Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Dunauji nemokami Autosurfai ( wjob,mygpt)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 48

#21 Dona

Dona

Parašyta 28 kovo 2009 - 12:05

Na vien iš autosurfų tikrai neprasigyvensi, nes pinigai ištiesų yra nedideli, tačiau šiektiek padidinti savo pajamas tai jie kaip tik. :)
  • 0

#22 lileikiss

lileikiss

Parašyta 31 kovo 2009 - 01:02

Dona wrote:

Citata

Na vien iš autosurfų tikrai neprasigyvensi, nes pinigai ištiesų yra nedideli, tačiau šiektiek padidinti savo pajamas tai jie kaip tik. B)

as sakau kad jie turbut geriausi bet galima ir ptc sponsorius spaudinet as pries juos nieka bloga neturiu iskyrus nervina scam
  • 0

#23 ingawitch

ingawitch

Parašyta 31 kovo 2009 - 04:10

autosurfai geri tuom jog galma sakyti praktiskai nieko daryti nereikia B) tai galma sakyt pinigai uz nieka B)
  • 0

#24 lileikiss

lileikiss

Parašyta 01 balandžio 2009 - 11:46

man jie tuo ir patinka kad pinigai uz nieka
  • 0

#25 ingawitch

ingawitch

Parašyta 02 balandžio 2009 - 08:38

na bet jai neturi referalu tai surinkti ismokai uzima lb daug laiko
  • 0

#26 lileikiss

lileikiss

Parašyta 09 balandžio 2009 - 09:14

na tai taip bet reiketu susiveikt referalu tada darbas greiciau eisis
  • 0

#27 ingawitch

ingawitch

Parašyta 10 balandžio 2009 - 12:27

turint tikrai aktiviu refu darbas juda labai sparciai i prieki bet jai refai tinginiauja tai taip ir stovim beveik vietoj nes kartais duoda lb mazai surfinti :)
  • 0

#28 modestas

modestas

Parašyta 10 balandžio 2009 - 12:40

ingawitch wrote:

Citata

turint tikrai aktiviu refu darbas juda labai sparciai i prieki bet jai refai tinginiauja tai taip ir stovim beveik vietoj nes kartais duoda lb mazai surfinti :)

Na taip kartais mazai teduoda bet kai nebebuna ko surfint po kurio laiko vel paspaudziu taip i diena keleta kartu :)
  • 0

#29 ingawitch

ingawitch

Parašyta 10 balandžio 2009 - 12:42

gerai pastebeta :) galma po kelis kartus dienoje patikrinti kartais buna kad ir pasitaiko
  • 0

#30 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 08:50

as kai nezinojau kai i diena galima kelis kartus autosurfint as kaip durnius laukdavau kitos dienos gerai kad viena karta pabandziau patikrinti gal veiks ziuriu tikrai toliau man autosurfina:laugh:
  • 0

#31 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 14 balandžio 2009 - 08:54

lileikiss wrote:

Citata

as kai nezinojau kai i diena galima kelis kartus autosurfint as kaip durnius laukdavau kitos dienos gerai kad viena karta pabandziau patikrinti gal veiks ziuriu tikrai toliau man autosurfina:laugh:

tik negalima mėginti labai dažnai nes gausi laišką, kad tau gresia suspendavimas. Turi praeit nemažiau kaip valanda, kad vėl galėtum mėgint, bet geriau dėl pčio savo saugumo palaut ir ilgiau ;) aš šiaip kas kokias 3H patikrinu iš naujo :)
  • 0

#32 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 08:59

admin wrote:

Citata

lileikiss wrote:

Citata

tik negalima mėginti labai dažnai nes gausi laišką, kad tau gresia suspendavimas. Turi praeit nemažiau kaip valanda, kad vėl galėtum mėgint, bet geriau dėl pčio savo saugumo palaut ir ilgiau ;) aš šiaip kas kokias 3H patikrinu iš naujo :)

adminai as wjob esu uzsiregistraves per jus tai aisku ir kiti zmones kaip jums balansas dideja.turiu omenyje ar visus taskus bendrai rodo ir dvigubai.trigubai daugiau jums kredidai dideja o rodo kiek jus turit pats perziurejas tinklapiu ar atskirai jusu ir kitu vartotoju.
  • 0

#33 ingawitch

ingawitch

Parašyta 14 balandžio 2009 - 09:05

juose galma viska pasiziureti... matom bendra balansa ir yra atskiras refu balansas bendras... spaudi stats by date ir ten matai kuria diena kiek esi susurfines...o jai nori pasiziureti kiek ir kos tavo refas susurfino spaudi view referrals ir ten matai kiek kuris refas susurfino ;)
  • 0

#34 modestas

modestas

Parašyta 20 birželio 2009 - 11:41

Kaip per mygpt.com paprasisti ismokos :( ? o gal ten automatiskai ismoka jau turiu 51000 tukst kreditu
  • 0

#35 ingawitch

ingawitch

Parašyta 22 birželio 2009 - 02:09

sveikinu Modestas uz toki atkaklu darba :) as tai paskutiniu metu lb neturiu laiko siam darbui tai mano autosurfai lieka vargsai :(
  • 0

#36 modestas

modestas

Parašyta 22 birželio 2009 - 02:16

ingawitch wrote:

Citata

sveikinu Modestas uz toki atkaklu darba B) as tai paskutiniu metu lb neturiu laiko siam darbui tai mano autosurfai lieka vargsai :)

na neverta nusimint :(,gal atsiras to laiko,jau idejau ismokos irodima bet niekas nemomentuoja matau :),beto kazkaip as neijungiu wjob autosurfo nzn tingiu :)
  • 0

#37 ingawitch

ingawitch

Parašyta 23 birželio 2009 - 02:34

tai gerai kad bent prisipazysti kad tingi, spaudziu letena ;)as tai va uzbegau trumpam ir vel pabegu...
  • 0

#38 weno

weno

Parašyta 23 birželio 2009 - 01:23

as wjob net neusireginau ten ir reklamu maziau budavo ir ismoka minimali didesne ir autosurferio nera.beje ir siaip uzknisa kai autosurfas mygpt visokius papildomus puslapius meto ant ekrano..
  • 0

#39 zygis217

zygis217

Parašyta 23 birželio 2009 - 01:37

yra ir ant Wjob.eu autosurferis B)
  • 0

#40 weno

weno

Parašyta 23 birželio 2009 - 01:39

nuo kada? B)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas