Edarbas.net kartu su jumis jau 10 metų !!
Parašyta 12 gruodžio 2018 - 04:07
Parašyta 12 gruodžio 2018 - 10:33
wow jau dešimt metų, gražus jubiliejus. sveikintina ir malonu, gerai pastebėta, kad sudominti internetu uždarbiauti yra sudėtinga, nes visi nori greitų ir didelių pinigų, bet deja taip nebūna visur reikia juodai dirbti tiek realiam darbe tiek internete, tik internetinis variantas supaprastina tavo nuvykimą į darbą ir iš jo sutaupo laiko.
bet gal daabr jau modernizėja ir uždarbis, t.y. kas jau čia ne naujokas ir išbandęs ne vien tik buxus bet ir rimtesnius uždarbio būdus, ir žengia į kitokias paslaugas ir galimybes
dar kartą nuoširdūs sveikinimai, ir žinok manau bent jau senbuviai kurie yra šio forumo nariai dar ir kai išeis į pensiją sėdėsim vis dar čia
MinePlex / BTC / Ragana / Crypto / Zeniq
Parašyta 12 gruodžio 2018 - 11:59
Parašyta 13 gruodžio 2018 - 07:59
Gimtadienį švęsti visada yra malonu, ypač tokių dalykų prie kurių pats pridedi rankas ir dūšią
Aš jau ir pats čia daugiau kaip 6 metus (Užsiregistravo 30 Rgp 2012). Tai jau reiškia, kad daugiau nei pusę šio forumo gyvenimo.
Tik kaip ir visas forumo lankomumas taip ir mano lankomumas šiame forume deja yra sumenkęs.
Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt
Parašyta 14 gruodžio 2018 - 01:13
Aš skaičiuoju oficialiai penktus metus, o ne oficialiai kokius 6, nes pamenu praėjo nevienas mėnesis kol prisiruošiau užsiregistruoti ir tapti pilnaverčiu šios bendruomenės nariu Ištikro tai tikrai sveikinu ir džiaugiuosi, kad forumas vis dar gyvas, nors norėtųsi ir gyvensio. Na bet yra kaip. Alternatyvų šiam forumui Lietuvoje praktiškai nėra, o uždarbis internetu vis dar domina, tad nori nenori esu čia ir neplanuoju niekur dingti bent artimiausiu metu
Parašyta 14 gruodžio 2018 - 01:58
Sveikinu edarbas.net ir visus jo narius su 10-ies metų jubiliejum!
Parašyta 15 gruodžio 2018 - 05:11
Na tikrai garbinga proga kaip internetiniam tinklapiui. Sveikinu ir linkiu toliau išlaikyti šį forumą, nes bent jau man reikalingas jis yra, nors ir nepasižymiu dideliu aktyvumu.
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Edarbas.net gimtadienis, jubiliejus
Edarbas.net projektui 11 metų !!!Sukūrė Justinas , 12 Grd 2019 edarbas.net gimtadienis |
|
|
||
Edarbas.net ilgaamžiškumo kelyje, mums jau 8-eri metai !!Sukūrė Justinas , 12 Grd 2016 Edarbas.net gimtadienis |
|
|
||
7-asis Edarbas.net gimtadienis !Sukūrė Justinas , 12 Grd 2015 Edarbas.net gimtadienis |
|
|
||
Edarbas.net jau 6-eri !Sukūrė Justinas , 13 Grd 2014 Edarbas.net gimtadienis |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0