ir modernias paslaugas. Kūrėjai sukūrė „MinePlex“ piniginę, kad galėtumėte naudoti kriptovaliutą bet kur ir bet kada.. Blockchain grandinėje buvo sukurti du žetonai „Mine“ ir „Plex“. Mine (mine token) vertė visada yra 0,01 USD. „Plex“ (plex token), jo kaina suformuota pagal sudėtingą formulę ir turi defliacijos modelį. Štai kodėl „Plex“ kaina visada auga. Metų pradžioje jo kaina buvo 0,4 o dabar jau 0,6.
Šiuo metu tik dvi biržos prekiaujančios plex valiuta. (bibox ir smex)
Norėdami dirbti, turite sukurti asmeninę paskyrą „MinePlex“ svetainėje. Procedūra yra standartinė ir nereikalauja jokių specialių įgūdžių. Kitas žingsnis - papildyti balansą. Norėdami tai padaryti, naudokite:
- bitkoinus;
- elektronines pinigines.
Minimali suma yra 100 USD. Tada jums reikia nusipirkti mine. Pagrindinis paketas yra 299 USD. Tada generuojami „Plex“ token, kuriais prekiaujama keliose biržose.
Yra keletas paketų
Kuo brangesnis paketas, tuo daugiau premijų ir privilegijų jis suteikia. Per mėnesį galite gauti 20% pelno nuo pradinės investicijos vertės. Visa esmė yra tokia: pirkite mine, gaukite kitus už jų saugojimą (plex). Pelningai iškeiskite juos į mine arba fiksuok pajamas kriptovaliuta.
Kitą dieną galite gauti pelno. Jums tiesiog reikia atnešti į biržą, juos parduoti ir atsiimti pelną. „MinePlex“ planuoja išleisti debeto kortelę. Su jos pagalba galite atsiskaityti kriptovaliuta kiekvieną dieną ir bet kurioje šalyje.
Aš pati ir neperseniausiai tik prisijungiau, nes šį projektą stebėjau jau pusę metų. Tad kas nerizikuoja - negeria šampano. O mano pažįstamas jau Tailande buvo už gautus %.
Sudomino junkitės mineplex
mineplex.io