Man tas pats.
Hyperantivirus.com - antivirusinė programa ir uždarbis
Parašyta 18 birželio 2015 - 04:03
Na ismokejo kam nors ? Pasmane nemoka uz linkus nuo 12 d. bet pinigai vistiek is kazkur kapsi , tai jau prikapsejo biski esu isinstaliaves antivirusine tai jei kam uzmokejo praneskit , tada vel instaliuosiu ju antivirusine ir uzprasysiu ismokos .
Paprašius išmokos į BTC išmokėjo man greitai
Parašyta 18 birželio 2015 - 04:27
vel acigavo pakeite dizaina moka idomi cia kontora Cia kontora nemirtinga pasjuos paklausiau ko nemokat uz linkus kita diena pradejo moket po 1 usd i diena blet ziuriu prikapsejo 5 usd tai irgi uzsiprasiau ismokos nu bet ciudakai cia tai nepaimsi
man atrodo jie kazka stipraus vartoja nes cirkai vyksta tai nemoka tai po 5 usd ismoka
Parašyta 20 birželio 2015 - 03:20
Ar nematau ? Ar nėra jau withdraw į paypal ?
Parašyta 20 birželio 2015 - 09:47
As ir visas ismokas gavau kolkas.
Kiek jum moka uz nuorodas? Man va:
Gal kas jau pirkot licenzija?
Man taip pat dabar padare vel tik 0.01$ uz linka , licenzija galima pagalvoti , dabar jau kiek supantu stabilizavosi viskas pasjuos jau , nes buvo viena diena vienaip kita diena kitaip .
Paskutine ismoka :
Parašyta 27 birželio 2015 - 07:08
Nesulaukiau, kad išmokoms gauti vietoj PayPal įdėtų kokią nors kitą iš mano turimų mokėjimo sistemų. Susikūriau Bitcoin sąskaitą, užsisakiau išmoką (dar man leidžia ir pasibaigus nemokamai narystei). Matysiu, atšauks ar išmokės.
Parašyta 28 birželio 2015 - 02:09
Išmokėjo 6,70$ be jokių sąlygų "pirmiau nusipirkite licenciją, paskui išmokėsime", tai surizikavau ir nusipirkau licenciją Home už PayPal pinigus. Dabar jau pabrangusi, kainuoja 25.95$.
Parašyta 28 birželio 2015 - 02:55
Jo dabar atsirado atsinaujinimu ir kitu mokejimo procesoriu apmoketi licenzijai , dabar ismokos pasiimti jau negaliu ir as , padare tik i paxum nebent siulo licenzija nusipirkti , tada raso ismoket gali ir i bitcoint saskaita . Ziuresim kaip cia bus apsimoketu Professional imti butu po 0.6 $ ir and dvieju pc tai viso apie (1.20 $) per diena , iki galo dar neisku gal ir 0.6 ,nepiklausomai kad 2-dvi licenzijos stovetu ant dvieju pc .
Parašyta 05 liepos 2015 - 09:55
Su antivirusinės licencija išmokas į Bitcoin sąskaitą gaunu akimirksniu.
Parašyta 08 liepos 2015 - 12:54
Nusipirkus licenciją, galima gauti išmokas ir į kitas mokėjimo sistemas:
Minimali išmoka į:
Paxum - 2$ (1$ mokesčiams);
PayPal - 3$;
MasterCard Visa - 1$ (2,5% mokesčiams);
Bitcoin - 0,003 BTC/0,80$ (0,0003 BTC mokesčiams).
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0