Upgreidą manau darysis vis tiek tik mažuma investuotojų, todėl jei jie nieko netvarkys ir paliks taip kaip yra, tas jų 150% neteks prasmės, nes nesuspaudus laiku nuorodų iškarto patiriamas nuostolis. O keltis vidurį nakties ir spaudyti nuorodas yra baisus diskomfortas ir daugelis investuotojų susigrąžinę savo investiciją eis lauk, to pasekoje programa numirs. Suprantu aš admino norą taip motyvuoti žmones pirkti Upgrade ir tokiu būdu didinti programos kapitalą bei stabilumą, bet čia yra kita medalio pusė, kurios labai gailą, bet šis visų išgirtas adminas nemato arba nenori matyti. Smulkūs investuotojai yra tikrai nelinkę švaistyti pinigų ant kažkokių Upgreidų, todėl visi bus priversti pabėgti dėl šio dalyko ir ieškoti patogesnių vietelių.
Aš manau su visokiom prievolėm spaudyti tas nuorodas, pirkti upgreidus, prikurti skirtingų paketų rūšių su skirtingom gražom ir dieniniais procentais, ir visi panašūs dalykai skirti tipo didinti programos stabilumui, ištikro jai daro daugiau žalos nei naudos. Geriausias viso to pavyzdys yra Adbrook, kuriam aš manau niekas nesugebėtų rasti nei vieno rimto minuso. Nors visi įžvelgė didžiausią Adbrook minusą- per nelyg didelę ir greitą grąža investuotojams, kas turėjo lemti greitą Adbrook žlugimą, tačiau laikas parodė kitaip.. Nors ir su tokiom didelėm galimybėm uždirbti adbrookas jau laikosi beveik pusmetį be absoliučiai jokių sutrikimų, Savo stabilumu ir ilgaamžiškumu jis jau seniai aplenkė daugelį kitų programų siūlančių mažesnius procentus. Ir manau viskas dėl to, jog Adbrook'e viskas yra tobulai padaryta pačių investuotojų patogumui. Man asmeniškai tiesiog malonu prisijungti prie Adbrook sistemos keletą kartų per dieną ir mėgautis žiūrint, kaip gražiai pinigai gamina pinigus. Taip manau yra ir daugeliui ir kitų investuotojų, todėl ši revoliucinė pinigų gaminimo mašina leisdama uždirbti daug, jau dabar laikosi ilgiau nei kitos programos bandydamos spausti iš "šūdo" vašką.. Galėtų konkurentai netik kopijuoti Adbrook išvaizdą, bet ir jo vidines savybes.