Tiesa norečiau priminti kad tai ne tik sekmės darbas bet ir daugybe turinti
svetainė visokiausių ir įvairiausių darbų bei užduočių ir tai nera ptc ar gpt ir panašiai.
Taigi ką jums reiktų žinoti tai tik užserigistruoti ir pradėti uzdarbiauti pinigus.
tiesa reikalas tas kad yra taip pat nustatytas limito laikas reklamų peržiūros.
Kas diena jūsų maksimalus uždarbis apie 20 ar 30 dolerio centų.
Taigi pagalvojus tai daug geriau moka ptc.
Žinoma jeigu nori uždirbti gerus pinigus šiais laikais galima internete uždirbti net ir iš tokių
svetainių kaip ptc,gpt ir kitų siūlomų darbų bet tik investavus šiek tiek pinigėlių.
šeme darbe,kurį pasiūlisiu labai lengva surinkti per tris dienas 1.00 dolerį ir tai ne skamas.
Kompanija dirba jau daugybe metų ir vis dar geram stovį.
Taip pat apsilanko kas diena per 13.000 naujų narių taigi darbo tikra užteks visiems.
surinkus minimale suma 5 arba 10 dolerių galima išsimti per - paypal.
Už kiek viena reklamos peržiūrėjima jums sumokes 0.01 dolerio centa.
Tačiau palaukti ir nepabekit!
Tai geriau nei gauti 0.0001 ar ne ?
Taigi jūsų dienos uždarbis išeitų 20 arba 25 centai dolerio
Bet palaukit tai dar ne viskas ka jums reiktų žinoti ;D
visų kas man labiausiai patinka tai kuomet peržiūrinėji kitų žmonių reklamas galima surasti daugybe
mokamų ir nemokamų darbo pasiūlimų
Jums tereikia užsiregistuoti,Aš jau esu surinkes 30 žmonių komanda ir dirbu su jeis drauge kaip tikra šeima xD
Tačiau surikti komanda tai yra referalų yra ganetinai lengva tereikia
pagalvoti ir suprasti kaip tos sistemos veikia ir kaip pritraukti žmonių,kuriems rūpėtų ir norėtų dirbti drauge vienoje komandoje.
Darbas,kurį jums siūlinu tikrai ne koks prastas tinklapis neismanelių,kurie tik ir laukia kol jus už juos uždirbsite pinigus o tada sudie pinigėliams jonai
Jūsų darbo vieta (link ads) ir (vie paid links ads).
Tiesa galima ir nusipirkti naryste tas,kuris turi pinigėlių gali ja nusipirti ir uždirbti daug greiciau.
Kas niena papildoma apie 20 arba 30 reklamų tad nera ko nerimauti darbas lengvas ir nereikalauja jokių sunkumų.
Kas kart atsidarius reklamuojama svetaine jums turite palaukti apie 14 arba 16 sekundžių tai jau priklauso nuo žmogaus,kuris nustato laiko limita puslapio peržiųrėjimų.
Jeigu reikia pagalbos paraykit,padesiu
Registracija cia
Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 07 sausio 2013 - 08:12
Kitą kartą temos pavadinime parašyk bux'o pavadinimą.