Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Multiclicker - PTC Sponsorių clicker'is

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 68

#21 fralfakt

fralfakt

Parašyta 26 gruodžio 2013 - 06:22

o noretum ismokti?

Ne nu pas tavęs klausymai, šita tema ne tam buvo sukurta. Jei kyla problemų tada galiu padėt, o į tokius durnus klausymus neatsakynėju.

• 0

Be happy be yourself  ;) 

#22 grifas

grifas

Parašyta 27 gruodžio 2013 - 07:29

man atrodo kad tu moki tik nesakai o kas bus jai visi mokes tada ir patys pasidarys o kad kiti daro tai buna visko virusu ir buna taip kad suzinos tavo acc duomenys tai manau reiketu darytti pamoka kaip sukurti pluginus

• 0

#23 Fastmoney

Fastmoney
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 28 gruodžio 2013 - 11:00

Probux būtų galimybė? Ir goldenclick

• 0

#24 fralfakt

fralfakt

Parašyta 28 gruodžio 2013 - 06:31

man atrodo kad tu moki tik nesakai o kas bus jai visi mokes tada ir patys pasidarys o kad kiti daro tai buna visko virusu ir buna taip kad suzinos tavo acc duomenys tai manau reiketu darytti pamoka kaip sukurti pluginus

Kokių virusų apie, ką tu kalbi nusišneki tiesiog ir jokių, kaip duomenų niekas tavo negali sužinot.

• 0

Be happy be yourself  ;) 

#25 fralfakt

fralfakt

Parašyta 28 gruodžio 2013 - 06:41

Probux būtų galimybė? Ir goldenclick

Žiūrėsim ryt, nes šiandien kažkaip laiko neatradau, jei viskas gerai ryt sumesiu, jei ne tai pranešiu, kas per situacija. Paklaust dar noriu tau reikia probux tą supratau ir tau reikia goldenclix ar golden-clicks, kurį ?

• 0

Be happy be yourself  ;) 

#26 Fastmoney

Fastmoney
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 28 gruodžio 2013 - 08:06

goldenclix. O jei nesunku ir daugiau imesk. Ar gal turi kokią nuorodą su tais pluginais? Nes man kiek ieškojau daugiau internete nevekia nei vienas. Visi rašo plugin error kai viską suvedu.

• 0

#27 grifas

grifas

Parašyta 28 gruodžio 2013 - 10:47

Kokių virusų apie, ką tu kalbi nusišneki tiesiog ir jokių, kaip duomenų niekas tavo negali sužinot.

tu visai zalias esi tokem reikalam as jau ta patyriau ir noriu kitem pasakyti geriau susikurti savo negu is kitu imti o jai nemoki susikurti tai belieka spaudinet ta as ir darau ir laukiu kad kas nors sukurtu pamoka

• 0

#28 fralfakt

fralfakt

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 04:59

tu visai zalias esi tokem reikalam as jau ta patyriau ir noriu kitem pasakyti geriau susikurti savo negu is kitu imti o jai nemoki susikurti tai belieka spaudinet ta as ir darau ir laukiu kad kas nors sukurtu pamoka

Gerai kalbėk, ką nori ir baik savo blevyzgavimus čia, neteršk temos tiesiog.

goldenclix. O jei nesunku ir daugiau imesk. Ar gal turi kokią nuorodą su tais pluginais? Nes man kiek ieškojau daugiau internete nevekia nei vienas. Visi rašo plugin error kai viską suvedu.

Nu bent tokios nežinau nuorodos gaunu viską iš vieno žmogaus ir tiek, įmesiu daugiau, kai atrasiu tam laiko:-)
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#29 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 10:42

Gerą sponsorių turi, jei dalinasi su tavimi pluginais :)

Beje, aš irgi norėčiau paprašyti keleto pluginų jei pavyks gauti, tai būtų: clixten, onlinebux.in, zoralbux.

Lauksim naujienų :)

• 0

#30 Martynas21

Martynas21
  • Lytis:Vyras

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 12:18

http://www.pingaj.si...ns/20-ptc-sites pilna pluginu

• 0

#31 ewalduxxx

ewalduxxx

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 12:24

Šitą jau radęs esu, bet čia naujų nededa deja. Pvz. zoralbux tai kaip ir naujas bux'as.

• 0

#32 fralfakt

fralfakt

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 03:02

Gerą sponsorių turi, jei dalinasi su tavimi pluginais :)
Beje, aš irgi norėčiau paprašyti keleto pluginų jei pavyks gauti, tai būtų: clixten, onlinebux.in, zoralbux.
Lauksim naujienų :)

Vat va tokia situacija yra clixten rašo, kad geras apsaugas turi naudojant multiclicker'į gaunamas banas, onlinebux.in yra, laukiu atsakymo su serial key ir iškart parašau čia, kai gaunu. Zoralbux, kaip ir pats sakei naujas, kol, kas nėra, bet atsiras greit turbūt tai iškart įmesiu.

Fastmoney palauk truputį su probux, kažkas blogai įmesiu greitu metu goldenclix tikrai, nes pats naudoju viskas gerai su juo.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#33 grifas

grifas

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 04:02

zmones liksit be pinigu

• 0

#34 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 04:06

zmones liksit be pinigu

Viskas čia gerai. Niekas tavo akauntų nepavogs. Jei bux'as mokės, tai dar gausi pinigėlių.

• 0

#35 grifas

grifas

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 06:26

tai gerai kad tau dar taip nebuvo

• 0

#36 fralfakt

fralfakt

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 10:33

Bet aš nesuprantu, kiek metų žmonės tuom naudojasi, bet atsiranda šmikis, kuris mala savo nesamones.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#37 grifas

grifas

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 11:05

tai nori pasakyt kad tik man vienam tas nutiko?

• 0

#38 fralfakt

fralfakt

Parašyta 30 gruodžio 2013 - 10:07

tai nori pasakyt kad tik man vienam tas nutiko?

Būtų ne vienas atsiliepęs apie tai, o tu čia vienintelis savo įsitikinimus varai.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#39 fralfakt

fralfakt

Parašyta 30 gruodžio 2013 - 12:06

Fastmoney prašau tavo vienas plugin'as, kurio prašei, pats naudoju viskas gerai su juo, o probux laukiam atnaujinimo senas plugin'as nebeveikia.

banner1.gif

Minimali išmoka: 5$

Registracija

Plugin'as

• 0

Be happy be yourself  ;) 

#40 badmenas

badmenas

Parašyta 01 sausio 2014 - 10:50

O gal kartais turi neobux.com plugin'ą?

• 0

Iki 0,2$ per dieną. Prisijung

http://www.cashnhits...hp?ref=piktasis

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas