Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Trafficmonsoon

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#21 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 07:34

Visiskai sutinku su Sakalu, nes ir man pastoviu metu meta ta nuoroda o veliau jau nebematau jos jei prisijungiu pora val veliau :) 

• 0

#22 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 rugsėjo 2015 - 08:28

nu nežinau netikrinau visos dienos bėgyje, bet tarkim kad ir kada pasijungsi -jei surfinai, iškarto jos nematysi (nu arba prieš surfinimą ją darai arba po ;) tai po surfinimo tarkim ji atsiras po 1-2 min palaukus vėl išvysi savo acc ;) )

• 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#23 Sakalas

Sakalas
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 01 rugsėjo 2015 - 11:11

Na nežinau man tai visad tiksliai tam tikra val. duoda. Pvz. aš šįryt šunį vežiau pas veterinarą, tai praleidau tą valandą ir nebegavau grįžęs ir prisijungęs. Tad dabar visa diena reiks junginėtis, kad vėl duotu.

• 0

banner.png

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas