Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 01:02
Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 03:03
Sveiki,keistai skamba, bet kažkaip užsinorėjau pasimėginti e-cigarete ir galvoju kaip čia daryti ar kovoti su noru ar pamėgintiką siūlote rūkoriukai ir ne rūkoriukai ?
Jei nerukai tai neverta ir sitos bandyt,nes nieko ipatingo pinigu svaistymas ,na nebent pries draugus pasimaivyt , atsibos ir numesi kur i kampa
Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 03:19
Jei nerukai tai neverta ir sitos bandyt,nes nieko ipatingo pinigu svaistymas ,na nebent pries draugus pasimaivyt
, atsibos ir numesi kur i kampa
na bet kaip del pwz itapos nes dirbu toki darba kur tenka pasinervinti :/
Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 03:26
Gerai supratau ? tu nerukai, bet sumąstei rūkyti elektroninę cigaretę ?
Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 04:42
Gerai supratau ? tu nerukai, bet sumastei rūkyti elektroninę cigaretę ?
taip.
Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 05:36
Labai keistas sprendimas. Pradėdamas rūkyti šią elektrinę cigaretę, pasigausi priklausomybę nikotinui ir tuomet turėsi rimtų problemų, kai norėsi jos atsisakyti. Šiais laikais vis daugiau žmonių stengiasi mesti rūkyti, leidžia pinigus ant įvairių priemonių, o tu pats savo noru mauniesi "kilpą ant kaklo" ?
Jei daug dirbi ir nori apvalyti mintis nuo streso, kas kartą vietoj tos cigaretės čiupk kavos arba arbatos puodelį. Taip bus ir sveikiau ir efektyviau. Sakau iš savo patirties, nes dirbdamas geriu labai daug arbatos ir tai tikrai padeda
Tokias cigaretės manau gal geriau tiktų jau rūkantiems.
Parašyta 25 rugsėjo 2013 - 02:23
Abejoju,po elektrines cigaretes vistiek noriu taip pat rukyti,padeda tik cigaretes,
Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/
Parašyta 29 rugsėjo 2013 - 12:30
Abejoju,po elektrines cigaretes vistiek noriu taip pat rukyti,padeda tik cigaretes,
esme gal nerukanciam kitaip tiesiog viskas
Parašyta 30 rugsėjo 2013 - 07:27
Jei nori, tai ir pamėgink . Nuo kelių kartų nieko nebus.
Parašyta 30 rugsėjo 2013 - 10:44
Bandyk sau į sveikatą! Jeigu nori sužinoti, kas tai yra, kodėl gi ne?
Parašyta 01 spalio 2013 - 12:58
Parašyta 02 spalio 2013 - 06:04
Gali bandyt nes pavizdžiui esu rūkęs šiaip biški padeda nėra tokia šlykšti kaip tikra kaip tik skani cigarete, tikrai tikrai nepriprasi žiūrint kokio charakterio esi pavizdžiui as sportuoju ir laaaabai retai kartais duoda užtrauka na i plaučius ir dar tne LM stipres, nepasigaunu jokios sušiktos priklausomybes gal per 3men kokia 1 cigarete max surukau, bet šiaip dabar labai senei berūkiau, o nuo elektronines neee tokias ir paaugliam parduoda ir ką nieko mano klasiokas buvo sudegines je nes perkrove
Parašyta 02 spalio 2013 - 06:42
Gali bandyt nes pavizdžiui esu rūkęs šiaip biški padeda nėra tokia šlykšti kaip tikra kaip tik skani cigarete, tikrai tikrai nepriprasi žiūrint kokio charakterio esi pavizdžiui as sportuoju ir laaaabai retai kartais duoda užtrauka na i plaučius ir dar tne LM stipres, nepasigaunu jokios sušiktos priklausomybes gal per 3men kokia 1 cigarete max surukau, bet šiaip dabar labai senei berūkiau, o nuo elektronines neee tokias ir paaugliam parduoda ir ką nieko mano klasiokas buvo sudegines je nes perkrove
Tai va jau ryt uzsakinesiu sau manau bus nebloga vistiek man vos 2dienu darba kainuoja tai kodel nepabandzius sakau
Parašyta 02 spalio 2013 - 08:21
Pranesk ispudzius
Parašyta 10 spalio 2013 - 11:27
Pranesk ispudzius
butinai
Parašyta 11 spalio 2013 - 05:10
na ir kaip?
Parašyta 11 spalio 2013 - 06:10
na ir kaip?
labai geras aparatas nesigailiu nusipirkes Zmax, o ne Evic kokybe nuostabi, garas gerai daromas tik laukiu dar Kanger Protank II su juo dar bus geriau garinamas skystis, seip skoniai nuostabus
Parašyta 15 spalio 2013 - 01:21
Gal ir man reiks pameginti bet realiai va rukau cigaretes normalias jei pradesiu rukyti elektronnes ar atstos man jos realias cigaretes ?
Parašyta 15 spalio 2013 - 01:30
Gal ir man reiks pameginti bet realiai va rukau cigaretes normalias jei pradesiu rukyti elektronnes ar atstos man jos realias cigaretes ?
as kadangi nerukau tai nezinau, bet manau jei stiprias imsi ir sau tinkamus skonius zinoma daug kas mete rukyti ecf forumo pagalba
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0