Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Pristatymai

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 44

#1 ingawitch

ingawitch

Parašyta 16 vasario 2009 - 11:06

sveikuciai visi nariai B) butu liabai malonu visiems draugiskai susipazinti ir prisistatyti B) tai kad prasom visus trumpai save pristatyti sioje temeleje B) na as jau vienoje is temu esu prisistaciusi, bet galiu ir dar karteli :) esu jauna mamyte auginanti 3men dukryte...gyvenu vilniaus pakrasty...B) megstu naujoves ir neramu gyvenimo buda :laugh: taip pat domiuosi auto ir seip visokiais merginoms neypac tinkanciais dalykais :laugh: B)
  • 0

#2 Dona

Dona

Parašyta 16 vasario 2009 - 11:43

Na jei jau yra tokia tema tai ir aš apie save biškuti. Gyvenu kupiškyje , man 19 ir jau beveik baigiu mokyklą, Nei moto nei auto, kaip ingawitch nesidomiu, mane labiau piešimas traukia B), taippat pagrindinis hobis mano yra dirbti internete ;)Ei žmonės netingėkit ir prisistatykit, juk įdomiau gyvent bus, o dabar matau kiti būna nuolat prisijungę bet nei žodelio nei šaukukloj nei forume neišgirsi :)
  • 0

#3 dowylyte

dowylyte

Parašyta 16 vasario 2009 - 12:19

kadangi jau esu prisistacius, nesikartosiu. norejau pasakyt tik tiek, jog malonu girdeti, kad ir cia yra piesianciu zmoniu(anksciau minejau, kad megstu piesti).B)
  • 0

#4 herkus121

herkus121

Parašyta 16 vasario 2009 - 02:00

Na as gyvenu Kelmeje. Megstu labai istorija. Man 17. Labai nemegstu skaityti :laugh:, nors ir ydomi knyga, vistiek geriau pasiziuriu filma :laugh:. Galvoju jau apie studijas ir kazkodel noreciau studijuoti uzsienyje. Turbut todel, nes mane traukia skirtingos kulturos, o kai esi uzsienyje, nori nenori su jomis teks susidurti B) Iki siu metu mokinausi 9 10 (nesu turejes 8 pusmettyje), bet vat siais metais gavau pirma 8 :laugh: is chemijos.
  • 0

#5 dowylyte

dowylyte

Parašyta 16 vasario 2009 - 03:55

B) moksliukas :laugh: . nors as pirma 2 gavau 12 klasej, taip mokytis nesugebeciau niekada. Saunuolis sakyciau :)
  • 0

#6 herkus121

herkus121

Parašyta 16 vasario 2009 - 04:17

Tiesa pasakius pamokoms neskiriu daug laiko. Net valandos neuzima mano mokymasis per diena. Tik vat istorija ir anglu mokinuosi kruopsciai B)
  • 0

#7 modestas

modestas

Parašyta 16 vasario 2009 - 04:47

Sveiki na as cia turbut jaunausias rasau man 15:) ,kiek matau kalbate siektiek apie moksla tai neturiu nei pasigirti nei save nuvertinti moksluose.
  • 0

#8 dowylyte

dowylyte

Parašyta 16 vasario 2009 - 08:33

B) arba vunderkintas esi herkus121.
  • 0

#9 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 10:10

na va kaip malonu matyti nors keleta prisistatymu is aktyviausiu sio portalo nariu B) vis maloniau bendrauti juk jai dirbame kartu tai malonu ir pazinti vienas kita B) kaip matau jauna kolektyva turime :) na laukiam toliau prisistatymu B)
  • 0

#10 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:29

dowylyte wrote:

B) moksliukas :laugh: . nors as pirma 2 gavau 12 klasej, taip mokytis nesugebeciau niekada. Saunuolis sakyciau B)

Aš taippat negaliu pasigirt, kad mokliukas esu ar kadanors buvau B) šiaip per visą savo gyvenimą esu gavęs tik 2 dvejetus. Pirmasis buvo venuoliktoj klasėj iš Istorijos , o antrasis šiais metais ir taippat iš Istorijos B) antrasis dvejetas gautas tik per pačio žioplumą - pagavo nusirašant B):D .ingawitch wrote:

na va kaip malonu matyti nors keleta prisistatymu is aktyviausiu sio portalo nariu B) vis maloniau bendrauti juk jai dirbame kartu tai malonu ir pazinti vienas kita B) kaip matau jauna kolektyva turime :) na laukiam toliau prisistatymu :)

Galbūt sulauksime daugiau aktyvių narių, galiu pasakyti, kad portalo siurprizai, turnyrai ir panašiai priklausys tik nuo jūsų pačių. Kai susirinks tikrai nemažai aktyvių žmonių rengsime aktyviausio, naudingiausio, darbščiausio ir pnš nario rinkimus, sugalvosiu ir kitų eventų ) ir aišku už viską bus dovanojami taškų kuponai. Tad visi miegaliai nepraleiskit progos, ir būkit aktyvūs netik spaudydami nuorodas, bet ir bendraudami vieni su kitais :)
  • 0

#11 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:42

admin wrote:

dowylyte wrote:

B) moksliukas :laugh: . nors as pirma 2 gavau 12 klasej, taip mokytis nesugebeciau niekada. Saunuolis sakyciau B)

Aš taippat negaliu pasigirt, kad mokliukas esu ar kadanors buvau B) šiaip per visą savo gyvenimą esu gavęs tik 2 dvejetus. Pirmasis buvo venuoliktoj klasėj iš Istorijos , o antrasis šiais metais ir taippat iš Istorijos B) antrasis dvejetas gautas tik per pačio žioplumą - pagavo nusirašant B):D .ingawitch wrote:

na va kaip malonu matyti nors keleta prisistatymu is aktyviausiu sio portalo nariu B) vis maloniau bendrauti juk jai dirbame kartu tai malonu ir pazinti vienas kita B) kaip matau jauna kolektyva turime :) na laukiam toliau prisistatymu :)

Galbūt sulauksime daugiau aktyvių narių, galiu pasakyti, kad portalo siurprizai, turnyrai ir panašiai priklausys tik nuo jūsų pačių. Kai susirinks tikrai nemažai aktyvių žmonių rengsime aktyviausio, naudingiausio, darbščiausio ir pnš nario rinkimus, sugalvosiu ir kitų eventų ) ir aišku už viską bus dovanojami taškų kuponai. Tad visi miegaliai nepraleiskit progos, ir būkit aktyvūs netik spaudydami nuorodas, bet ir bendraudami vieni su kitais :)

Natada teks pasistenkti but aktiviems B) ,manau turetu buti linksm kazka taip veikiant o sis tinklapis galbut ispopoleres daug labeu B) nes kiekviena diena vis daugeu atkeleuja daugeu naujų narių.Kiek pastebejau pagrindinei nariai lb daznai cia ira prisijungę as neisivaizduoju kaip jus visur spejate katik grizau is mokyklos o jūs cia :)
  • 0

#12 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 03:40

na o kodel gi cia nespeti B) as kai beveik visa diena praleidziu namie tai dazniausiai kompas buna ijunktas o kai kompas ijunktas tai ir sis portalas dazniausiai ijunktas :)
  • 0

#13 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 03:47

Neblogai jum delto B) bet man i mokykla :silly:
  • 0

#14 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:07

mano mokyklos laikai jau senokai baigesi :laugh:
  • 0

#15 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:09

Sveikinu :laugh:
  • 0

#16 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:11

aciu :laugh: bet siuo metu turiu svarbesni vaidmeni buti mama B)
  • 0

#17 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:14

Buk gera mamyte B) jo sitas vaidmuo lb svarbus:) manyciau ir tikrai nelengvas
  • 0

#18 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:15

na jau baigiu priprasti :) pirmas menuo buvo sunkus o db jau puikiai susitvarkau B)
  • 0

#19 zygis217

zygis217

Parašyta 17 vasario 2009 - 05:43

Sveiki visi, prisistatau ir ash :Dmano vardas Zygimantas ,net nžn, prie ko mane čia galima priskirti, ar prie jaunų ar prie senų B) man beveik 17 B), gyvenime daug laiko praleidžiu sportuodamas, žaisdamas kompiutertinius žaidimus ir kas beko uždarbiaudamas internete, kitaip čia juk nebūčiau B) matau šaunių narių čia prisirinko, tad manau rasime bendrą kalbą B);):)
  • 0

#20 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 06:38

labai saunu kat turime nauju norincu buti aktyviais nariu B) sveikinam
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas