AdBrook – 150% Pelno dalijimosi RevShare
Parašyta 22 spalio 2015 - 10:57
Jei nekrauna, tiesiog sugrįžk vėl į pagrindinį puslapį, luktelk kelias minutes ir bandyk vėl. Taip kartais būna manau dėl serverio apkrovos problemų.
Parašyta 22 spalio 2015 - 07:56
Aš dar šiandien gavau išmoką, kaip įprastai instant. Skaičiau naujienas, kad STP ir PM balansuose adbrookui trūksta pinigų ir dėl taikomų limitų adminas nespėja pildyti sąskaitų, todėl, kaikuriems neišmoka instant, bet nuramino, kad adbrookas dar niekur nesiruošia dingt. Kas čia žino kiek tos tiesos. Bet aš manau tai jei rauktų reikalą, tai rauktų visiškai ir niekam nebeišmokėtų ir užsidarytų.
Parašyta 22 spalio 2015 - 08:03
visiem viska ismokes, tiesiog ne visos pinigines kaip ir minejo Justinas pilnos, zmones supanikave po adbrooko lagu pradejo gryninti pinigus, ko niekas nesitikejo.
Maziau panikuokit ir megaukites adbrooku toliau kaip ir anksciau, neskubekite gryninti pinigu.
Parašyta 22 spalio 2015 - 09:03
Tuo man ir patinka RevShare. HYIP pradėjęs išmokėti daugiau negu gauna, iškart užsiraukia. O RevShare adminas gauna savo procentą nuo kiekvieno pirkimo, todėl net jei programa pradeda buksuoti, dažnai ją laikyti toliau apsimoka labiau, nei bėgti, tapti scam'eriu ir neramiai miegoti naktim
Atsakyti
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: revshare, internetinisdarbas.lt, darbas internetu
TogetherInvestingSukūrė jamam , 22 Sau 2017 revshare, ptc, trafficexchange ir dar 1 |
|
|
||
FutureAdPro - Ilgai lauktas unikalus projektas su neribotomis galimybėmis!Sukūrė Orange88 , 16 Kov 2016 futureadpro, futureadpro.com ir dar 3 |
|
|
||
MyTrendingAds - Subalansuota ilgam!Sukūrė Orange88 , 21 Vas 2016 mytrendingads, revshare |
|
|
||
TrustShareAds - revshare su papildomu pajamų šaltiniu, puikūs planaiSukūrė SayMe , 13 Vas 2016 trustshareads, uždarbis, darbas ir dar 2 |
|
|
||
GRMClicks - Nauja RevShare, vadovaujama patyrusios vedlės :)Sukūrė Orange88 , 27 Sau 2016 grmclicks, grmclicks.com ir dar 1 |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0