Pardaviau iphone 4s 32gb. Buvau sukures cia tema,gavosi taip,kad pinigai neatejo. Siunciau pirmas ir nebijojau,jau nebe pirma karta parduodu daigtus. Jokiu keblumu nebuvo. Telefonas isiustas rugpjucio 2 diena. Sestadieni,pirkejas sake,jog pinigus isiunte penktadieni is kito banko. Pagal visa banko sistema,pinigai turejo ateiti tik pirmadieni. Pirmadieni ju nebuvo. Suma 1500lt,pinigu nera. Kontaktavau su siuo zmogumi,sms buvo itin naglas iki pirmo skambucio. 7 diena gavau 350lt,13 diena gavau 700lt. Poto 3 kartus pasyko,sake perves,bet nepervede. Parasiau pareiskyma. Siandien turi pervesti likusia suma,zmogui taikoma baudziamoji byla. Siandien gavau skambuti is klaipedos policijos,kad apgavau zmogu ir pasisavinau 700lt ( kaip suprantu,mano pirkejas apgavo kazkoki tai zmogu ir dave mano saskaita,kad pervestu pinigus) Visi irodymai yra,buvo kviestas i policija ir visko prisipazino del manp iphone 4s. Bukas vagis,naudojo ta pati telefono numeri su kuriuo kontaktavo su manimi. Siuo metu jam gresia du teismai,vienas del manes. Sukciavimas,baudziamoji byla. Ir del sito atvejo del 700lt. Zmogus dar net pats nezino,kad del tu 700lt pasiskunde,sulaukes is jo pinigu. Informuosiu ji asmeniskai,kas jam dabar bus ir kad detusi daigtus.
P.S Tenoriu ispeti visus vagis,kad nezaistu su niekuo. Nesvarbu kokios tai sumos,pinigais niekas nesyka ir del ju tikrai daris viska. Kalbant su tireju,sis zmogus kuris mane apgavo turetu gauti bent pusmeti laisves atemimo. Kas jo laukia ten,geriau net nepasakosiu.P.S mintys neaiskios,rasau visa nakti nemiegojes. Jei kas labai slyksciai parasyta,pataisysiu. Nekritikuokite,kad siunciau pirmas daigta. Ismanau kada galiu siusti,kada ne.