Lengvas darbas,legvos užduotys gali padaryti net ir pirmokas
Parašyta 14 sausio 2013 - 09:30
Nei man nei jums nuo to blogiau nepasidarys
Daugiau neklausinekit durnu klausimu
Parašyta 22 sausio 2013 - 07:43
Pritariu!Ne scam'as, tiesiog projektas labiau skirtas komandai statyti.
Tau gal ir jokio skirtumo, bet bent jau man asmeniškai (manau daugumai taip pat), maloniau skaityti suprantamą, rišlų, su skyrybos ženklais tekstą. O jau YPAČ projekto pristatymą. Tuo pačiu, tvarkingai pristatytas projektas, sulauktų didesnio susidomėjimo, o tai reiškia - daugiau naudos tau pačiam
Parašyta 22 sausio 2013 - 08:24
Nu ir lol as jums irodysiu kai gausiu pirmus pinigelius o man jokio skirtumo ar jus jungsities per mane ar ne.
Nei man nei jums nuo to blogiau nepasidarys
Daugiau neklausinekit durnu klausimu
Tai mes tikim, kad tu gausi ten per dieną tuos kelioliką centų, bet pats pagalvok, ar bent elektra atsipirks tau už tą spaudinėjimą?
Parašyta 22 sausio 2013 - 09:18
Dabar pradėjau užsiimt investicijom ir keliu mygtuku paspaudimu viskas vyksta,bet didelis pliusas,kad nereikia gaišt laiko ir daug daugiau uždirbi negu vienam buxe.Patariu kitiem pagalvot apie tai
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: darbas, darbas internetu, darbas internete, darbas namuose
Uždarbis iš upload.Sukūrė Justas028 , 27 Vas 2022 Darbas internete, uždarbis ir dar 3 |
|
|
||
Forumas uždarbis internetu"Sukūrė Sarunas112 , 01 Lap 2018 darbas namie, darbas internete ir dar 3 |
|
|
||
TrustShareAds - revshare su papildomu pajamų šaltiniu, puikūs planaiSukūrė SayMe , 13 Vas 2016 trustshareads, uždarbis, darbas ir dar 2 |
|
|
||
Siūlau papildomą DARBĄ. Straipsniu talpinimas puslapiuoseSukūrė agadyz , 16 Lap 2015 darbas, uzdarbis, siulau darba ir dar 2 |
|
|
||
Revadburst - Naujas ir patikimas RevShareSukūrė TeamFounder21 , 30 Rgs 2015 Revadburst, internetinisdarbas.lt ir dar 2 |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0