Parašyta 13 gruodžio 2014 - 05:35
Parašyta 13 gruodžio 2014 - 10:58
Sveikinu! Bet norėčiau , jog čia būtų daug žmonių , kurie apsilankę padėtų išspręsti vieni kitiems savo problemas. Tai tikiuosi , kad jūs susiimsite ir atgaivinsite šį projektą , sėkmės.
Parašyta 14 gruodžio 2014 - 12:20
Projekto lankomumas tolygus 0. Nėra nei su kuo dalintis informacija, nes iš ko sulaukt pagalbos.
Kas liečia atnaujinimą, tai užtruko maždaug 2 sekundes. Tereikėjo nuspausti 'Enable' mygtuką.
#1 Mining'as
SpectroCoin - Bitcoin sąskaita ir VISA kortelė (surišama su PayPal) | Pirk hostingą, VPS, VDS, domeną, SSL ir atgauk iki 50% sumos
Parašyta 14 gruodžio 2014 - 08:03
Sveikinu visus su gimtadieniu
Parašyta 15 gruodžio 2014 - 12:50
Sveikinu! Bet norėčiau , jog čia būtų daug žmonių , kurie apsilankę padėtų išspręsti vieni kitiems savo problemas. Tai tikiuosi , kad jūs susiimsite ir atgaivinsite šį projektą , sėkmės.
Projekto lankomumas tolygus 0. Nėra nei su kuo dalintis informacija, nes iš ko sulaukt pagalbos.
Kas liečia atnaujinimą, tai užtruko maždaug 2 sekundes. Tereikėjo nuspausti 'Enable' mygtuką.
Dėkoju už pastabas ir kritika,
Visų pirmą noriu priminti, kad Edarbas.net yra ganėtinai siauros auditorijos bendruomenė ir nereikia norėti, kad čia diskusijos virtų, kaip eiliniame blevyzgų forume.
Visų antrą, lankomumas tikrai nėra 0. mes turime apie 300 unikalių lankytojų per dieną, kas tokiai bendruomenei yra ganėtinai nemažai. Jei manai mažai, prašyčiau pateikti kitą Lietuvišką uždarbiautojų internete forumą su didesnių lankomumu. Tad dalintis informacija tikrai yra su kuo. Tiesiog reikia tai daryti.
Galiausiai noriu priminti, kad aš neesu burtininkas ir neturiu tokių galių, kad paversčiau šį forumą kunkuliuojančiu diskusijų puodu. Žinoma, darau kas mano jėgoms. Reklama, seo, periodiniai atnaujinimai ir šio forumo priežiūra bei išlaikymas jau šešerius metus. Tai nepakankamas įnašas administratoriui? . Edarbas.net juk yra ne asmeninis mano tinklapis, kurio kokybė ir lankomumas priklauso nuo mano patalpinto turinio. Tai yra atvira diskusijų lenta, kuri yra sukurta Tau ir visiems kitiems uždarbiautojams. Nuo jūsų pačių ir priklauso lankomumas bei diskusijų aktyvumas. Tad jeigu norite aktyvesnių diskusijų, pradėkite nuo savęs ir jas turėsite. Jums suteiktos visos sąlygos tą daryti
Jeigu visgi turite pasiūlymų, kaip kitaip tą lankomumą ar diskusijų aktyvumą pakelti. Prašau siūlykite savo variantus. Aš atviras visiems pasiūlymams.
Parašyta 15 gruodžio 2014 - 12:54
Dėkoju už pastabas ir kritika,
Visų pirmą noriu priminti, kad Edarbas.net yra ganėtinai siauros auditorijos bendruomenė ir nereikia norėti, kad čia diskusijos virtų, kaip eiliniame blevyzgų forume.
Visų antrą, lankomumas tikrai nėra 0. mes turime apie 300 unikalių lankytojų per dieną, kas tokiai bendruomenei yra ganėtinai nemažai. Jei manai mažai, prašyčiau pateikti kitą Lietuvišką uždarbiautojų internete forumą su didesnių lankomumu. Tad dalintis informacija tikrai yra su kuo. Tiesiog reikia tai daryti.
Galiausiai noriu priminti, kad aš neesu burtininkas ir neturiu tokių galių, kad paversčiau šį forumą kunkuliuojančiu diskusijų puodu. Žinoma, darau kas mano jėgoms. Reklama, seo, periodiniai atnaujinimai ir šio forumo priežiūra bei išlaikymas jau šešerius metus. Tai nepakankamas įnašas administratoriui? . Edarbas.net juk yra ne asmeninis mano tinklapis, kurio kokybė ir lankomumas priklauso nuo mano patalpinto turinio. Tai yra atvira diskusijų lenta, kuri yra sukurta Tau ir visiems kitiems uždarbiautojams. Nuo jūsų pačių ir priklauso lankomumas bei diskusijų aktyvumas. Tad jeigu norite aktyvesnių diskusijų, pradėkite nuo savęs ir jas turėsite. Jums suteiktos visos sąlygos tą daryti
Jeigu visgi turite pasiūlymų, kaip kitaip tą lankomumą ar diskusijų aktyvumą pakelti. Prašau siūlykite savo variantus. Aš atviras visiems pasiūlymams.
Na gal būt ir per daug kritiškai išsireiškiau, tiesiog pastebėjau, jog aktyvumas krenta. Nors ir yra lankomumas, bet nėra to narių aktyvumo, koks buvo anksčiau.
#1 Mining'as
SpectroCoin - Bitcoin sąskaita ir VISA kortelė (surišama su PayPal) | Pirk hostingą, VPS, VDS, domeną, SSL ir atgauk iki 50% sumos
Parašyta 15 gruodžio 2014 - 01:13
Aš tą matau, tik nežinau kaip su tuo kovoti. Kaip priversti žmones rašyti ir dalintis informacija. Tiesiog manau keičiasi uždarbiautojų požiūris. Nebėra to stimulo dalintis informacija, nes iš esmės keičiasi ir pati uždarbio internete technologija. Žmonės pereina ant tokių uždarbio būdų, kuriuose nėra motyvacijos kviesti referalus, o kadangi dauguma iš mūsų esame tokie, jog be naudos sau nieko nedarysime, todėl taip ir gaunasi. Aplankyti forumą ir paskaitinėti, ką naujo kažkas parašė, entuziazmo dar pakanka, tačiau diskutuoti ir pačiam kažką parašyti tingisi nes iš to nėra asmeninės naudos.
Tai ką aš daugiau galiu padaryti ? Prieš gerus metus buvau nusprendęs visgi atgaivinti taškų sistemą ir apdovanoti aktyvius dalyvius taškais, tačiau paskaičiavau, jog nebus iš ko dalinti prizus. O dalinti juos iš savo kišenės, kai ir taip šį forumą iš savo lėšų išlaikau, negaliu. Kita vertus iš priverstinių diskusijų, tikros naudos bus nedaug. Geriau informacijos mažiau, bet tegul ji būna tikra ir parašyta iš entuziazmo, o ne to dėl, kad už jos parašymą buvo sumokėta.
Taigi, išeitis yra tik viena. Aš esu suteikęs ir pasiruošęs dar labiau gerinti sąlygas diskutuoti ( Tik sakykite kaip ), na o tiems, kurie norėtu jog čia būtų įdomiau, pradėkite nuo savęs. Diskutuokite, dalinkitės informacija patys, taip galbūt paskatinsite elgtis ir kitus ir užvesite diskusijų variklį. Dar kartą kartoju, kad šis forumas yra ne MANO, BET JŪSŲ
Parašyta 16 gruodžio 2014 - 12:01
Sveikinimai 6 gimtadienio proga!!
Kad ir koks bebūtų šis forumas- Aktyvesnis ar neaktyvesnis, bet bent jau man tai yra vienintelė Lietuviška vieta, kurioje galiu sužinoti kažką naujo apie uždarbį internetu, sužinoti apie naujas kompanijas ir pan, nes kiek naršiau internete, neradau padoraus ir aktyvaus analogo šiam forumui, tad viskas čia gerai. Ačiū jums už tai, jog jau šešerius metus išlaikote šį forumą. Nors aš pats negaliu pasigirti aktyvumu čia, nes žiauriai trūksta laiko, bet pabandysiu pasistengti
Parašyta 17 gruodžio 2014 - 01:36
Su pasikartojančiomis temomis tikrai reikėtų kažką daryti. Gal tiesiog laikytis principo "kas pirmesnis, tas gudresnis"? Tuo labiau, kad Išmokų skyriuje nėra apribojimų pasikartojančioms temoms.
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Edarbas.net gimtadienis
Edarbas.net projektui 11 metų !!!Sukūrė Justinas , 12 Grd 2019 edarbas.net gimtadienis |
|
|
||
Edarbas.net kartu su jumis jau 10 metų !!Sukūrė Justinas , 12 Grd 2018 Edarbas.net gimtadienis ir dar 1 |
|
|
||
Edarbas.net ilgaamžiškumo kelyje, mums jau 8-eri metai !!Sukūrė Justinas , 12 Grd 2016 Edarbas.net gimtadienis |
|
|
||
7-asis Edarbas.net gimtadienis !Sukūrė Justinas , 12 Grd 2015 Edarbas.net gimtadienis |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0