Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Darbas su promoter'iais neturint svetainės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 35

#21 pevrs

pevrs

Parašyta 21 vasario 2010 - 04:29

Radau gana gerą skylę adsmedia.cc sponsoriuje, per maždaug 5 minutes pasidariau 36 centus. :laugh: Tai jei nepagaus, tai bus labai smagu, ir tada jau su jumis visuo tuo pasidalinsiu, kas norit pabandyt dabar, rašykit i PM :( Beje gal kas žinot kur šitam spnsoriuj paprašyt išmokos? :laugh: Nematau, nors kažakada paprašiau 2 centų :laugh: Nebeatsimenu, kur prašiau... :laugh: :(
  • 0

#22 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 21 vasario 2010 - 05:09

Aš tai pati paspaudaliojau tas reklamas,žiūriu - pinigai greitai kyla :(. Ar čia ne tas būdas? Dar turiu tokį botą,bet jis man neveikia. Išmokai paprašyti spausk "Payouts".
  • 0

#23 pevrs

pevrs

Parašyta 21 vasario 2010 - 07:52

INGRIDA1023 parašė:

Aš tai pati paspaudaliojau tas reklamas,žiūriu - pinigai greitai kyla :(. Ar čia ne tas būdas? Dar turiu tokį botą,bet jis man neveikia. Išmokai paprašyti spausk "Payouts".

Tas pats :laugh: Už paspaudimą duoda 0.004 (lygtais tiek nulių) :laugh: Pas mane eilėje jau viena išmoka yra parašyta, tai kaip spėju negalima dabar prašyti :(
  • 0

#24 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 21 vasario 2010 - 08:41

O ten pats savo reklamas gali neribota kieki kartu paspausti? Pasakyk jei gausi ismoka eisiu ir as juos apvogsiu :(
  • 0

#25 pevrs

pevrs

Parašyta 21 vasario 2010 - 08:44

weno parašė:

O ten pats savo reklamas gali neribota kieki kartu paspausti? Pasakyk jei gausi ismoka eisiu ir as juos apvogsiu :(

Jo galima :laugh: Jau aš juos apvoginėju, tik nedidelėm sumom, po kokia pusę dolerio į dieną, nes kitaip tai ten į dieną vos 2 ct gaudavau :laugh: :laugh:
  • 0

#26 aiwis

aiwis

Parašyta 24 vasario 2010 - 07:42

jau ko gero scam tapo
  • 0

#27 weno

weno

Parašyta 24 vasario 2010 - 07:47

Daug tokiu protingu vagiu atsirado tikriausiai :D
  • 0

#28 aiwis

aiwis

Parašyta 24 vasario 2010 - 07:52

cia ka jus sukate su tuo easyhits4u.com tai paliginus asaros yra ,pries profus jie pasidare 100 tais baksu ir db sie abu sponsorei jau suskamavo bent jau taip kalbama yra
  • 0

#29 weno

weno

Parašyta 24 vasario 2010 - 11:16

Na tai as kalbu apie tokius kaip pevrs kurie atrade buga isspausdavo po kelis ar kelesdesimt doleriu per diena... Easyhits4u retai pats surfinu tai nedaug creditu turiu.
  • 0

#30 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 01 kovo 2010 - 11:06

Išmoką iš PromoteBurner turėtumėm gauti kovo 10 dieną,bet dar už sausį neišmokėtos išmokos. Tai neaišku,ar tikrai,gali nukelti vėlesniam laikui.
  • 0

#31 pevrs

pevrs

Parašyta 02 kovo 2010 - 03:56

INGRIDA1023 parašė:

Išmoką iš PromoteBurner turėtumėm gauti kovo 10 dieną,bet dar už sausį neišmokėtos išmokos. Tai neaišku,ar tikrai,gali nukelti vėlesniam laikui.

Aha, kiek jau pinigėlių ten turi? :) Pas mane kažkodėl automatiškai užsidėjo ant payouts 2,16 $ :laugh:
  • 0

#32 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 02 kovo 2010 - 06:44

Pas mane nedaug - $0,34... (ir dar kažkiek skaičių po kablelio,tik nesupratau kodėl). Jau turėjo atsirasti PayPal sąskaitoje,o dabar teks laukti neaišku kiek laiko :).
  • 0

#33 pevrs

pevrs

Parašyta 02 kovo 2010 - 09:40

INGRIDA1023 parašė:

Pas mane nedaug - $0,34... (ir dar kažkiek skaičių po kablelio,tik nesupratau kodėl). Jau turėjo atsirasti PayPal sąskaitoje,o dabar teks laukti neaišku kiek laiko :).

Aš jau supratau, mėnesio pirmają diena įdeda į išmokėjimą, ir iki parašytos datos išmokėjimo išmoka. Adsmedia.cc dar virs 2$ paprašyta pas mane :laugh: :laugh:
  • 0

#34 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 05 kovo 2010 - 09:29

Ar jums neatmeta puslapio su tomis reklamomis? Man jau nepriima,rašo,kad nelegalus turinys. "We are sorry but we do not accept this URL to participate in our exchange due to the following reason: illegal content (adsmedia.cc)".
  • 0

#35 weno

weno

Parašyta 05 kovo 2010 - 09:32

As kadangi easyhits4u labai retai pasurfinu tai senai jau savo svetainei kreditus pridedinejau :D Beje as adsmedia net nedirbu
  • 0

#36 pevrs

pevrs

Parašyta 05 kovo 2010 - 09:35

INGRIDA1023 parašė:

Ar jums neatmeta puslapio su tomis reklamomis? Man jau nepriima,rašo,kad nelegalus turinys. "We are sorry but we do not accept this URL to participate in our exchange due to the following reason: illegal content (adsmedia.cc)".

Man atmetinėjo dėl kitų priežasčių, bet susitvarkiau ir viskas dabar gerai. :laugh: Kelis kartus neklausiau jų įspėjimų ir vėl dėdavau savo nuorodą, tai dabar jau ban'u pagrasino :laugh: :laugh:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas