Mano siandienine ismoka :
Visas mano kiekvienos dienos ismokas galite pamatyti www.internetinisdarbas.lt/adbrook
Parašyta 29 rugsėjo 2015 - 04:51
Mano siandienine ismoka :
Visas mano kiekvienos dienos ismokas galite pamatyti www.internetinisdarbas.lt/adbrook
Parašyta 29 rugsėjo 2015 - 01:44
Pabandyk kombinaciją CTRL+F5 arba prasivalyk sausinius ir cashe.
Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt
Parašyta 30 rugsėjo 2015 - 06:40
Tai čia pradžioje tik per mėnesį turbūt atsipirkdavo greičiau. Dabar dieninis procentas svyruoja nuo 3-3.5% (3% būna tik kokia vieną dieną per savaitę). 150% susigeneruoja maždaug per 40-45 dienas.
Parašyta 30 rugsėjo 2015 - 06:46
Daugiau maziau gerai , as sneku apie temos esme menesis ir pliusas , gal geriau snekekim relias sumas, butu gerai istikro
http://postimg.org/image/5kfzzgzzp/\
ir isvis buvo kitaip bet , px esmes neeike sekmes udarbiaujantt
Parašyta 30 rugsėjo 2015 - 07:43
investuok tukstanciais, bus tau ir atsipirkimas per 35d.
Tai tu pataikei ant gero projekto jau suki ten saibas filtruoji ne viena menesi tai svekintina , plius parasai savo pieva, nes atnaijinant stovetu mano skaiciai tai tau butina parasyt , nes kitaip , refu nesurinksi .
Parašyta 30 rugsėjo 2015 - 07:53
Tai tu pataikei ant gero projekto jau suki ten saibas filtruoji ne viena menesi tai svekintina , plius parasai savo pieva, nes atnaijinant stovetu mano skaiciai tai tau butina parasyt , nes kitaip , refu nesurinksi .
labai nerisliai cia kalbi, jeigu turi kokiu klausimu ir pan rasyk i pm.
TogetherInvestingSukūrė jamam , 22 Sau 2017 revshare, ptc, trafficexchange ir dar 1 |
|
|
||
FutureAdPro - Ilgai lauktas unikalus projektas su neribotomis galimybėmis!Sukūrė Orange88 , 16 Kov 2016 futureadpro, futureadpro.com ir dar 3 |
|
|
||
MyTrendingAds - Subalansuota ilgam!Sukūrė Orange88 , 21 Vas 2016 mytrendingads, revshare |
|
|
||
TrustShareAds - revshare su papildomu pajamų šaltiniu, puikūs planaiSukūrė SayMe , 13 Vas 2016 trustshareads, uždarbis, darbas ir dar 2 |
|
|
||
GRMClicks - Nauja RevShare, vadovaujama patyrusios vedlės :)Sukūrė Orange88 , 27 Sau 2016 grmclicks, grmclicks.com ir dar 1 |
|
|
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0