Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Darbas su promoter'iais neturint svetainės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 35

#1 Karabasas

Karabasas

Parašyta 04 vasario 2010 - 11:22

Sugalvojau su jumis pasidalinti šia lyg ir pamoka ar kaip ją čia apibūdinti.... [ :) ] Tai va, daugelis žino apie promoter'ius, t.y. svetainės kurios moka už banerių reklamavimą, įdėjimą į savo tinklalapį ir pan. Vienas iš žinomesnių šiuo metu - promoteburner.com. Dar kitas TIKRAI mokantis - adsmedia.cc. Tai kaipgi su jais uždirbti neturint svetainės? :blink: Ogi paprastai! Darbui pravers: Easyhits4u.com ir weebly.com. 1) Užsiregistruojam http://www.weebly.com portale sau svetainę, bet kokiu pavadinimu. 2) Registruojamės pvz http://www.promoteburner.com arba http://www.adsmedia.cc . [Ant adsmedia į ref laukelį galit įrašyti 539 arba Algirdas. :D ]3) Užsiregistravę promoteriuose, pasiimat banerių kodus, ir dedat į svetainę sukurtą su weebly.com . Kadangi daugelis promoter'ių leidžia dėti ne vieną banerį, dedam kiek tik leidžia. Ir sukuriam svetainę kaip pvz mano http://ptps.weebly.com/ [sorry už reklamą, bet čia tik pvz... ] 4) Tada savo svetainės linką dedam į Easyhits4u.com, galim kelis kartus dėti tą nuorodą.Ir taip, surfinant Easyhits4u.com surinktus kreditus galima panaudoti naudingesniam dalykui, nei ref linkų dėjimui, nes įdėjus ref, labai mažai šansų, kad kas registruosis... :laugh: Ar tai tikrai naudinga? :blink: Galiu atsakyti - TAIP. Promoteburner.com - nuo vasario 1dienos iki šiandien turiu jau 61centą. O adsmedia.cc per dvi dienas surinkau 11centų ir gavau išmoką [tingiu dabar daryt screenshotą, bet jei labai netikit, galėsiu padaryti :) ]Tai va, ačiū už dėmesį ir sėkmės :P
  • 0

#2 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 04 vasario 2010 - 11:41

Šaunuolis Karabasai, kad parašei šią pamokėlę. Visiškai tau pritariu, nes būtent pats tokią panašią taktiką jau gana seniai naudoju ir tikrai veikia, tik vietoj Easyhits4u naudodavau autosurfus. Gaila tačiau dabar beveik nebėra likę autosurfų, kurie priimtų puslapius su patalpintais Paid To Promote sponsorių kodais, tad ko gero EasyHits4u šiuo metu geriausia išeitis:) Svetainę pakurti su weebly tikrai gera mintis, kadangi weebly puslapiuose galima patalpinti įvairius html kodus, ko negalima padaryti su kai kuriais panašias paslaugas teikiančias puslapiais. weebly.com jau pats naudoju keletą metų įvairiems smulkiems projektams ir tikrai nesigailiu :)
  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 05 vasario 2010 - 10:34

Ar čia nebūtina,kad kas nors paspaustų tuos banerius,jog centai užsiskaitytų?
  • 0

#4 Karabasas

Karabasas

Parašyta 05 vasario 2010 - 11:00

Nebūtina, tik jeigu paspaudžia tuos banerius, daugiau duoda centų. :)
  • 0

#5 memolux100

memolux100

Parašyta 06 vasario 2010 - 09:31

as tai buvau imetes dvi reklamas blogspot.com na tipo savo dienorastyje, ten visokios buxsu reklamos yra..., po keliu dienu gavau bana sitame promoteburner.com :silly: gal todel kad nesiskaito tas blogas kaip svetaine ar gal tik delto kad vien reklamos tebuvo nezinau... :blush:
  • 0

#6 Karabasas

Karabasas

Parašyta 06 vasario 2010 - 05:27

Na ta kad bandėt daryt kaip aš pasiūliau? Surfinant mačiau vieną tokį puslapį, bet nežinau kieno... Labai panašų į mano "šedevrą" :laugh: :laugh:
  • 0

#7 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 06 vasario 2010 - 06:03

Ačiū tau už pasiūlymą :). Aš į savo puslapį įsidėjau Promoterburner banerį. Nors ir mažai puslapių praverčiu su EasyHits4U,bet tas baneris per dvi dienas uždirbo man 0,04$.
  • 0

#8 Karabasas

Karabasas

Parašyta 06 vasario 2010 - 06:11

Sveikinu, o aš nuo tos dienos kai parašiau šią "pamokėlę" , jau turiu 0,96$ :cheer:
  • 0

#9 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 12 vasario 2010 - 06:15

Padėsiu tau rinkti pinigėlius Adsmedia.cc :D.
  • 0

#10 Karabasas

Karabasas

Parašyta 13 vasario 2010 - 12:13

Šaunu INGRIDA1023 :D O PromoteBurner jau turiu $ 2.03 :silly:
  • 0

#11 Karabasas

Karabasas

Parašyta 14 vasario 2010 - 12:25

jei gerai suprantu tai AdsMedia savininkai yra ir PromoteBurner savininkai :D Beje, norintys 0,50$ už :nieką", padarykit taip:nueinate į http://helpdesk.maxx...en.phpsurašote: Full Name: - vardas pavardė, Email Address-el. paštą, Help Topic - pasirenkate "Adsmedia - support" , Subject - "AdsMedia review" , Message - angliškai parašote savo nuomonę apie adsmedia, ir būtinai parašote savo Paypal el paštą. Ir jei esate gavę išmoką iš AdsMedia, galite įdėti išmokos įrodymo linką. O tada per 5-10darbo dienų gausite 0,50$ į Paypal. :D man atrodo tik registruotiems Adsmedia svetainėje jie duoda tą 0,50$.... :)
  • 0

#12 pevrs

pevrs

Parašyta 14 vasario 2010 - 10:51

Na kagi, ir aš pradėjau taip dirbti, pakolkas tik promoteburner sponsoriuje, bet rytoj ir adsmedia užsiregistruosiu. Pasidariau labai panašų į Karabaso puslapiuką :laugh:
  • 0

#13 pevrs

pevrs

Parašyta 17 vasario 2010 - 05:20

Kokia promoteburner.com minimali išmoka? Ir kaip ją atlikti? Nematau jokio mygtuko :ohmy:
  • 0

#14 Karabasas

Karabasas

Parašyta 17 vasario 2010 - 05:37

pevrs parašė:

Kokia promoteburner.com minimali išmoka? Ir kaip ją atlikti? Nematau jokio mygtuko :ohmy:

Kiekvieno mėnesio pirmą dieną automatiškai išmoka. :)
  • 0

#15 pevrs

pevrs

Parašyta 17 vasario 2010 - 06:05

Karabasas parašė:

pevrs parašė:

Kiekvieno mėnesio pirmą dieną automatiškai išmoka. :)

O išmoka į paypal taip? Neatsimenu ką vedžiau kai reginaus :laugh: :laugh:Ir ką daro tie laimėti "Drawing tickets" ?? :) :laugh:
  • 0

#16 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 17 vasario 2010 - 11:05

pevrs, abu šie "promoteriai" išmoka į PayPal ir į Moneybookers.Kitas dalykas, tai ką tik pasižvalgiau labiau po Adsmedia.cc ir taisyklėse pamačiau šį punktą:2.5 It isn’t allowed to promote our ads in autosurfs and manual surfsIr panašu, kad tai reiškia, kad negalima talpinti reklamų puslapiuose, kurie sukasi Auto ir manual surfuose. Taip, kad žiūrėkit atsargiai jūs, kad neužgriebtų taip darančių ir neužblokuotų :)
  • 0

#17 weno

weno

Parašyta 17 vasario 2010 - 11:48

O promoteburner irgi yra tokia taisykle? nes as tik su juo dirbu :)
  • 0

#18 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 17 vasario 2010 - 11:50

Taip ir iš karto maniau,kad ta gudrybė su EasyHits4U gali nesibaigti geruoju :).
  • 0

#19 weno

weno

Parašyta 17 vasario 2010 - 11:52

As per viena diena gal 20 centu uzsidirbau promoteburner tai visai neblogai, tikiuosi ismokes kiek surinksiu :)
  • 0

#20 pevrs

pevrs

Parašyta 18 vasario 2010 - 07:56

Jus galvojat, kad čia baisu, pagaus, užblokuos :laugh: Man juoką kelia, pasukit maukaulę biški ir išmąstysit tokį teiginį: Neįmanoma, kad sužinos, kad tinklapis sukasi surfe.Dabar galvojate ką aš čia svaigstu ir t.t.Tai yra teisybė, jeigu jų reklamą pasiimi ir įdedi į savo tinklapį, jie tikrai neseka kokiam tinklapį ta reklama stovi, jie tik skaičiuoja parodymus, kad galėtų atvaizduoti balanse nario. (trumpai: jie nežino tinklapio kuriame įdėta reklama).Bet... jei ir žinotų kur įdėta reklama, kaip jie sužinos ar tinklapis sukasi surfe? Joks surfas neteiks jiems duomenų apie tai.Tai... :laugh: Pasijuokiam visi ir dirbam be baimės, taisyklė tik gasdinimui sukurta :laugh:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas