Aišku. O aš ir galvoju, kodėl viskas man visai neblogai. Bet jei 5$ tegauna 1% per dieną, tai jau visiškai ne kažką...

Parašyta 01 lapkričio 2015 - 10:45
Ar gerai supratau ? sakot, jog didesnių paketų (10$ ir 20$) daily capas didesnis nei pigiausių paketų po 5$ ?
Parašyta 01 lapkričio 2015 - 11:10
Taip išeina. Naujų narių beveik nėra, o senųjų dauguma jau perėję prie didesnių. Kaip kitaip tai paaiškinti, nežinau.
Parašyta 01 lapkričio 2015 - 11:25
Jei tai teisybė, tai tokia strategija mano nuomone akivaizdžiai veda programą link bankroto. T.y į panašią situaciją kaip Adbrook. Nes nu kur admino logika ? Didesnių paketų ir daily capas didesnis ir patys dividentai didesni. Vos tik didieji investuotojai nustos reinvestuoti, programa ilgai netrukus išsisunks, juolab, kad naujų žmonių beveik nėra.. Nuo pat pradžių kažkaip matėsi, man, kad šitas adminas daugiau svajoja, nei eina teisingais keliais ir realiai kažkaip tobulina pačią programą skatindamas prisijungti kuo daugiau naujų žmonių. . Dabar kiek pastebėjau pagrindinis jo tobulinimas tai skatinti tiesiog kuo daugiau investuoti ir dalinti už tai bonusus. Pagal dabartinę schemą, tai kuo daugiau žmonės investuos, tuo greičiau išsiurbs pinigus iš programos. Keista man čia viskas..
Parašyta 02 lapkričio 2015 - 07:03
Tai daily cap didesnių paketų yra mažesnis, o ne didesnis. Tiesiog tas cap'as niekada nepasiekiamas, tai normalu ir juk ne adminas reguliuoja uždarbį. Ir... Parodyk programą, kur didiesiems nustojus re-investuoti, programai neateitų sunkios dienos? O, kad programa neturi šviesios ateities, šiaip jau nutarėm kažkiek post'ų atgal Tiesiog galima pasidžiaugt, kad kol kas viskas išmokama tvarkingai
Parašyta 03 lapkričio 2015 - 08:39
Toks jausmas kad visi pakai dabar jau nesiekia nei 1% uždarbio. Siūlau jau rimtai susirūpinti.
Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt
Parašyta 04 lapkričio 2015 - 06:31
Paskaičius paskutinį GTA updeitą tai atrodo, kad adminas yra neviltyje:
1. Jis visiems siūlo 12% referalinių komisinių.
2. +10% nuo deposito, investuojant virš 200$
3. 50$ bonusą uplineriui, jei jo referalas depositina daugiau nei 500$.
Atrodo, vieni programos pliusai. Bet adminas sako, kad ir ką jis besisiūlytų jis nenori didinti uždarbio procento. Nes kai jį padidina, tai iš programos išeina dar daugiau pinigų.
Reikia nusiteikti, kad šita programa su uždarbiu skaičiuoja jau irgi paskutines dienas, po savaitės gali būti taip, kad uždarbis nesieks nei 0,5% per dieną.
Parašyta 04 lapkričio 2015 - 07:08
Aš nesuprantu, kodėl adminas elgiasi atvirkšiai. Visokius bonusus gali siūlyti, kai programa turi didelį pinigų rezervą, dėl dar didesnio populiarumo. O kai pinigų trūksta, tai paskutinius iššvaistyti, - visiškai nelogiška. 1% per dieną, mokamas kelis metus, - būtų nuostabu. Tai įrodė ne viena ir ne dvi RevShare, mokančios kone amžinai ir turinčios labai jas mylinčių narių. Tik GTA adminas to nesupranta ir taip tik dar labiau žlugdo paskutines viltis.
Parašyta 04 lapkričio 2015 - 10:47
Kaip suprantu adminas yra agonijoje, nes ateina labai mažai naujų narių, siūlo tuos savo bonusus, bet nemato kame bėda dėl to naujokų stygiaus yra ištikro. O mano nuomone bėda yra akivaizdi. Tai- tragiškas GTA skriptas. Matomai jis yra toks koks nupirktas ir neibiškio nemodifikuotas. Nėra jokių galimybių perkėlinėti balanso į repurchase, nėra galimybių perkelti referalų uždirbtų pinigų į kitų procesorių sąskaitas, pats interfeisas tragiškas ir visiškai nepatrauklus, be jokių statistikų kurios patinka žmonėms. Na aš nesuprantu kaip čia yra, nors Orange88 gyrei tą adminą iš pradžių ale labai protingą ir kompetetingą, bet kažkaip man pačiam šviečiasi, kad mes patys už jį daugiau suprantame. Gal reikia jam kažkaip pasakyti, kad atsimerktų vieną kartą? Padaręs po tą 1% ar dar mažiau, nuo jo pabėgs paskutiniai žmonės. Link tokių procentų reikia eiti pamažu, kad žmonės nepajustų to staiga, o ne kaip dabar, staigiai paimti ir padaryti. Bus tas pats kas su Adbrook jei jis nesiliaus daręs tokių kvailysčių.
Parašyta 05 lapkričio 2015 - 11:44
Dėl perkėlimo į re-purchase balansą, - tai nebūtinai minusas. Kai kur taip elgiamasi, kad packai būtų lėčiau perkami, bet kauptųsi didesnis grynųjų rezervas. Čia ta pati priežastis, kodėl RevShare, su packais, kainuojančiais 1$ dažnai būna mažiau stabili, nei kompanija, kur packai kainuoja 50$.
Man kažkodėl atrodo, kad adminas labai troško kažko didelio, grandiozinio, tačiau Paypalo sprogimas aišku stipriai pakoregavo visą situaciją, su kuria jis paprasčiausiai negali susitaikyti. Negali patikėti, kad neįeis į didžiausių RevShare istoriją Ir užuot tiesiog toliau ramiai dirbdamas, kurdamas draugišką atmosferą su esamais nariais, jis blaškosi ir isterikuoja, kad jo programa lėtėja ir žmonės nesijungia tūkstančiais.
Beje, Adbrook diagnozė, - scam'as. GTA, - psichologinės admino problemos. Skirtumas, kaip diena ir naktis, tačiau, rezultatas veda prie to pačio...
P.S. pagaliau užsiregistravau per tave į STP ir pagaliau pasiėmiau išmoką iš šio balanso
Parašyta 05 lapkričio 2015 - 07:42
Dėl perkėlimo į re-purchase balansą, - tai nebūtinai minusas. Kai kur taip elgiamasi, kad packai būtų lėčiau perkami, bet kauptųsi didesnis grynųjų rezervas. Čia ta pati priežastis, kodėl RevShare, su packais, kainuojančiais 1$ dažnai būna mažiau stabili, nei kompanija, kur packai kainuoja 50$.
Man kažkodėl atrodo, kad adminas labai troško kažko didelio, grandiozinio, tačiau Paypalo sprogimas aišku stipriai pakoregavo visą situaciją, su kuria jis paprasčiausiai negali susitaikyti. Negali patikėti, kad neįeis į didžiausių RevShare istoriją
Ir užuot tiesiog toliau ramiai dirbdamas, kurdamas draugišką atmosferą su esamais nariais, jis blaškosi ir isterikuoja, kad jo programa lėtėja ir žmonės nesijungia tūkstančiais.
Beje, Adbrook diagnozė, - scam'as. GTA, - psichologinės admino problemos. Skirtumas, kaip diena ir naktis, tačiau, rezultatas veda prie to pačio...
P.S. pagaliau užsiregistravau per tave į STP ir pagaliau pasiėmiau išmoką iš šio balanso
Turėsi biški ir kitokios valiutos.
Parašyta 05 lapkričio 2015 - 09:58
Aha, reikės sugalvot kur investuoti
Parašyta 21 lapkričio 2015 - 02:14
Turėtų artimiausiu metu sugrįžti prievolė spaudinėti 10 nuorodų per dieną. O GTA vis dar moka!
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 01:19
Manau, kad klydome, per anksti nurašydami programą. GTA paskutiniu metu labai stabili. Jei upgrade'intų serverį, tai kitur sukauptus kreditus išleisčiau šios programos reklamavimui. Galvoju net kokiai savaitei grįžti prie 100% re-investavimo
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 02:36
Gal ir stabili, bet uždirbti visai nebeina, nes daily capas visiškai tragiškas. Kol kas ROI siekia vos 50% ir jeigu tokiais tempais tai 100% pasieksiu turbūt tik iki vasaros
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 03:30
Na, tokiais tempais (0.7%/d.) turėtum trijų mėnesių bėgyje pasiekti 100%. Aišku, 1% būtų idealu, bet ir 0.7% leidžia uždirbti. O tai, - svarbiausia. Ir tai tikra. Taip programa gali tempti metų metus ir uždirbti gražaus pinigėlio
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 03:47
Tai yra tikra tik tiek, kiek kiti žmonės ten investuoja. Aš džiaugiuosi, kad esu pasiekęs jau 100% (šiandienai yra 110%). Mažas pelnas, bet šis tas, su tokiu judėjimu dabar gal į savaitę keli baksai susikaupia.
Kad ir kokį procentą programa mokėtų, ji negali amžinai tempti.
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 09:42
Pakėlė min išmoką ir depositą iki 20$.
Parašyta 29 lapkričio 2015 - 11:44
Niekas ir nesako, kad amžinai, bet kokie du metai būtų visai nieko prie tokio uždarbio
P.S. realiai kalbant, 10% per du mėnesius yra tikrai daug.
Parašyta 30 lapkričio 2015 - 07:06
Niekas ir nesako, kad amžinai, bet kokie du metai būtų visai nieko prie tokio uždarbio
P.S. realiai kalbant, 10% per du mėnesius yra tikrai daug.
Čia jau biški užsisvajojai apie tuos du metus.
Atsakyti

Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: revshare, globaltrafficads
TogetherInvestingSukūrė jamam , 22 Sau 2017 ![]() |
|
![]()
|
||
FutureAdPro - Ilgai lauktas unikalus projektas su neribotomis galimybėmis!Sukūrė Orange88 , 16 Kov 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
MyTrendingAds - Subalansuota ilgam!Sukūrė Orange88 , 21 Vas 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
TrustShareAds - revshare su papildomu pajamų šaltiniu, puikūs planaiSukūrė SayMe , 13 Vas 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
GRMClicks - Nauja RevShare, vadovaujama patyrusios vedlės :)Sukūrė Orange88 , 27 Sau 2016 ![]() |
|
![]()
|
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0