Sveiki visi,
Taigi pristatau naują projektą - Poker by Proxy.
Sistema veikia ganėtinai paprastu principu. Investuojate pinigus į programą ir jūsų investicijos pradeda augti kasdien priklausomai nuo programos rezultatų. Viskas ką reikia padaryti tai turėti pinigų programos piniginėje. Tuomet programos komanda tuos pinigus naudoja žaisti pokerį ir taip generuoti procentus programai (bent jau jie taip teigia. Reiks dar pasikapstyti šioje vietoje).
Turbūt bene šauniausia programos funkcija yra, kad betkada galite paprašyti atiduoti jūsų pinigus. Kitaip tariant pinigai nėra įšaldyti kokiuose nors ad packuose ar pan. Jie visada yra jūsų wallet iš kur jūs galite prašyti withdrawalo.
Dabar dėl mokamų procentų, natūralu, kad jeigu jie žaidžia pokerį kartais tai gali būti ir neigiami rezultatai. Kolkas per 17 programos gyvavimo dienų jau buvo dvi neigiamos dienos. Visdėlto teigiamos smarkiai jas atsveria.
Praeiti rezultatai
Wed 4th 4.92% Thu 5th 4.10% Fri 6th 3.05% Sat 7th 2.30% Sun 8th 3.45% Mon 9th 2.02% Tue 10th -3.80% Wed 11th 3.10% Thu 12th 3.28% Fri 13th 2.01% Sat 14th 4.30% Sun 15th -4.90% Mon 16th 2.15% Tue 17th 3.05% Wed 18th 4.00% Thu 19th 3.04% Fri 20th 2.25% Sat 21st 1.85%
Taip pat yra referral programa. Jūs gausite 10% nuo savo referralų dienos uždarbių. Tarkim jei jųsų referralas investavęs 100$. Dienos procentas bus 10%. Jis gaus 10$, jūs tą dieną iš jo gausite 1$. Vienas lygmuo.
Priimami payment processoriai:
PP
PM
EP
STP
Western Union
Interac e-transfer
HD-money
Bank wire
Bitcoin.
Šauni savybė, kad priima daug payment processorių. Tai leidžia jiems pasiekt didesnę investuotojų auditoriją. Taip pat smagu matyt tokius payment processorius, kurie paprastai su scamais nedraugauja. Tai kad ir paypal,as bitcoin, western union ir žinoma bankinis pavedimas.
Dėl deposit ir withdrawal mokesčių, tai neesu tikras, nes niekur apie juos nerašo, bet panašu, kad juos jie prisiima ant savo galvos, nes kai depositinau nuo manęs nieko nenuskaičiavo.
Labai smagus dalykas, kad kai depositinau per STP pastebėjau, kad jų payment processoriaus ID parašytas su didžiosiomis raidėmis o taip neturėtų būt. Vien už tai, kad jiems tai pasakiau, jie man atsidėkodami pervedė papildomus 10$, nes neva išsprendžiau jiems daug problemų.
Kaip pačiam buvusiam pokerio žaidėjui, man šis projektas yra labai įdomus ir aš čia būsiu iki galo. Kolkas prisijungiau su test-spend suma 50$ ir kartu bonusu 10$, tad išviso 60$. Jei matysiu, kad viskas gerai eina ir pavyks pašniukštinėt tikrai didinsiu investiciją. Kaip visada smagu jei prisijungsite per mane ir padėsiu kuo galėsiu.
Sėkmės visiem, kurie čia prisijungs taip pat jei ką žinote, ko aš neparašiau pasidalinkite .