Tuo man ir patinka RevShare. HYIP pradėjęs išmokėti daugiau negu gauna, iškart užsiraukia. O RevShare adminas gauna savo procentą nuo kiekvieno pirkimo, todėl net jei programa pradeda buksuoti, dažnai ją laikyti toliau apsimoka labiau, nei bėgti, tapti scam'eriu ir neramiai miegoti naktim
Orange88, Revadburst temoje neradau laiko su tavimi įsilieti į rimtas diskusijas šia tema, nors labai norėčiau pasiginčyti su tavimi.. Nežinau, kurio iš mūsų kompetencija šioje srityje didesnė. Spėju apytikslė, nes abu nebeesame naujokai, bet nuomonės kaip matau gerokai skiriasi. Aš manau, kad šitie visi REVSHARE yra kuo gryniausi HYIP'ai tik užsimaskavę kitu pavadinimu ir tipo vykdantys reklamos kompanijų veiklą ir pardavinėjantys srautą.. Tu nuoširdžiai manai, kad Revshare programos gauna tiek reklamos užsakymų, kad žmonėms išmokėtų tokius procentus ? Jei ši marketingo sritis būtų tokia pajėgi, tai geriausiai laikytųsi Buxai, nes iš esmės jie siūlo tą patį- pirkti iš jų reklamą, o savo nuorodų spaudinėtojams jie atseikėja žymiai mažiau nei šitie Revshare ir tai dar neišsilaiko dauguma buxų dėl per mažos apyvartos. O ką jau kalbėti apie šituos Revshare ? Kuriuose net nuoruodų spaudyti praktiškai nereikia ir dar moka investuotojams šitokius milžiniškus procentus.. Man asmeniškai šis modelis yra akivaizdžiai akivaizdus. RevShare gali laikyti tik tol, kol investuotojų įplaukos viršija išplaukas. Galbūt jei adminai labai gerai dirba, įmanoma gauti reklamos užsakymų dengenčių kompanijų skolas iki kelių procentų (čia geriausiu atveju), bet tik netiek, kad užtektų išmokėti tokius pinigus investuotojams. Su tokiais procentais išmokamais investuotojams, tai absoliučiai visų REVSHARE laukia vienodas likimas. Tokie kaip Trafficmoonson laikysis žinoma gerokai ilgiau nes jis ir moka gerokai lėčiau ir mažesnius procentus, bet Adbrook, HQrevshare, Revadburst, netgi to pačio tavo iš mylėto ir išsupuoto GTA , laukia pabaiga, nes anksčiau ar vėliau kompanijoje prisiveis tokių galingų investuotojų, kurie iš jų kas dien ims šimtus ar net tūkstančius dolerių jau gryno pelno. ir tegu nors ir per stebukla tos kompanijos gauna įspūdingus reklamos užsakymus, investuotojai, kurie į jas ateina užsidirbti, šias kompanijas išsunks vis tiek. Vienintelį skirtumą, kurį pastebiu tarp eilinių įprastinių HYIP ir REVSHARE tai, kad REVSHARE pats kaip minėjau apipavidalinimas patikimesnis. Jos pristato save kaip reklamos kompanijas gyvenančių iš užsakymų ir mums padalina tik dalelę savo pelno. Dėl šito reiškinio jos pritraukia tiesiog daugiau žmonių, daugiau investicijų ir galbūt laikosi ilgiau ir šiek tiek stabiliau nei tie primityvūs HYIP, bet esmės nekeičia. Viskas sukasi ant admino kompetencijos ir tikslo. Nesvarbu jis yra paprasto HYIP ar Revshare programos adminas. Viskas priklauso, kiek jis ideda darbo į programos reklamą ir pačios programos kokybę bei ką jis veikia su investuotojų pinigais kol jie dar pas jį yra. Vieni adminai sėdi ir skaičiuoja juos, kiti dar sugeba gal kažkur juos protingai perinvestuoti taip padidindami bendrą programos kapitalą ir taip atitolindami programos pabaigą, bet pabaiga vis tiek pareina. Pats Cheklisting adminas aiškiai rašė, jog sustabdė Cheklistingo veiklą vien tam, jog pamatė, kad jei nesugalvos kažko naujo, jo Cheklistingas turės greitai pavirsti eiliniu scamu.
Primenu, kad tai yra tik mano asmeninė nuomonė ir kol kas jos laikausi tvirtai, nebent tu arba kas nors kitas man sugebės įrodyti, kad aš klįstu
Būtų idomu jei atsirastu daugiau žmonių išmanančių šituos dalykus ir įsijungtų į diskusiją