reikaligas advokatas ne dirbantis sitai lietuviu sistemai , yra reikalu gal pinigu bus tau ir man
Parašyta 12 rugpjūčio 2017 - 10:44
pasakysiu trumpa istorija mane ikiso i psichiatrine sveika visada kankino ten riso ir leido okolus visokius kad nusmigciau , padare mane psichiniu invalidu , nors as normalus , kankino mane krate elektrosoku be jokiu priezasciu , tiesiog atvesdavo mane i psichuske ir kankindavo kaip kgb laikais , noreciau su jais susidoroti , pinigu yra galiu uzmoket 50 000 eu . jei isetu viskas, demokratija tai vadinasi ir laisvu gyvenimo pasirinkimu sita debilu lietuva dar kentes nx girde mane serqveliu ten nuo seksuoliniu manjaku isdeegino visa intymia vieta ir kepenys suvare ir svorio pridave dabar kaip kelmas nors buvau normalus piderosu salis ta lietuva as jus paliksiu visais invalidais kaip ir mane padare pati lietuva , kai zmones nera niekur baisiau kaip lietuvoi giventi pati debiliskiausia salis urodu .
man reikia galingo advokato prasau dieve padek man , sitie piderai lietuvos mane surado uzsienyje ir parveze i lietuva ir tada tyciojos as irgi kazkiek kaltas , kad ju nenukaliau ten sutikes galvojau grysiu i lt ir viskas bus normaliai bet sita invalidu kompanija padare ka padare , noreciau kazkaip ismesti sita pasa i sudu kruva ir pasiimti pabegelio statusa kazkokioi salyj , nes sitie urodai neduos man gyventi lietuvos piderosai
Parašyta 30 gegužės 2018 - 09:17
Baisu negalejau neperskaityt
Be happy be yourself
Parašyta 01 birželio 2018 - 04:34
Baisus tu zmogus, moderatoriai, adminas ar dar kas nors perziura padarykit imkites sankciju.
Be happy be yourself
Parašyta 01 birželio 2018 - 10:10
Golf6, jai taip komentuoji i zmogaus issireiskima (beje nieko blogo jis neparase) gal ne bereikalo tave vis i psichuske uzdaro? Sveikas zmogus taip nereguotu... Fralfakt, tikrai baisu.
Parašyta 02 birželio 2018 - 10:52
Kam trini parasytas zinutes, geda? Atsiprasyk tada, mirtim gi grasinai zmogui (nors net as jo nepazystu). golf6, ma pikta net, kad tu su savo kliedejimais, neprisiimi veiksmu.
Beja trink netrynes. Pacituosiu:
Mirsi tu ir kaip mano artimieji.
Zdz pan.
Zdz Justinai ar moderatoriai, ban ta gal sizika gal?
Parašyta 03 birželio 2018 - 08:17
Man atrodo nelabai eina istrint, tik editint, cia kazkas jau man taip atrodo patryne tas zinutes.
Be happy be yourself
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0