o tu apie admina nepaglvoji? gy yra durniuku ten kels tas disputes fakyrai, cia adminas turi buti atmatrozas , kad dirbtu su tuo paypalu

Parašyta 25 rugpjūčio 2015 - 12:35
o tu apie admina nepaglvoji? gy yra durniuku ten kels tas disputes fakyrai, cia adminas turi buti atmatrozas , kad dirbtu su tuo paypalu
O tu nepagalvoji, kad jei turi normalų Paypal account'ą ir normalias programos taisykles, tai visada laimėsi 100% disputes? Būtent normalūs adminai ir naudoja Paypal, nes žino ką daro. Visos didžiausios Rev Share programos naudoja Paypal, jeigu ką...
Parašyta 26 rugpjūčio 2015 - 01:30
Aha, truputį komplikuota sistema, kuri bent jau mane erzina Spausk Business Directory, tada Purchase (iš tikrųjų nieko nepirksi, tiesiog ten tavo paketas atsidarys), ir suvedi visus duomenis, ką nori reklamuoti. Submit ir viskas
Parašyta 29 rugpjūčio 2015 - 11:29
Sumažėjo dieninis dividentų atgavimo procentas ? ar čia tik man taip pasirodė ?
Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 11:27
Ne, nesumažėjo. Nebent turi ne Starter pack'us? Ar pamiršai nuorodas suspaudyt?
Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 11:32
Ne, starteriai pas mane. Na čia jie turėjo porą dienų atgal šiokių tokių nesklandumų su nuorodomis, gal dėl to. Kadangi viską, ką turiu reinvestuoju neseku tiksliai to procento, tik pasijuto, kad vienu packu mažiau pavyko nusipirkti už paros uždarbį nei įprastai Tai sakai procentas stabilus ? 6 procentai per dieną ?
Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 11:44
Aa, prieš porą dienų mano pack'ai buvo inactive, todėl nieko nepastebėjau. Bet vakar nusipirkau dar keletą pack'ų ir procentai stabilūs, pasitikrinau ką tik
Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 12:54
Pagal jų duomenis paprasti nariai turėtų gauti po 5% per dieną, O tu nemėginai imti narystės, kad greičiau ratas suktusi ? nes jei eitų po 10% butų tikrai smagu
Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 05:56
Čia komisiniai už referalus Narystė reikalinga pirkti didesnius pack'us. Bet kuo didesnis pack'as, tuo mažesni procentai, todėl turint ribotą biudžetą, neapsimoka su jais prasidėti. ČIa ne HYIP, kur viskas būna atvirkščiai
Parašyta 03 rugsėjo 2015 - 08:56
Na štai, netrukus perkopsiu 30 packų ribą. Kokia pas tave situacija ? Vis dar kaupi packus ? ar jau pradėjai imti tą savo derlių ?
Ką tik 58-tą pack'ą nusipirkau Ne dar nepradėjau nusiiminėti, visi pradiniai pack'ai baigėsi, tai teko užsipirkt naujų
Parašyta 03 rugsėjo 2015 - 09:56
Verta dar čia pradėti? Nes panašiame projekte sudegiau su packų pirkimais ir nuorodų spaudymais.
Adminas sąžiningas, support'as superinis. Alexa reitingas šauna į viršų. Tik geriausi atsiliepimai. Tačiau nei aš (ar kuris kitas) valdo situaciją. Ją valdo minia. Kol kas ji patenkinta. Kaip bus po mėnesio? Niekas nežino. Todėl kaip elgtis su pačio pinigais, patarti negaliu. Galiu tik pasakyti, kad jeigu man reiktų čia investuoti šiandien, - investuočiau. Nes ir dabar kasdien reinvestuoju. Arba, jei ketini investuoti kokius 200$, išskaidyk investicijas, dalį gali investuoti čia, kitą dalį į šį projektą: http://www.edarbas.n...ads/#entry47811
Manau taip būtų protingiausia
Parašyta 03 rugsėjo 2015 - 10:02
Aš po kol kas irgi nesibaiminu kažkaip su cheklistingu ir viską reinvestuoju. Manau tą darysiu dar kokį gerą mėnesį kol pasieksiu 100 packų, o tada pradėsiu imti. Žiūrėsim, kaip čia bus. Norisi tikėti, kad viskas bus gerai ir visi gerai uždirbsim, bet kaip realiai viskas bus, niekas nepasakys
Parašyta 06 rugsėjo 2015 - 09:23
Ar sitame projekta tarkim galima investuoti is paypal ir gauti ismokas i PM ar kita banka?
Negalima. Kaip ir kitose tokio tipo programose Būtų pernelyg komplikuota adminams.
Parašyta 06 rugsėjo 2015 - 09:38
Na, komplikacijų daugiau, bet manau susidomėjimas gerokai pakiltų, nes tuomet daug žmonių eitų į tokias kompanijas, atsikratyti nenaudojamo procesoriaus pinigais ir išsiimti į kitą. naudotųsi tarsi keityklomis, kuriose išsikeitę pinigus dar ir uždirbtu
Parašyta 06 rugsėjo 2015 - 09:48
Bet iškiltų finansinių srautų valdymo problemų, taip pat legalumo (ypač, kalbant apie Paypal). Ir šiaip, ko gero, reiktų atskiros licenzijos. Taip, kad yra gerai kaip yra
Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0