Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Darbas kompiuteriu. Sukčiai?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

#1 nubaslt

nubaslt

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 09:54

Sveiki radau internete darbo pasiūlymą kuriuo susidomėjau bet nesu įsitikinęs ar apgavystė ar ne. patarkite bandyti rizikuoti ar net nevarkti. nes atrodo kaip tel sukčiai :D

Malonu, kad susidomėjote mūsų siūlomu darbu.Kadangi darbas atliekamas namuose, Jūsų gyvenamoji vieta nėra svarbi. Šiam darbui atlikti Jums tereikia kompiuterio, interneto ryšio, veikiančio el. pašto adreso bei turėti bent minimalius kompiuterinio raštingumo įgūdžius.
Per savaitę galite padaryti apie 15 užduotėlių kompiuterio pagalba. Reikia dėti reklaminius skelbimus į internetą tam tikra tematika. Viską apmokome, atsiunčiame Jums el. Mokomąjį vadovėlį anglų bei lietuvių kalbomis, kurio kainą 35Lt. Jeigu išstudijavus mokomąją medžiagą kils neaiškumų, galėsite kreiptis į mane. Mokomoji medžiaga atsipirks jau pirmąjį darbo vakarą. Viena užduotėlė įkainuota nuo 35 – 40 Lt. Per dieną darbui skiriant 1-3 valandas, per mėnesį įmanoma užsidirbti apie 1000 Lt.

Smulkesnė informacija:

Visa tiksli instrukcija kur ir kokius reklaminius skelbimus dėti su visomis nuorodomis, kaip pradėti darbą yra mokomojoje medžiagoje, tekstus reikės pakoreguoti ir talpinti į nemokamas svetaines, taip pat pakeisti skelbimo tekstą, paliekant pagrindinę mintį, ir vėlgi talpinti. Jei turite neblogus rašymo bei spausdinimo įgudžius jums tikrai turėtų gerai sektis, nes uždarbis priklauso nuo patalpintų skelbimų kiekio.Darbas patogus tuo, kad iškart galėsite pradėti dirbti savarankiškai.

Turėdami el. Vadovėlį turėsite pastovias pajamas. Tai yra informacijos pardavimo verslas. Noriu pabrėžti, kad dirbsite ir uždirbsite savarankiškai, už kiekvieną atliktą užduotį uždarbis eina jums į asmeninę sąskaitą.

Dirbame sekdami nuorodas vadovėlyje, oficialiai niekas nedarbina. Pirmą savaitę gali būti sunkiau, kol įsisavinsite informaciją. Svarbiausia tinkamai panaudoti gautą informaciją esančią mokomojoje medžiagoje.

Jei domina rašykite.
  • 0

#2 Javlampijus

Javlampijus
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 10:20

Kodel kaip sukciai? visai normaliai tau zmones siulo :) ir tas vadovelis kapeikas kainuoja :D
tiesiog yra miijonai budu kaip uzdirbt internete kas tuos budus zino tai ir pardavineja savo zinias tam kas nezino :D
  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 10:25

Metodas gal ir veikia, bet, mano manymu, kad jo esmė tokia. Tu radai tą skelbimą, susidomėjai, nusipirkai vadovėlį. Dabar tu turi platinti skelbimus, kad kiti iš tavęs pirktų tą patį vadovėlį. Aš taip manau, bet gal ir klystu.
  • 0

#4 inetukee

inetukee
  • VietaAlytus

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 10:59

Taip jūs esate teisūs. Jei norite aš jums tą vadovėlį galiu atsiūsti nemokamai, nereikės pirkti :D
  • 0

#5 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 11:00

Piramyde
  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/

#6 inetukee

inetukee
  • VietaAlytus

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 11:01

Taip. Jūs nusiperkat iš žmogaus "mokomajį vadovėlį" ir paskui pats visur tą skelbimą skelbiat, kad iš jūsų kažkas nupirktų. Nežinau ar čia toks sukčiavimo būdas ar ne. Bet man šis darbas nepatikimas.
  • 0

#7 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 11:15

Anksčiau toks metodas buvo taikomas laikraščių skelbimuose, ir buvo laikomas sukčiavimu. Dabar jau persikėlęs į internetinę erdvę. Net pirkti nereikia, kuo įtikinamiau sukuri, kad parduodi "katę maiše" :). Nors aš visada skeptiškai žiūriu į tokius skelbimus, man turi būti parašyta tiesiai-šviesiai.
  • 0

#8 inetukee

inetukee
  • VietaAlytus

Parašyta 03 rugpjūčio 2013 - 11:36

Šiaip tai jo. Reikia parasyti itikinamai ir jei žmogus užsiraus tai ir persius pinigelius :D aš šeip tai pati "užsiroviau" nusipirkau tą knygą už 22lt ir žiūrau kad ten tas pats parasyta kad reikia tą tekstą kuo įtikinamiau parašyti ir platinti skelbimų portaluose. :D Bet kai nurašiau aš jai tai grąžino man tuos 22 lt :D nors tiek gerai
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas