Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Užlimitavo PayPal

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 20

#1 Lprpi

Lprpi

Parašyta 16 gegužės 2013 - 09:58

Tai va.
Nusipirkau VCC, verifinau acc ir atsirado užrašas, kad mano PayPal užlimituotas. Gal žinot kame bėda?
Kad atlimituotų prašo pasikeist psw, security questions ir atsiūst Photo ID. Bet kadangi nesu pilnametis - nežinau ar mano dokumentų nuotrauka tiks.
Ką siūlot daryt?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
  • 0

#2 burbulas

burbulas

Buvęs slapyvardis: piotras

• Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gegužės 2013 - 07:07

Tai va.
Nusipirkau VCC, verifinau acc ir atsirado užrašas, kad mano PayPal užlimituotas. Gal žinot kame bėda?
Kad atlimituotų prašo pasikeist psw, security questions ir atsiūst Photo ID. Bet kadangi nesu pilnametis - nežinau ar mano dokumentų nuotrauka tiks.
Ką siūlot daryt?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Kreipkis i fotoshoperi ir ispres sia problema
  • 0

#3 Lprpi

Lprpi

Parašyta 17 gegužės 2013 - 08:20

Mano pasas netinka, jei man 14m?
Ir jei photoshopinta siunti jie netikrina info?
  • 0

#4 d2b

d2b

Parašyta 17 gegužės 2013 - 09:56

Jiems arba tiks arba netiks. Priklauso kaip Photoshoperis pasistengs darbą atlikti.
Jie daugiau neturi kaip info patikrinti.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt

#5 Lprpi

Lprpi

Parašyta 17 gegužės 2013 - 11:10

Ne, bet taprasme, jeigu siusciau nephotoshopinta pasa jie priimtu jeigu man 14 metu, ar tik nuo 18?
  • 0

#6 AntanasIsKaimo

AntanasIsKaimo

Parašyta 17 gegužės 2013 - 09:24

Registruojantis juk rašo, kad PayPal'u gali naudotis tik nuo 18 metų, tad jei nusiųsi savo pasą tikrą, atsisveikink su account'u.
  • 0

#7 Lprpi

Lprpi

Parašyta 17 gegužės 2013 - 09:58

Okey, tai kur galėčiau rast photoshoperį?
  • 0

#8 azcan

azcan

Parašyta 24 gegužės 2013 - 01:04

Limitai gavai dėl to kad VCC buvo iš qiwi.ru tikriasiai,arba turi daugiau nei vieną Paypal paskyrą.
  • 0

#9 Lprpi

Lprpi

Parašyta 24 gegužės 2013 - 09:48

Turiu 2 ACC...
  • 0

#10 kulkaxx

kulkaxx

Parašyta 25 gegužės 2013 - 04:06

Tai kaip ir minejo azacan. Viskas aisku cia su tavim. Tik veinas klausimas kam reikalingi du acc jai ir vieno pilnai uztenka :)
  • 0

#11 Lprpi

Lprpi

Parašyta 25 gegužės 2013 - 10:10

Pirmą susikūriau labai senai, todėl apie jį pamiršau ir antrą susikūriau.
O dėl photoshoperio. Kur galėčiau rast?
  • 0

#12 kulkaxx

kulkaxx

Parašyta 25 gegužės 2013 - 01:53

Na to tikrai nezinau. Cia nemanau kad rasi. Siaip galeciau senedien svogerio paklaust gal gales paphotoshopint. Nes jo darbas susijas su tokiom programom tai manau padarytu viska tvarkingai. Tik aisku reikes zinot koki amziu nurodei registracijos metu.
  • 0

#13 Lprpi

Lprpi

Parašyta 25 gegužės 2013 - 08:13

Kaip susisiekt su tuo svogeriu?
  • 0

#14 eXPy

eXPy

Atsakingas už serverius

• Administratoriai
  • 78 Pranešimai:
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 25 gegužės 2013 - 09:16

jei turi 2 acc, jau gali nebesiie6kot ir to photoshoperio, užblokuotas turėtų likt vis tiek :)
  • 0

faktai.gif

#15 Lprpi

Lprpi

Parašyta 25 gegužės 2013 - 09:32

Tai ką man dabar daryt? =/
  • 0

#16 Arnas557

Arnas557

Parašyta 25 gegužės 2013 - 09:46

paypal neeis normaliai naudotis kol nebus kito ip ta prasme kito intiko
  • 0

#17 Lprpi

Lprpi

Parašyta 25 gegužės 2013 - 09:57

Blemba. Negerai.. O tipo jei pakeisčiau IP vis tiek reikėtų naujo ACC?
  • 0

#18 kulkaxx

kulkaxx

Parašyta 26 gegužės 2013 - 09:15

Kokio dar naujo Ip nesnekekit nesamoniu taigi jie pagal varda pavarde ir visus kitus duomenis patikrino dar plius tas pats Ip ir dar banko kortele ar kazkas vienoda. Tai gerai registruokis pas draugo nuejas ant kito ip ir manau kad vel bus limited. O kaip supratau kad jie tiesiog nori kad yrodytum savo tapatybe asmens, kad naudojas realus zmogus. O ne seip koks registruojasi belekiek accountu :) tai va tiek.
  • 0

#19 Lprpi

Lprpi

Parašyta 26 gegužės 2013 - 11:20

Kokio dar naujo Ip nesnekekit nesamoniu taigi jie pagal varda pavarde ir visus kitus duomenis patikrino dar plius tas pats Ip ir dar banko kortele ar kazkas vienoda. Tai gerai registruokis pas draugo nuejas ant kito ip ir manau kad vel bus limited. O kaip supratau kad jie tiesiog nori kad yrodytum savo tapatybe asmens, kad naudojas realus zmogus. O ne seip koks registruojasi belekiek accountu :) tai va tiek.

Tas senas ACC net nebuvo naudotas. Buvo tik sukurtas. O šitas jau su VCC. Ten rašo "Learn how to remove this limitation" , tai manau, kad jei nusiūsiu Photo ID atlimituos, ar klystu?
  • 0

#20 azcan

azcan

Parašyta 26 gegužės 2013 - 02:49

nusiunti duomenis ko praso,tada ziures jie,jeigu ten is qiwi vcc prasys naujos prideti :) ir gal atlimituos
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas