Na bus tikrai idomu stebėti tavo pasiekimus. Kaip suprantu didžioji dalis paimtų išmokų yra iš įvairių investicijų programų. O koks grynas pelnas iš tų 7500 usd ir dar būtų įdomu sužinoti kokią didžiausią išmoką esi paėmęs
Šiaip jei labai grubiai, tai:
~300$ iš bux'ų
~400$ iš HYIP
~300$ iš ZeekRewards
~1100$ iš BannersBroker
~4500$ iš MyTrafficValue
~700$ iš RevShare
~200$ iš kitų, nestandartinių programų.
Didžiausia išmoka, - lygiai $3000 iš MyTrafficValue
Iš bux'ų grynas pelnas, - 150$, su HYIP neįpatingai sekėsi, nors stengdavausi išskaidyti savo investicijas, niekad neinvestuodavau daugiau nei 20-30$, bet grynas pelnas apie nulį
Su ZeekRewars atskira istorija, būčiau minuse, tačiau pardaviau savo accout'ą prieš žlungant projektui, tad pelnas išėjo apie 500$, t.y. daugiau, nei gavau išmokų.
BannersBroker prisijungiau labai anksti, pelnas ~800$
MyTrafficValue pelną sunku skaičiuoti, nes vis dar esu projekte, turiu nemažai akcijų. Bet į šį projektą buvau investavęs rekordinę sau sumą, - 800$. Tai bet kuriuo atveju pliusas čia jau dabar didžiulis.
RevShare, - vėl gi, kai kurios gyvuoja iki šiol, tad sunku pasakyti. Bet pliuse jau tikrai esu, kadangi visada rinkdavausi tik keletą ir investuodavau ~30$. Dabar jau pasikėliau ir investuoju po 100-200$. Tačiau šių programų išmokų čia dar nėra
Reziumė: HYIP visiškai neprognozuojami, kad ir kiek juos analizuodavau ir su jais vieninteliais tik veltui gaišau laiką. RevShare labiau prognozuojami, milijonieriumi gal ir nepavers, bet jei nebūsi godus, pliusas praktiškai garantuotas. O nestandartiniai projektai gali atnešti milžinišką pelną, tačiau reikia laaabai atidžiai atsirinkti kas yra kas.
Taip pat, padirbėjus referalų srityje, manau nesunkiai galima iš viso to gyventi. Tačiau tam reikia įdirbio, laiko...
O šiuo metu be paraše esančių programų, užsiimu tik RevShare, t.y. pelno dalijimosi programomis. Ir aišku visada pasidomiu kokiais nors ne standartais
P.S. visada investuoju tik tiek, kad nei trupučio nebūtų gaila prarasti. Galėčiau į kiekvieną programą kišti po pvz. 500$, bet kas iš to, jei paskui reikės drebėti, išmokės, ar ne. Visų pirma, man tai laisvalaikis, hobis, malonumas. Tuos pinigus, kurios anksčiau skirdavau kompiuteriniams žaidimas, pradėjau skirti investicijoms internete, - nesigailiu