Sveiki, prieš porą metų prasidėjus didžiajam kripto valiutų bumui, buvau kaip ir daugelis stipriai užsikabines ant šito reikalo. Bandžiau investuoti į Bitcoin (BTC), tačiau kaip pats manau laiku pasitraukiau, todėl išėjau į šiokį tokį pliusą. Šiuo metu jau kuris laikas nebeužsiimu kripto valiutų spekuliacijomis, tačiau po truputi kirba mintis grįžti prie uždarbio tokiu būdu. Gal yra kas užsiiminėja šiuo dalyku dabar? kokios tendencijos dabar vyrauja? į ką būtų saugiau investuoti prasidėjus 2019-aisiais?
Investavimas į kripto valiutas 2019-aisiais
Parašyta 24 sausio 2019 - 05:37
Esant tam bumui prieš 2 metus maždaug ir aš buvau stipriai užsikabinęs ir uždirbau tikrai nemažai, nes spėjau nusipirkti BTC dar iki išaugant kosmiškai jo kainai, bet vėliau pradėjus tendencingai kristi praktiškai visų kripto valiutų kainoms pasitraukiau iš tokių investicijų. Džiaugiuosi, kad pasitraukiau kol dar nebuvau spėjęs visko netekti, ką buvau užsidirbęs per didįjį kripto sprogimą. Kol kas niekas nesikeičia- kripto kainos ir toliau laipsniškai krenta, ta investuoti į tai kol kas kažkas pasaulyje nepasikeis, nesiūlyčiau.
Ieškau gerų pasiūlymų uždarbiaujant internete. Turiu ilgalaikę patirtį su CPA/CPC/CPI ir daugelyje kitų sferų. Būsiu puikus referalas
Atsakyti
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: kripto valiutos, BTC, Bitcoin
Video Sponsorius mokantis iki 30$/10k Crypto valiutomis.Min tik 5$Sukūrė Chony , 17 Grd 2018 uzdarbis, btc, kriptovaliutos |
|
|
||
Bitkoinų aukso puodas -tūkstančiai satošiųSukūrė Chony , 24 Rgs 2018 bitcoin, nemokami bitcoin ir dar 3 |
|
|
||
FLEEX, BTC kranasSukūrė Dickas , 25 Lie 2017 BTC |
|
|
||
https://bitminer.ioSukūrė Dickas , 09 Lie 2017 BTC |
|
|
||
Nauja platforma kuri siulo iki 164btc per menesi! vos su 0.03 btcSukūrė AlwaysBuyLR , 06 Sau 2017 bitcoin, btc |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0