Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Adf.ly + Twitter metodas + Follower didinimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 31

#21 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 06:39

Pirmame poste Pridėta nuoroda į šiokį tokį tuturialią kaip naudotis Adf.ly įrankiais Full Page ir Website Entry skriptais.
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#22 mAnaXi

mAnaXi
  • VietaKaunas

Parašyta 09 vasario 2013 - 04:43

Aš irgi pasidalinsiu savo atradimais http://followmania.com/r/708478044 , kiekvieną dieną duoda po 20 nemokamu foloweriu, nebent pakvieti refa tada +50 free followers. :)
  • 0

#23 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 09 vasario 2013 - 05:07

Aš irgi pasidalinsiu savo atradimais http://followmania.com/r/708478044 , kiekvieną dieną duoda po 20 nemokamu foloweriu, nebent pakvieti refa tada +50 free followers. :)

O gal zinai kaip jie tuos referalus prideda? nes tenai nieko apie metodus neraso tik tiek kad gausi followeriu, nei is kur jie, nei kas jie, o tai gali būti vien tik botai
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#24 mAnaXi

mAnaXi
  • VietaKaunas

Parašyta 09 vasario 2013 - 05:37

O gal zinai kaip jie tuos referalus prideda? nes tenai nieko apie metodus neraso tik tiek kad gausi followeriu, nei is kur jie, nei kas jie, o tai gali būti vien tik botai

Yra apačioja nuorda ref. Ir turi žmogus per ją prisijungt. Spėju, kad tu prisijungiai ir aš gavau 50 bonusą. :)
O principas paprastas tu pafolowini tiek žmonių ir po kiek laiko įdeda tave į sistema ir tu gauni foloweriu. :)
  • 0

#25 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 09 vasario 2013 - 05:58

Yra apačioja nuorda ref. Ir turi žmogus per ją prisijungt. Spėju, kad tu prisijungiai ir aš gavau 50 bonusą. :)
O principas paprastas tu pafolowini tiek žmonių ir po kiek laiko įdeda tave į sistema ir tu gauni foloweriu. :)

Aišku :) deja aš tik užėjau bet nesireegistravau :)
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#26 proxy

proxy
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 vasario 2013 - 11:13

O kaip su tuo follow back ką jis prideda ? Ir kai ji man uždeti ant to programos rašo "no more ID to follow back" kai man gauti tu ID :D
  • 0

#27 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 09 vasario 2013 - 11:57

O kaip su tuo follow back ką jis prideda ? Ir kai ji man uždeti ant to programos rašo "no more ID to follow back" kai man gauti tu ID :D

Follow back - tai funkcija kurios pagalba to followinsi narius kurie tave followina. Kadangi twitteryje yra daugybe tokiu zmoniu kurie nori turėti kuo daugiau followeriu (kaip ir facebooke yra daug tokių kurie kviecia ir nepazystamus i draugus tam kad jų skaicius butu didesnis) taip ir čia. Jeigu tave followinantis vartotojas pamato kad tu jo nefollowini jis paspaus unfollow ir prarasi followeri. Tam yra funkcija Follow back, ji followina visus kurie yra tavo followeriai bet tu dar ju nefollowini. Tau tą užraša rašo todėl kad tokių nebėra, visus kurie tave followina tu taip pat followini todėl ši funkcija neturi ka daryti. Bet įjungus automatini follow back jis kas tiek laiko kiek nurodai patikrins sarasa ir jeigu jame ras aprasyma atitinkanti vartotoja tada jis ji followins ir issaugos tau followeri
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#28 proxy

proxy
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 10 vasario 2013 - 12:21

Follow back - tai funkcija kurios pagalba to followinsi narius kurie tave followina. Kadangi twitteryje yra daugybe tokiu zmoniu kurie nori turėti kuo daugiau followeriu (kaip ir facebooke yra daug tokių kurie kviecia ir nepazystamus i draugus tam kad jų skaicius butu didesnis) taip ir čia. Jeigu tave followinantis vartotojas pamato kad tu jo nefollowini jis paspaus unfollow ir prarasi followeri. Tam yra funkcija Follow back, ji followina visus kurie yra tavo followeriai bet tu dar ju nefollowini. Tau tą užraša rašo todėl kad tokių nebėra, visus kurie tave followina tu taip pat followini todėl ši funkcija neturi ka daryti. Bet įjungus automatini follow back jis kas tiek laiko kiek nurodai patikrins sarasa ir jeigu jame ras aprasyma atitinkanti vartotoja tada jis ji followins ir issaugos tau followeri

ačiu labai labai isamei viska :)
  • 0

#29 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 13 vasario 2013 - 06:01

Kaip kam sekas, kas kiek followeriu turit ? :)
  • 0

#30 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 13 vasario 2013 - 06:34

Pas mane siuo momentu 701, manau tureciau 800 bet keletą porą dienu nebuvau ijunges programos, bet esu patenkintas rezultatu
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#31 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 13 vasario 2013 - 06:44

ir kaip su adf ? kapsi kas nors ? as pats turiu 330 falloweriu kazkur.
  • 0

#32 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 13 vasario 2013 - 07:09

na adf.ly paspaudimu kiekis kiek nezymiai sumazejo... jeigu seniau sulaukdavau apie 8 paspaudimus tai pastarasias 4 dienas sulaukiu tik 5-6, bet tie 2 paspaudimai nerodiklis, manau tolimesnėje ateityje pasimatys ir nauda...
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas