Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Trafficmonsoon

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#1 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 12 sausio 2015 - 08:26

728x90.gif

Taigi, noriu visiems pristatyti puikia svetaine, kurios deka uzdirbsit 0,08$ vos uz keliu minuciu darba. Minimali ismoka siekia 2$. 
Yra 4 uzdarbio budai:
1) Nemokamas
Turesite suspausti 5-10 reklaminiu nuorodu ir uz tai gausite 0,08$. Noredami padvigubinti uzdirbamus pinigus ir gauti 0,16$ per diena - registruokites per mane. Jums bus ismoketa tiek, kiek uzdirbsite man iki pat sausio 31 dienos. 
Tai pats paprasciausias budas nenorintiems nieko investuoti ir gauti greitu $ pradedant savo versla internete naudojant PTC svetainiu principa (mokesiu i PayPal).
2) Traffic'as
Naudokites sia paslauga ir generuokite didesni zmoniu srauta i jusu norimus puslapius. 
3) Revenue Share 
Norint ikelti Revenue Share jums tai kainuos 50$ - uz tai gausite 1000 perziuriu ir 20 banerio paspaudimu. Man kol kas tai neaktualu.
4) Referalu pardavimai
Vos tik jusu referalas ka nors nupirks ar parduos - jus akimirksniu uz tai gausite 10% pelno i savo Account Balance'a nuo referalo isleistos sumos.

Laukiu jusu apsisprendimo ar dirbti vieniems ar kartu su manimi. 

Mokesiu REFBACK 100% iki sausio 31 dienos

468x60.gif

• 0

#2 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 sausio 2015 - 12:30

Sveikas, ketinu investuoti nuo 500 iki 1000 USD, domina refback. Galbūt turi uždarbio forume atsiliepimų? Kitu atveju norėčiau pirma gauti refback ir tik po to investuosiu.

• 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!

#3 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 17 sausio 2015 - 03:34

Kaip ir minejau aprasyme - visa sausi mano refback sieks 100%. 

Del atsiliepimu tai gali paieskoti forume temos paidverts, ten rasi mano refback'u. 

• 0

#4 alexpr333

alexpr333
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 sausio 2015 - 03:01

prisijungiau. alexpr333 ar esu tarp refu

• 0

#5 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 20 sausio 2015 - 06:51

Taigi gavau 1-aja ismoka per 20min

Traffic_Monsoon_2_00.jpg

Mano paties balansas sieke 0,90$, tad 1,10$ skirti mano referalams. Taciau siuo metu turim beda, kadangi nzn kiek kas surinkes, viskas suplakta i bendra katila. Su adminu bendravau, tai sake greitu laiku padarys tai, taciau siuo metu darysim taip: 
parasykit savo esamus balansus BE SIANDIEN DIENOS ir jei kas neparaset paypal saskaitos - prirasykit. Vakare bus atsiskaityta su visais lojaliais referalais :)

Mano referalai kuriems priklauso atlygis:
Referalai_lentele.jpg

Ismoketa kol kas tik 0,82$. Laukiu ziniu is likusiuju kiek kas uzdirbo.
   Referalai.jpg
Ismoketa dar vienam nariui. Tik parase savo uzdarbius gausite $.
Referalai_lentele_upgrade.jpg

• 0

#6 simutiakr

simutiakr

Parašyta 20 sausio 2015 - 04:22

Uzsiregistravau simutiakr :)

• 0

#7 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 25 sausio 2015 - 07:54

Man ant visu imanomu narsykliu veikia matyt kazkas su tavo kompu ne taip, kad streikuoja.

Gavau 2-aja ismoka
Parasykit kas kiek uzdirbo per laikotarpi nuo pirmos ismokos irodymo iki dabar.

Beje, rasykite savo isdirbius, kad galeciau persiusti $. Kol kas atsiliepe tik vienas referalas.

Referalai_lentele_01_26.jpg

• 0

#8 vladast

vladast

Parašyta 29 sausio 2015 - 11:34

Geras dalykas, jei kam įdomu ir kiti projektukai, pasiskaitinėkite mano bloge.

B)

• 0

Papildomų pajamų šaltinių apžvalga.
http://verslasnamie.blogspot.com/

#9 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 01 vasario 2015 - 08:57

Paimta sekanti išmoka. Kas dirba su manimi - susisiekite, su jumis bus atsiskaityta.

Traffic_Monsoon_4_35.jpg

Ismoka mano referalams:

Referalai_lentele_02_01.jpg

• 0

#10 kyhk

kyhk
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 01 vasario 2015 - 09:41

Manes niekaip neileidzia i pagrindini mano puslapi. Visada reikia perziureti kazkokias reklamas, o kiek ju perziurejau ar pavaikscioti po meniu neleidzia, visada reikia surfinti

• 0

Mano skype: minimukazs Kvieskit, priimu visus

#11 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 01 vasario 2015 - 09:55

retai tai pasitaiko, bet tu nesi vienintelis. Kadangi vienam is mano referalu irgi taip yra, taciau jei yra galimybe pakeisk narsykle (Chrome, Opera..). Kitas variantas butu issivalyti istorija. Dar vienas is variantu - isjungti Ad Block.

• 0

#12 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 19 vasario 2015 - 06:09

ismoketas refback uz darba iki vasario 3 dienos:

Referalai_lentele_02_03.jpg

Kadangi sis darbas smuko i zemumas, nusprendziau refback'o nebemoketi, tad visi dirbantys kartu su manimi parasykite savo uzdarbius nuo vasario pradzios iki dabar ir jums bus ismoketa 75% refback'as. Tikiuosi visi liko patenkinti dirbdami kartu :)

• 0

#13 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 21 rugpjūčio 2015 - 10:11

Kaip laikosi Trafficmonsoon ? dar yra čia dirbančių ? apsimoka čia lįsti ? :)

• 0

#14 Orange88

Orange88

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 02:11

Kaip laikosi Trafficmonsoon ? dar yra čia dirbančių ? apsimoka čia lįsti ? :)

Projektas laikosi gerai. Jau patenka į Alexa tūkstantuką, kas išties įspūdinga. Pasitikiu projektu, todėl siūlau 100% refback nuo investuotos sumos. T.y. pvz. investuojate 100$, aš iškart išmoku 10$ į Paypal arba Payza. Tiesa, TrafficMonsoon nėra greita pinigų gaminimo mašina, tad nepatariu investuoti vos į vieną ar du pack'us, nes bus beveik neįmanoma reinvestuoti uždarbio.

Nuoroda norint gauti RefBack:  Ištrinta

Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 31 rugpjūčio 2015 - 03:41
Ref. nuoroda. Tam tikslui yra skyrius "Ref Back pasiūlymai".

• 0

#15 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 03:47

Klausimas tik būtų. Seniau buvo rašyta, kad čia galima rinkti centus nieko neinvestuojant, Ta prasme spaudant nuorodas iš kurių per dieną apie 0.1 galima paimti. Aš galvoju ar nematau tokio dalyko ar jo jau nebėra ?

• 0

#16 Orange88

Orange88

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 03:55

Klausimas tik būtų. Seniau buvo rašyta, kad čia galima rinkti centus nieko neinvestuojant, Ta prasme spaudant nuorodas iš kurių per dieną apie 0.1 galima paimti. Aš galvoju ar nematau tokio dalyko ar jo jau nebėra ?

Galima, galima. Jei nematai dabar tokio dalyko, tai vis tiek atsiras anksčiau ar vėliau:

wJNhuLJ.png

• 0

#17 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 04:02

Tai va todėl ir klausiu, nes pas mane tai nėra tokio dalyko. Reik laukti tada

• 0

#18 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 04:26

Dažniausiai ta nuoroda pasirodo ryte, dienos bėgyje sunkiau ją aptikti

• 0

#19 Orange88

Orange88

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 04:30

Dažniausiai ta nuoroda pasirodo ryte, dienos bėgyje sunkiau ją aptikti

Aš vakarais dažniausiai matau... Šiaip manau nuo reklamos kiekio priklauso, kada, kas, kiek nuperka :)

• 0

#20 Sakalas

Sakalas
  • VietaKlaipėda

Parašyta 31 rugpjūčio 2015 - 07:01

Ta nuoroda pasirodo įvairiai nuo nupirktos reklamos. Bet paskiau nusistovi jos pasirodimo laikas nuo žmogaus prisijungimo. Daleiskim aš jungiuosi ryte dažnai tarp 9 - 10 val. tad ir nuoroda man meta ryte tokiu laiku. Bent jau man taip yra.

• 0

banner.png

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas