Eimimo startavo 2012 rugsejo 10d. ir susilauke didelio zmoniu aktyvumo
Jums mokes uz tai kad atidarinejate ju siunciamus laiskus
Registracija: http://eimimo.com/?ref=83864
Prisiregistrave gausite FREE bonusa 10$
Gautuose laiskuose atidarepamatysite: CLICK HERE to confirm that you have read this email and to earn credit. Paspaudziate kad patvirtinti ir viskas
Kaip supratau uz laiskus moka skirtintai ir kiek ju gausit cia jau priklausys nuo reklamos uzsakovu
Uz penkis perskaitytus laiskus gavau $0.03600
Minimali ismoka 20$ ismokejimus galima prasyti kiekviena menesi nuo 26d.
Moku refback prisiregistruojate per mano referaline nuoruoda parasote man ir i savo LR ar Paypal saskaita gaunate 0.15$
Ismoka i Payza, Paypal
Klausimai ir atsakymai:
1. Moka tik uz perskaitytus laiskus? Pagrinde moka tik už perskaitytus laiškus, bet taip pat uždirbi ir iš refų savo. Dar galima uždirbti iš Revenue Sharing. Tik dar tiksliai nežinau kaip. Jei gerai supratau. Kai gauni 20$ ar didesnę išmoką iš jų (na kai gauni pirmąją savo išmoką), tada nemokamai gauni vieną akciją. Kai surenki antrąją išmoką - gauti dar vieną akciją ir pan. Tik nežinau kada ir kaip paskirstomas pelnas iš to - visi gauna kažkokį vienodą procentą (atsižvelgiant į akcijas)
2. kiek laisku gaunama per para? Kartais būna, kad negaunu visai, bet paprastai apie 2-4 laiškus
3. kiek moka uz viena perskaityta laiska? 0,007$ (bent jau aš tiek gaunu kolkas už vieną laišką).
4. minimali ismoka? 20 dolerių, todėl be refų dirbti neapsimoka. (Iš tiesų tai 10$ bonusas įeina, tad jums reikia surinkti dar 10$)
5. referaline sistema keliu lygiu ir kiek moka uz juos? Referalinė sistema tik vieno lygio. už registraciją iš refų gaunama: iš trijų pirmų savo refų gausite po 1 $, ketvirtojo - 0,5$, visų likusių 0,25$.