Sveiki
Man 28 ir gyvenu uzsienyje jau antra desimtmeti, tai prasau nepykit del mano rasybos klaidu .
Turiu puiku darba, bet mano gislele yra verslas. Visada norejau ir noresiu tureit kazka savo ir dirbti sau o ne ponui .
Kaip uzsidirbti internete jau pradejau duometis pries 10 metu.
Tai tikrai nera lengva ir pavyksta tik keliems is simto. Svarbiausia tau tai turi patikti, nes tik taip tai ka tu darai igaus prasme... o pinigia tai tik tavo pastangu rezultatas.
Su sia logika ir daug daug laiko isleista i ''reasearching'' marketinga nusprendziau pradeti virtualiu daiktu/valiutos prekyba.
Esu puikus MMORPG zaidejas o ipatingai MMORPG/FPS hybridu SANDBOX full loot zaidimu (kas zaidzia tas supras).
Jau pradejau ieskoti zmoniu kurie noretu man dirbti, partneriu neieskau, bet potencialiam ''darbuotojui'' padarysiu issimti.
Darbo atlyginimas butu tuolygiai 50 centu iki 1.50 euro per valanda ir daugiau. Tai gali atrodyti mazokai, bet tai yra bene daugiausiai is ko galima uzdirbti sioje srytije. Ir dydelis pliusas yra tai, jog dirbti galima bet kuriuo paros metu is savo namu.
Konkretus zaidimas, nuo kuriuo ir pradesim, bus isleistas vasaros pradzioje, tai komanda renku jau dabar ir noriu apmokyti, bei paruosti zmones kol dar beta versija.
Visus klausymus atsakysiu cia sioje temoje.