Aš tiesiog siūlyčiau susitikti ir pasišnekėti akis į akį,raštu tai sunku suprasti,bet pasakojus ir ranka parodžius ant lapo viskas kaip mat tampa aišku.Tai yra komandinis darbas,žmonės yra kviečiami ne vieno asmens o visos grupės,tad reziume vieno asmens pareiga yra surasti TIK 2 žmones.Jei kiekvienas žmogus atlieka savo pareigą "piramidė" sėkmingai pildosi ir kiekvienas anksčiau ar vėliau priklausomai nuo aktyvumo gauna minėtąją premiją.Niekas nesakė kad sumokėjus 540 eurų toliau tereikės sėdėti ir stebėti kaip iš niekur byra pinigai į kišenę,tai galima pavadinti darbu.Net draugus,kuriuos pažysti daugiau nei 10 metų reikia stipriai įkalbinėti.Aš pats įkalbinėjamas labai gero draugo patikėjau tik po savaitės įkalbinėjimu,kai supratau ,kad tai yra tikra,o ne kažkokia machinacija.Perdaug įvykdyta visokiausių aferų,kad žmones galetų drasiai pasitikėti tokiais dalykas.Esu garantuotas,kad kiekvienas prisijungęs žmogus poto man dėkotų dar ilgą laiką už suteiktą informaciją ir tokią galimybę.Jau ir lietuvoje yra žmonių kurie gyvena iš šio dalyko ir gyvena LABAI gerai.Netgi žinau PENSININKŲ porelę kurie išdrįso ir dviese per lygiai metus gavo 6 premijas (60000lt),kurių vaikai ir net anūkai gavę premijas..Tad pagalvokit kokias galimybes turime mes, jauni žmonės, galintys skirti tam daug laiko ir jėgų....Sunkiausia yra pradžia,kaip ir visur,tačiau gavus pirmą premiją,kai jūsų aplinkiniai žmonės pamato ,kad tai veikia visi draugai,pažystami ir draugų draugai patys išsirikiuoja prie durų.Žinot kuo verslininkai skiriasi nuo eilinių darbininkų? Jie nebijo naujovių ir DARO,nesėdi vietoj,nesvajoja amžinai, o ima ir PADARO.Aš pats šiuo metu esu pačioj pradžioj,tačiau esu ĮSITIKINĘS,kad tai pavyks,nes turiu realių pavyzdžių,dabar tai tik laiko klausimas kada.Gal savaitė,gal mėnesis,gal trys kol šis reikalas įsisuks.Man tiesog keista kaip žmonės bijo investuoti tuos 1900 litų(už kuriuos šiais laikais nieko įspūdingo nenuveiksi) vardan geresnės ateities.Beabėjo aš pats paskaitęs internete kažkokio tipo pasivadinusio Ruberojdu bei pateikusio kvailą el.paštą post'ą forume tikrai jam nepatikėčiau savo pinigų,tačiau jei susidomėčiau tikrai su juo susitikčiau pakalbėti ir išsiaiškinti kas kaip.Kolega atsakė visus užduotus klausimus,bet jei yra dar klausimų prasom!! [email protected]