Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Adf.ly + Twitter metodas + Follower didinimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 31

#1 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 05 vasario 2013 - 10:43

Sveiki, Neseniai vėl pradėjau domėtis adf.ly uždarbiu ir netikėtai radau būdą kaip gauti twitter followerių.

Tam naudojama programa, kuri šiaip yra mokama tačiau su tam tikru crack galima naudotis visomis jos funkcijomis neribotą laiką nemokamai.

Taigi viso darbo esmė paleisti programą ir laukt followerių. Procesas nėra greitas, tačiau reikalaujantis nedidelių laiko investicijų, programą galite ijungti nustatyti nustatymus ir palikti ijungtą ir ji dirbs.

Tiesa dar reikia ir naudoti Adf.ly iranki API Documentation. Jo ir twitterfeed.com pagalba galime padaryti kad automatiškai kas kažkiek laiko i mūsų twitter būtų papostinta naujienų iš RSS feedų.

Neseniai pats pabandžiau ir jau turiu 400 follower, iš jų per dieną mano adf.ly nuorodas aplanko vidutiniskai po 8-10. su avg cpm 1,44$. paskaiciavau, kad surinkus 100 000 followerių galima tikėtis apie 2500 apsilankymų per dieną. o su tokiu cpm tai būtų apie 3,6$ per dieną, 108$ per menesį o savrbiausia, kad mums be to, kad paleidžiame programą ir pasirenkame nusatymus daugiau nieko nereikia daryti, o followeriu skaiciu vis auga, Tuo pačiu auga ir pelnas.

Laikas nuo laiko informuosiu kaip man sekasi :)

Plačiau apie visą metodą galite pasiskaityti
Kaip naudotis TwitterFeed
http://moneyblog.do....metodas/1-1-0-2

Kaip naudotis Programa, jos atsisiuntimas, ir crackas
http://moneyblog.do....dinimas/1-1-0-1

Kaip naudoti Full page ir website entry scriptus
Smulkiai galite rasti čia
http://moneyblog.do...._script/1-1-0-3

Trumpai kuo jie skiriasi: Full page skriptas kiekvieną arba jūsų pasirinktas nuorodas jūsų puslapyje automatiškai paverčia į adf.ly nuorodas, o website entry skriptas turi kiek kitokia savybę, kiekvienas jūsų puslapio lankytojas užėjes į jūsų puslapį po keletos sekundžių yra nusiunčiamas į adf.ly

Galima naudoti ir bannerio reklamas ir pilno puslapio. Neblogas variantas tiems kurie turi didelio lankomumo puslapius, bet aišku tai gana smarkiai atbaido lankytojus.
  • 4

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#2 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 05 vasario 2013 - 11:52

Tikrai įdomus būdas, jei nesupyksi, tai ir aš pabandysiu :D Be to su kiek twitter acc bandai dirbti ? :)
  • 0

#3 mAnaXi

mAnaXi
  • VietaKaunas

Parašyta 06 vasario 2013 - 12:00

Aš irgi tikrai išbandysiu. Pirmas klausimas būtų toks, ar galima dėti ne vieną rss feeda? Ir antras ar man vienam neina nusicracinti tweet adder? :)
  • 0

#4 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 06 vasario 2013 - 08:57

Tikrai įdomus būdas, jei nesupyksi, tai ir aš pabandysiu :D Be to su kiek twitter acc bandai dirbti ? :)

Beda kad Demo Versija neleidzia daug accountu todel tik su 1

Aš irgi tikrai išbandysiu. Pirmas klausimas būtų toks, ar galima dėti ne vieną rss feeda? Ir antras ar man vienam neina nusicracinti tweet adder? :)

Taip galima, tik gali but kad i viena twitter accounta yra ribojama iki 5 feed, as tuos feed senai esu susikures tai gerai nepamenu bet daugiau nei viena tai tikrai galima. Jeigu neleidzia daugiau o tau reikia tai visada gali susikurti nauja twitterfeed accounta. Beto yra dar ir kitokiu sponcoriu atliekanciu ta pacia funkcija pvz dlvr.it bet nesu juo naudojesis tai nieko negaliu pasakyt apie ji
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#5 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 06 vasario 2013 - 09:48

Siandien prisirinko dar 44 follower, labai cia priklauso nuo to kaip sudarysim savo follow lista, siandien nelabai man sekes :D, bet vistiek esu patenkintas programa
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#6 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 07 vasario 2013 - 12:16

Siandien be programos 12 tik as. Su programa viena acc jau suspendavo :D ir siaip kazkaip sunkiai su ta programa sekas
  • 0

#7 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 07 vasario 2013 - 07:47

Speju labai daug follow darei?
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#8 stakles

stakles

Parašyta 07 vasario 2013 - 10:48

po kiek follow per dieną darot ?
  • 0

#9 proxy

proxy
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 07 vasario 2013 - 11:30

Sveiki normali mano ta RSS feeda nuorada atidaro http://www.joystiq.com/xbox/rss.xml HTLM kas koki suda duokit pavisdi koke turi buti nuorada prasau :)

EDIT: viskas tvarkoi sory :D
  • 0

#10 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 07 vasario 2013 - 11:38

po kiek follow per dieną darot ?

Stengiuosi daugiau 500 nedaryt, ir nevisus iskart paleidziu ryte kas pora min auto follow ir tarpe imenu rankiniu budu 100
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#11 proxy

proxy

Parašyta 08 vasario 2013 - 12:27

O ką reklamuojat kokius blogus ?
  • 0

#12 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 08:13

O ką reklamuojat kokius blogus ?

As tai skelbimus is ebay
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#13 proxy

proxy

Parašyta 08 vasario 2013 - 12:19

As kas kodel gavau ban per twiteri tai visi dingo
  • 0

#14 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 12:39

O kiek tu follow darei? kokiais laiko tarpais? Kiek tweetinai?

Pas mane normaliai toliau kyla per diena iki 500 follow padarau dar net maziau, laiko tarpa 3-5 min tarp follow,unfollow,follow back
Dar retweetinu keletos followeriu tweetus

Siuo metu jau 564 follower. Pastebejau kad vakare smarkiai padidejo followeriu, tai nustaciau automatini rezima nuo 11h ryto iki 1h nakties ir per vakar apie 100 follower gavau
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#15 proxy

proxy

Parašyta 08 vasario 2013 - 02:34

na aš padarau ta paieškoi ivedu pvz "game" su "keywords" isaugau visus gaunu apue 350 einu tada fallow rankiniu budu dedu 50 nuo 2 to 3 sekundziu o tuo automatiniu nedarau nemoku :D
  • 0

#16 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 03:28

Automatiniam mazai kas skiriasi, nustatymai zemiau kur yra minutemis 3 ir 5min tai pasirenki intervala (as jo nekeiciu) ir virsui kur yra parasyta Automation off paspaudi ir tada ijungia.

O del rankinio tai tavo intervalas akivaizdziai isduoda kad dirbo programa, nes randomas renkasi is intervalo [2;3] kas reiskia kad follow veiksmas bus padarytas kas 2 arba 3 sekundes, Geriau daryti tarkim 5 ir 12 tada follow bus atliktas kas 5,6,7,8,9,10,11 ar 12 sekundziu ir nebus taip akivaizdu. Ir dar vienam is tu video buvo pamineta kad geriau darant rankiniu ta skaiciu 50 pakeist i atsitiktini skaiciu, nes jeigu tu nuolat atliksi cikla kuris kas 2-3 sekundes followins ir ciklas baigsis visada po 50 follow tai manau tikrai nera sunku suprast jog kazkas su vartotoju negerai

Ir bendroje sumoje nedaryk daug follow per diena, pries kokius metus bandziau kelt 1 twitter account tai per diena 1000+ pafollowinau ir gavau suspend, visi follow ir followeriai nusinulino ir iki siol nieko nebegaliu followint
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#17 proxy

proxy

Parašyta 08 vasario 2013 - 03:54

o tweet search reik padariti autamatini ?
  • 0

#18 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 04:36

o tweet search reik padariti autamatini ?

As asmeniškai to nedarau, bet geriau pasidaryti ilgesni sarasa nei 350, nes vistiek dauguma ju bus neaktyvių ir jie taves nefollowins.. nors gali but ir atvirksciai
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#19 proxy

proxy

Parašyta 08 vasario 2013 - 04:39

O kiek jau uždirbai per visa laiką kol pradėjai dirbt, kiek laiko dirbi :)
  • 0

#20 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 08 vasario 2013 - 05:04

Naudotis programa pradejau beveik pries savaite
Darbo rezultatus vadinu ne adf.ly saskaita, o twitter accounto follower skaiciu (ju jau 600). Nes tai yra traffico generavimas kuris gali padet uzdirbt nebutinai su adf.ly.

O su su adf.ly pradejau gal seniau nei metai bet meciau po 1 ismokos nes neturejau twitter accountu, dabar grizau ir bandau surinkt armija follower, Pinigine verte tai dar nieko neuzdirbau bet manau surinkes bent 100 000 follower kazka uzdirbsiu
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas