Na palei viską, jie moka surinkus 50 usd, su dviejų savaičių užlaikimu. Tai reiškia, jei aš surinkau 50 usd prieš porą sav, tada turėjau gauti šį penktadienį,' bet matomai prieš pora sav dar neturėjau tiek surinkęs, todėl ir negavau.

Media-Kings lengvas darbas su YT
Parašyta 16 gruodžio 2013 - 08:42
Kaip jus dabar su CPM? Bent jau man vėl pakilo gražu net žiūrėt.
Parašyta 16 gruodžio 2013 - 08:46
Man šiandien visiškai mažas, tik 12 USD eCPM..
Parašyta 16 gruodžio 2013 - 08:47
Pas mane užvakar iki 4usd buvo krites, dabar atsistatė iki ~25usd. Bet nedaeina, kaip jie jį apskaičiuoja, nes pokolkas tai mano akims mistinis tas ecpm čia pas juos.
Parašyta 16 gruodžio 2013 - 08:50
25 USD ištikro irgi labai mažai. PPI tinklapiams, jis turėtų būti apie 100 usd, o čia kažkokia velniava, na bet vis tiek susirenka tų pinigų ir nėra jau taip blogai pažiūrėjus į bendrą rezultatą
Parašyta 17 gruodžio 2013 - 02:22
Šiandien gavau štai tokį laišką iš MediaKIngs "Hello, Can you please clarify your traffic sources." ir pastebėjau, kad iš karto eCPM smarkiai krito iki 4usd. Tai galima sakyt, kad jie patys nustato jį. Ir reik laukt atsakymo, kaip reguos... anyway, bent jau skype supporto atsakymas kodėl taip šokinėja eCPM tai "[2:25:58 PM] support media-kings.com: yes, now ecpm became lower, but we're testing new products so it will rise"
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 12:15
Kalbėjau ir aš šnd su jais per skype, sakė ecpm priklauso nuo reklamos užsakovų ir jie kažkaip jį reguliuoja jei yra nepatenkinti srautu.
Beje šiandien gauta pirma mano išmoka
Jei klausia dėl trafico, taip ir atsakyk, kad youtube, kai aš pasakiau jiems, jie sako viskas OK, iš youtubės tinka.
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 11:21
Kalbėjau ir aš šnd su jais per skype, sakė ecpm priklauso nuo reklamos užsakovų ir jie kažkaip jį reguliuoja jei yra nepatenkinti srautu.
Beje šiandien gauta pirma mano išmoka
Jei klausia dėl trafico, taip ir atsakyk, kad youtube, kai aš pasakiau jiems, jie sako viskas OK, iš youtubės tinka.
Taip ir man tapatį atrašė, kad "Aktyvavo acc" Smagu su išmoka, ir aš po dvėjų savaičių turėčiau gaut, nes vakar diena pavyko virš 50usd surinkt
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 02:35
cia kaip suprantu negauciau pinigu,jei atsisiustu kokia nuotrauka?butinai reikia instaliuoti?Ir ar butinai reikia sutrumpinti nuoroda per bit.ly?ir kaip cia tu tik pakeiti pavadinima tipo i toki kuri zmones nori parsisiusti,bet jie visi siunciasi net ne ta kas ten parasyta?
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 04:24
mAnaXi viską labai aiškiai parašęs savo temoje. Nebūtina trumpinti nuorodos per bet.ly.
Kiekvienas mes turime savo unikalią nuorodą http://www.shar-m.co...load/1/3038000/{REQUEST_STRING} . vietoj REQUEST_STRING gali irašyti ką tik nori. Pvz GTA 5 installer, Kaspersky Antivirus ar dar ką nors ir tavo tas užrašas yra rodomas ant programos, kurią žmogus turi įsirašyti. Tai yra savotiškas suklaidinimas ir žmogus mano, kad įsirašo tą, ką tu esi užrašęs bet iš tikro tai yra visiškai kita programa.
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 04:32
mAnaXi viską labai aiškiai parašęs savo temoje. Nebūtina trumpinti nuorodos per bet.ly.
Kiekvienas mes turime savo unikalią nuorodą http://www.shar-m.co...load/1/3038000/{REQUEST_STRING} . vietoj REQUEST_STRING gali irašyti ką tik nori. Pvz GTA 5 installer, Kaspersky Antivirus ar dar ką nors ir tavo tas užrašas yra rodomas ant programos, kurią žmogus turi įsirašyti. Tai yra savotiškas suklaidinimas ir žmogus mano, kad įsirašo tą, ką tu esi užrašęs bet iš tikro tai yra visiškai kita programa.
aisku,dabar supratau.
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 06:00
Taip ir man tapatį atrašė, kad "Aktyvavo acc" Smagu su išmoka, ir aš po dvėjų savaičių turėčiau gaut, nes vakar diena pavyko virš 50usd surinkt
Sveikas. Ar per diena susirinko virs 50usd? Ar aplamai 50?
Parašyta 21 gruodžio 2013 - 06:31
Sveikas. Ar per diena susirinko virs 50usd? Ar aplamai 50?
Aplamai virš 50usd... Būtų gerai, kad tiek per diena
Parašyta 10 sausio 2014 - 09:50
Nu ar kasnors gavot ismoku dar?pagal viska siandien tureciau gaut ,bet dar vis laukiu
Parašyta 17 sausio 2014 - 01:25
Na pagaliau ir as gavau ismoka
Parašyta 17 sausio 2014 - 02:12
Per kiek laiko uzdirbai siuos $ ?
Parašyta 17 sausio 2014 - 02:29
Mano išmoka..
Parašyta 17 sausio 2014 - 02:37
Per kiek laiko uzdirbai siuos $ ?
Per pusantro menesio kazkur,bet tai sudeliojau linkus i youtube ir sutrumpinau adresa su adf.ly tai is jo dar apie 10 $ ,viskas ir daugiau nei pirstelio nepajudinau,kasdien po 1 ar 4 dolerius prikapsi :Dautopilotas kitaip sakant ir zymei geriau nei ten tie buxai
Parašyta 17 sausio 2014 - 06:58
Kiek žinau, youtube nemėgsta adf.ly linkų aprašymuose ir dažniau trina tokius video. Pas tave netrina video ?
Parašyta 17 sausio 2014 - 08:33
Na pakolkas dar neistryne neivieno
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0