Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

CS 1.6 STEAM Account'ai po 14LT

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Bonqe

Bonqe

Parašyta 09 sausio 2013 - 03:35

Nuotrauka

Informacija

Parduodu STEAM su Counter-Strike!
+
Dovanų gaunat dar iki 7 kitokių steam žaidimų [HalfLife, DOTA2, Day of Defeat, Ricoshet, Team Fortress Classic ir pnš..]

Kainos

• 14LT banku arba 20LT PILDYK papildymu (2x po 10LT).

Atsiskaitymo būdai

• ATSISKAITYMAS PAPILDYMAIS
Atsiskaitant papildymais yra viena sąlyga, apie ją plačiau parašius nurodytais kontaktais.

• BANKINIS PAVEDIMAS (į swedbank)
Greita, patogu, patikima.

Kontaktai

• Skype - Mor.Tomas
• Email - [email protected]

Patikimumas

• Žinot mano vardą, pavardę, skype, email, jei pirksit steamą banku dar ir sąskaitos nr sužinosit. Turint šiuos doumenis einat į google.lt, rašo "SKYPE MOR.TOMAS APGAVIKAS" ir žiūrit kokios užklausos iškrenta. Garantuoju, kad jokių pranešimų apie tai, jog sukčiauju nerasit.
• Dar esu vieno Counter-Strike projekto sąvininkas, adreso neviešinsiu, kad naudoju temos šabloną, o kaikuriuose forumuose reklama yra draudžiama. Jei ką nomins adresą galėsiu duoti privačiai.
• Jei visiškai nepasitikit manimi, galit surasti patikimą tarpininką (už jo paslaugas apmokėti turėsit pats). Tačiau tas tarpininkas turi būti su reputacija ir gerai žinomas. Koks nors jūsų "draugelis" šios rolės atlikti negalės.

ACCOUNTŲ KIEKIS RIBOTAS, TODĖL JEI NORIT ĮSIGYTI VIENĄ PATARIU PASKUBĖTI!
  • 0

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png
| IP - CS2.NWK.LT | 48p & 47p | Public 24/7 |

KILLING FLOOR IR CS GIFT'AI TIK PO 14,99 Lt!

(spausk ant užrašo)

#2 Kaowe

Kaowe

Parašyta 09 sausio 2013 - 05:49

LOL,nors puslapį įsigykit.Galiu lažintis,kad čia scamas,jei puslapio kad ir pačio paprasčiausio nesugeba nusipirkti kad ir ta už viena lita :D .Tai būkit ATSARGŪS.
  • 0

#3 Bonqe

Bonqe

Parašyta 09 sausio 2013 - 10:17

Tuščias, beprasmis ir visai nepagrįstas tavo teiginys. Prašyčiau čia savo "pranešimų skaičiaus" nesididinti.

Atsirado mat pranašas, pagal "puslapius" patikimumą matuoja.. :D
  • 0

(spausk ant užrašo)

#4 MeskiukasTukis

MeskiukasTukis
  • Lytis:Vyras

Parašyta 09 sausio 2013 - 10:19

Raktai čia ar Vartotojai, jei vartotojai tai vogti turbūt iš USA..:)
  • 0
Nieko neperku, nieko nekeičiu.

#5 Bonqe

Bonqe

Parašyta 10 sausio 2013 - 02:01

Iš kur gaunu cs steam'us tikrai nesakysiu, bet galiu užtikrinti, kad aš jų nevogiu. Ir skundų nėra, kad dėl mano kaltės kasnors būtų praradęs steam'ą. O kiek esu jau jų pardavęs ir patys galit susiskaičiuoti https://docs.google....FDUDBOeGc#gid=0 pilnai visų nėra surašyta, kadangi pačioje pradžioje nežimėjau kam parduodu, tačiau ir pažymėtų nemažai yra
  • 0

(spausk ant užrašo)

#6 Kaowe

Kaowe

Parašyta 22 sausio 2013 - 09:12

Iš kur gaunu cs steam'us tikrai nesakysiu, bet galiu užtikrinti, kad aš jų nevogiu. Ir skundų nėra, kad dėl mano kaltės kasnors būtų praradęs steam'ą. O kiek esu jau jų pardavęs ir patys galit susiskaičiuoti https://docs.google....FDUDBOeGc#gid=0 pilnai visų nėra surašyta, kadangi pačioje pradžioje nežimėjau kam parduodu, tačiau ir pažymėtų nemažai yra

Tuščias, beprasmis ir visai nepagrįstas tavo teiginys. Prašyčiau čia savo "pranešimų skaičiaus" nesididinti.

Atsirado mat pranašas, pagal "puslapius" patikimumą matuoja.. :D

Beprasmis,pats nenusišnėkėk.Labai lengvai nk nedarant gali sukurt tą pirkėjų sąraša.
Nors hostinga kad ir už viena lita nusipirkit,nes db visai nepatikimai atrodot.
Ir visai pranešimų skaičiaus nekelu,man nesvarbu galit ištrint man tuos pranešimus,bet aš tiesiog išsakau savo nuomonę.Tai pats susimąstyk geriau.

Nors šiaip žmogus patikimas,iš kitų forumų nemačiau jokio nusiskundimo,bet labai jau pasipūtęs.
  • 0

#7 Bonqe

Bonqe

Parašyta 06 liepos 2013 - 10:19

Rimtai tu kažkoks daužtas. Prie ko čia pasipūtimas, jei tu atėjęs čia ir nieko apie mane nežinodamas iškarto pareiški "galiu lažintis čia scamas", tai kokios tu mano reakcijos tikėjaisi? Jei tu kaip normalus žmogus (nekeldamas bangų ir negązdindamas klientų) išsakytum savo nuomonę, tai aš jokių tau priekaištų neturėčiau. O dabar visiškai be jokių įrodymų skelbi tokius teiginius.

Beto, atnaujinau info.
  • 0

(spausk ant užrašo)

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas