Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

Revadburst - Naujas ir patikimas RevShare

Revadburst internetinisdarbas.lt darbas internetu adbrook

Temoje atsakymų: 81

#61 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 08 lapkričio 2015 - 12:35

Adminas dar nebėga nes tiesiog matomai rezervas dar didėja. Ta prasme, išmokas pristabdė, repurchase rule padidino, Daily cap'ą sumažino ir dabar tiesiog laukia didesnio rezervo, nes žmonių su kiekviena diena kaip ir investicijų manau daugėja.

Aš kalbu apie šitą pelną: Deposits:$3783134.00 Total cashout:$1175446.55
Kiek man žinoma šie skaičiai rodo, kiek adminas turi rezerve pinigų, bent preliminariai ir jai dabar pabėgtų tai ir liktu su tokiu pelnu. Ar klįstu ?

Pati programa palyginus auga gana neblogai, tad apie jos išsunkimą per nepilną mėnesį tai gal jau nereiktų šnekėti, nes tikrai ji dar negali būti išsunkta. Jei jis tikrai pradėjo linkti ir žmonės nebegauna išmokų, tai kaip tai pavadinti ? Ne scamminimu ?
  • 0

#62 Orange88

Orange88

Parašyta 08 lapkričio 2015 - 01:56

Rezervas tikrai nedidėja, nes nėra daug naujai investuojančių.

Klysti. Šie skaičiai rodo, už kokią sumą yra nupirkta pozicijų (repurchase taip pat įeina į šį skaičių, taip pat packai už ref. komisinius) ir kiek pinigų žmonės jau yra išsiėmę. Aišku pelno vis tiek spėčiau kad yra koks milijonas ar net daugiau, bet nepamirškim, kad ir išmokas kol kas moka.

Pati programa auga labai gerai, bet... Ją sunkia irgi žiauriai. Ir sunkė nuo pat pradžių. Skaičiai kalba už save, dėl to niekad ir netapo mano favorite. O dauguma juk gauna išmokas. Būna visokių nesklandumų. d2b kaip suprantu, dar net į suporttą neparašė.

Atleisk, bet nelabai suprantu, kaip tu tokiais dalykais užsiiminėji, betternix. Žmonės labai skirtingi, jei tavo rizikos tolerancija žema, juk yra ir kitų būdų panaudoti savo pinigus. Manau, kad neverta eikvoti savo nervų ir stresuoti dėl tokių dalykų ;)

• 0

#63 betternix

betternix
  • VietaLietuva

Parašyta 08 lapkričio 2015 - 02:56

Kaip gali būti ta mano rizikos tolerancija ne žema, kai kol kas praktiškai visur ten kur investuoju, prasideda bėdos ir atsiduri ant bedugnės krašto? :D Ir dar nėra tikrai, kad investuočiau belekur. pasitikiu tokiais grandais, kaip tu ir kitais, kurie turi patirtį, bet praktika parodė, kad nuo šitų Revshare žlugimų niekas neapsaugos. Nei superinis scriptas, nei registruota kompanija, nei labai entuziastingas ir tipo patikimas adminas nei dar kiti faktoriai, nes visų pirmą žmonės ateina į šias programas ne pirkti reklamos ir padėti išsilaikyti joms kuo ilgiau, bet kuo greičiau patys užsidirbti išeiti į pliusą ir išsunkti kompaniją. Revshare adminai savo ruoštu manau 99% irgi kuria šias programas tik tam, kad pasipelnytu ir paspruktų. Kuo tolyn tuo matau, kad nieko čia nebus su tokiu uždarbiu. Nes jei toks kaip Revadburst, kuris turi visus įmanomus pliusus, pradeda buxuoti net mėnesiui nepraėjus, tai apie kokį uždarbi gali būti kalba? Po tokių dalykų žmonės darosi dar baukštesni ir į kitas Revshare programas lenda su dar didesne iniciatyva ne ilgai ir nobodžiai statyti savo kapitalą jose ir ilgą laiką po truputi iš jų uždirbinėti, bet kuo greičiau įdėti ir kuo greičiau išsiimti ir vėl gi nepalikdami jokių šansų toms programoms išsilaikyti ilgiau. Taip, kad griūna visas tas Revshare pasaulis manau. Nemanot ?
  • 0

#64 Orange88

Orange88

Parašyta 08 lapkričio 2015 - 04:31

RevShare pasaulis negriūna, tik tu mokaisi :D Ir tai yra gerai. Visų pirma, pasvarstykime, kodėl manai, jog RevAdBurst turi visus įmanomus pliusus? Sutinku, kad projektas tikrai vertas dėmesio, bet. Adminas prieš startą išreklamavo projektą, ne promoteriai. Todėl su milžinišku balansu tapo sunku visiems normaliai išmokėti, kai promoteriai neskubėjo pritraukti naujų narių po starto. Tai pirmas minusas. Antras minusas, - nebuvo ir vis dar nėra Paypal. Paypal vilioja mases. Taigi, dauguma tų, kas aktyviai domisi tokiais dalykais, jau yra projekte, o labiau naujokų (būtent naudojančių Paypal) nėra kaip pritraukti, taigi, naujų pinigų nėra. Trečias minusas, - vangus support'as ir komunikacija. Ketvirtas, - jei gerai pamenu, didelis išmokų limitas, leidžiantis greitai išsunkti kompaniją. Tad RAB tikrai toli, iki pvz. HQ ar TT3.

Kitos kompanijos, kur nudegei, Checklisting ir Adbrook? Pirmojoje pats prisižaidžiau ir išėjau į minusą ir taip tik dar kartą sau priminiau kaip svarbu laikytis disciplinos ir atitinkamų tikslų, kiekvienoje programoje. O tu pats, jei gerai atsimenu, palyginus vėlai prisijungei prie šių kompanijų? Tai irgi dažnu atveju būna nedovanotina. :)

• 0

#65 d2b

d2b

Parašyta 08 lapkričio 2015 - 05:14

Suportui dėl pending išmokos parašiau šiandien, kai gavau kitą išmoką.

Bet va kaip pats paminėjai, vangus supportas nelabai stengiasi kreipti į tokias žinutes tikriausiai šiuo momentu.

Dar pirmom dienom, kai buvo problemos su narystėmis, administracija greitai tvarkėsi su visais.

• 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt

#66 Orange88

Orange88

Parašyta 10 lapkričio 2015 - 11:59

Na, aš po visų šių pasikeitimų jau išsiėmiau porą išmokų instant į Payza. ROI kyla, padėtis kažkiek taisosi :)

• 0

#67 Martynas21

Martynas21

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 10:48

Sitas irgi jau scamas ,i payza dar moka matyt kad distupu nedarytu zmones :) kaskaip priviso tu scameriu ,ai jug sventes arteja reikia doleriu dovanom :D

• 0

#68 fralfakt

fralfakt

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 11:23

Labai tingiu skaityti ir permetineti visa post'a, kas, ka rase. Turiu klausymeli ar imanoma cia uzdirbti nieko neinvestavus, uzdirbti ir isimti nieko neinvestavus ?

• 0

Be happy be yourself  ;) 

#69 Martynas21

Martynas21

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 11:30

Labai tingiu skaityti ir permetineti visa post'a, kas, ka rase. Turiu klausymeli ar imanoma cia uzdirbti nieko neinvestavus, uzdirbti ir isimti nieko neinvestavus ?

Deja bet ne,dabar ,kad ir investuosi liksi be pinigu,daugybe zmoniu negauna pinigu bitcointais

• 0

#70 Orange88

Orange88

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 06:46

Čia visiškai neverta jungtis. ROI pasiekė jau 56%, bet išties, net nesitikiu, kad pavyks išpešti daugiau...

• 0

#71 d2b

d2b

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 06:52

Čia visiškai neverta jungtis. ROI pasiekė jau 56%, bet išties, net nesitikiu, kad pavyks išpešti daugiau...

Man jau trečia diena nebemoka. ROI 78%.

• 0

#72 Orange88

Orange88

Parašyta 17 lapkričio 2015 - 07:59

Man dar moka kuo puikiausiai į Payza. Bet, kadangi uždarbis kritęs iki 1.2% per dieną, plius nebemoka į kitus procesorius, labai džiaugčiausi, jei pavyktų surinkti dar bent vieną išmoką, su kokiais 10$ :D

• 0

#73 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 09:27

original.jpg

• 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!

#74 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 08:02

Į STP man taip pat vis dar moka ir neiviena išmoka kol kas nėra pakibusi. Aišku gaila, kad daily cap'as tėra vos 1.2%, bet jei dar pabūtų  taip bent mėnesį, pavyktų atsiimti bent jau didžiąją dalį investicijos.

• 0

#75 d2b

d2b

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 08:31

BXmGR8a.jpg

Matomai dar nepasiekėt ribinio atsiperkamumo nuo kurio pradeda nebemokėti :)

• 0

#76 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 08:39

Aš ištikro jau esu parašęs paraišką į STP, dėl pinigų susigrąžinimo, pasakiau jiems, kad scamas ir stabdytų jų sąskaitą kol dar jos adminas neištuštino, bet kol kas antra savaitė ramu ir jokio atsako iš STP..

• 0

#77 Orange88

Orange88

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 01:55

O mano ROI po truputį kyla, nors iki 100% dar labai toli :D

x92WQby.png

• 0

#78 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 lapkričio 2015 - 09:28

original.jpg

• 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!

#79 golf6

golf6

Parašyta 30 lapkričio 2015 - 03:32

Na va buvau atostogu beveik menesiui tenerifei , kas naujo cia , kaip reikalai juda  , menesi nebuvau ilsejaus :)  ziuriu gerai kad 7 diena sitam projektui padariau payzos refunda pries kelione tai dabar ziuriu  atgavau pinigu , kaip nujauciu jau sitam projektui galas , kaip ir adbrookui :)

• 0

logo777.png

#80 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 30 lapkričio 2015 - 05:06

Daily cap sumušė rekordą, 0.3% per dieną. jei tempas nesikeis, greitu metu bus 0.00% Aš taip pat bandžiau paimti disputa per STP, bet STP nereaguoja. Gal kas bandėt daryt dispute per STP ? gal kažkaip kitaip reikia ? nes aš siunčiau jiems tiesiog  emailą su prašymu. Kitaip neradau kaip ? :unsure:

• 0

Atsakyti

Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Revadburst, internetinisdarbas.lt, darbas internetu, adbrook

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas