Jau trecia diena neina paimti ismokos, gaunu toki pranesima:
Сервер перегружен - попробуйте через 10-30 секунд или сообщите о ней администратору
Rasiau I supporta niekas nieko
Bandyk skirtingais laikais imti, šiandien dar pasiemiau išmoką
Parašyta 22 birželio 2018 - 07:40
Man irgi taip buvo,bet dabar jau kelinta diena neina paimti, bet vis dar bandau neprarandu vilties
Hmmm, man irgi panašiai šiandien, tikiuosi ta akcija privilios daug lėšų ir dar mokus bus projektas.
Edited: gavau pinigus, parašyk man į až, parašysių kai paeis išsiimti vėl
Parašyta 25 birželio 2018 - 12:05
Iskart ir as gaudavau dabar jau greit savaite kad negaliu paimti ju niekaip, gamemining 250rub stovi nepaimu, avtomoney 230rub irgi neikaip neduoda man ju issiimti.
Parašyta 19 liepos 2018 - 12:39
Geras pastebėjimas. Mano nuomone tai labiau panašu į bandymą išsilaikyti, nes su tokia taktika jie iškarto sumažins investuotojų skaičių, o scameriui tai nėra naudinga, bent jau logiškai mąstant. Bet kadangi, kaip minėjau tokia taktika sumažins investavimą, tai galimas variantas, kad privalės užscaminti, nes kitaip nebeišsilaikys... Jie klaidą padarė, kad iš pradžių pasiūlė per dideles aukso kasyklas, nepaskaičiavo, kad bus krachas ankščiau ar vėliau
Parašyta 19 liepos 2018 - 12:42
Geras pastebėjimas. Mano nuomone tai labiau panašu į bandymą išsilaikyti, nes su tokia taktika jie iškarto sumažins investuotojų skaičių, o scameriui tai nėra naudinga, bent jau logiškai mąstant. Bet kadangi, kaip minėjau tokia taktika sumažins investavimą, tai galimas variantas, kad privalės užscaminti, nes kitaip nebeišsilaikys... Jie klaidą padarė, kad iš pradžių pasiūlė per dideles aukso kasyklas, nepaskaičiavo, kad bus krachas ankščiau ar vėliau
Parašyta 27 liepos 2018 - 09:49
Na nežinau ar verta beinvestuoti, pridedu dar savo pora išmokų gautų ne taip ir senai, bet dar, kol, kas žiūriu mokus, kiti gauna kiti nelabai.
Be happy be yourself
Parašyta 03 rugpjūčio 2018 - 11:57
Taip pat kai ir avtomoney pabandziau nueiti gamemining ir pasiimti ismoka, stebuklu buna paspaudziau ir ismokejo. Gauta 18 ismoka
Be happy be yourself
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0