Nesutinku su tavim ir negalėčiau padaryti, kaip tu siūlai dėl dviejų priežasąių:Visų pirmą jei taip ir būtų, tai vis tiek negalėčiau išmokėti nariams taškų už kelias peržiūrėtas nuorodas sponsoriuje. Kodėl jau atsakiau čia
http://edarbas.net/d...l-ismok-tvarkos Na ir visų antrą to negalėtų būti, nes Edarbas.net projekto tikslas yra priversti suprasti žmones, jog uždirbti pinigų internete vis gi įmanoma. Pinigų uždirbimo iš interneto krypčių yra daug, tačiau mes labiau spaudžiamės prie vienos iš silpniausių bei rizikingiausių. Tai yra reklamų peržiūrėjimo už pinigus (PTC), todėl, kad uždarbiauti tokiu būdu yra paprasčiausia bei suvartojama labai nedaug laiko.Aplamai internete vyrauja tokios kalbos, kad iš nuorodų spaudymo buxuose neįmanoma uždirbti ir pnš, daug kas dėl šių kalbų žiūri į visa tai skeptiškai, todėl, kad pusiausvyra būtų šiek tiek išlyginta tarp skirtingai mąstančių žmonių ir atsirado Edarbas.net. Čia siūloma tik tai iš ko daugiausia šansų uždirbti kiekvienam žmogui, kitaip tariant tik labiausiai dėmesio verti buxai. Tokių internetinių puslapių, kuriuose reklamuojama labai daug sponsorių, iš kurių tik keli normalūs yra pilnas internetas. Tikri PTC profesionalai niekada neapsikrauna dirbti sau daug buxų.Mano manymu vienu metu reiktų dirbti su nedaugiau, kaip 10 buxų, nes daugiau vertų dėmesio buxų vienu metu nelabai ir įmanoma atrankti. Pasinaudojant šia strategija galima uždirbti daugiausia pinigų išnaudojant mažiausiai laiko, na o visi tie svajokliai, kurie apsikrauna keliasdešimtym buxų, spaudo nuorodas po kelias valandas per dieną, nieko padoraus vis tiek neuždirba, tik iššvaisto laiką, galiausiai nusivilia patys ir dar kartais paskleidžia gandus, jog buxuose dirbant po kelias valandas per dieną nieko neišeina uždirbti.
Geriau jau dirti su keliais buxais ir jeigu lieka laisvo laiko jį išnaudoti naudingesniems dalykams.
Edarbas.net niekada nenusiris iki tokio lygio, kad žmonėms siūlytų viską kas papuola ir kad adminas (aš) pelnyčiausi iš portalo narių, leisdamas jiems nieko neuždirbti. Čia viskas kitaip. Mano tikslas uždirbti pačiam, bet kartu pasiekti ir to jog garantuotai uždirbtumėte ir jūs. Galbūt todėl taip ilgai Edarbas.net ir egzistuoja.