Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Silkroad online - MMORPG

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 DirbuSau

DirbuSau

Parašyta 26 vasario 2010 - 02:30

Sveiki kam patinka RPG stiliaus geimai siulau pameginti šį.Šeip nemažai Lietuvių jame lošiaGal kas jau žaidžia serve (Neptune) parašykit pasidalinsim įspudžiais.Taip pat parduodu gold 100 mill 20lt ezio sask papildymu.
  • 0

#2 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 26 vasario 2010 - 11:30

Esu šiek tiek žaidęs, tačiau kažkaip man neužkabino jis. Nžn, galbūt todėl, kad neesu pratęs nieko žaisti globale, kur vienoje vietoje susimaišę žmonės iš viso pasaulio ir šneka ten savo kalbomis. :laugh: . Jei atsirastų, Silkroad Lietuviškas privatus serveris, galbūt atraščiau laisvą minutę pamėginti. Man RPG stilius visada patiko, tik vat sunku darosi rasti laiko žaidimams, o dar internetiniams :)
  • 0

#3 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 vasario 2010 - 09:27

Mane zinai kas labiau domina? Kaip tau papildys kas nors ezio saskaita, juk norint ja pasipildyti reikia papildymo kortele tureti su savim :)
  • 0

#4 DirbuSau

DirbuSau

Parašyta 02 kovo 2010 - 10:16

weno nesakyciau ko nezinau :) Del ezio papildymo nereikia nesiotis kortele uztenka zinoti tik jos NR viskas labai paprasta. O geimas labai geras seip privaciuose servuose esu zaides bet tai tik visiskas laiko gaisimas. Zinoma juose idomu nes LVL greit keliesi bet viskas baigias tuo kad menesi neateini ir po jo ziuri kad to servo jau nebera. Uzdai man labiausiai patinka globalas nes jam isnikti daug sunkiau beto visi atnaujinimai pasiekia greiciau ir del noro pasipelnyti nera isdarkoma zaidimo pusiausvira. Nes neviename primaciame serve norint tapti kieciausiu tereikejo nusipirkti kieciausius setus o juos gauti kitokiu budu nebuvo galima, tad taip buvo isskirti turtingi ir vargsai. O juk tokie MMO zaidimai zaidziami kad butu visi lygus.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas