Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Egrilema prisistato

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Egrilema

Egrilema

Parašyta 02 spalio 2012 - 01:25

Sveiki visi :) Kiek permeciau akimis e-darbas valdo vyrai, todel prisijungsiu prie jusu bendruomenes ir bandysiu kartu dalintis patirtimi, naujovemis ir t.t. Taigi as esu Egle is Saules miesto...............Siauliu.
Mano aptirtis internetinuose projektuose ne tokia jau ir didele, dar tik 4 metai... O pradejau nuo to kai isejau ilgu, uztarnautu atostogu namuose su leliais savo. Tada atsiradus daugiau laiko rpadejau ieskoti kazko naujo, neisbandyto ir pradejau nuo vadinamu "clicking" , ziurinedavau reklamas, bet pelno jokio. O kadangi turiu jaunatviska uosvienele, kuri mane ir sudomino su rimtesniais projektais. Tai va taip ir isisukau ir as i visa ta reikala.
Taigi dirbam, bendraujam ir klestim :)))))

Sekmes visiems!!!
  • 0

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 02 spalio 2012 - 01:35

Sveika, atvykus! :) Beje, keturi metai patirties uždarbiaujant internete - tikrai nemažai ;)
  • 0

#3 Egrilema

Egrilema

Parašyta 02 spalio 2012 - 01:38

Labas, na man kokie du metai buvo aktyvus spaudinejimas reklamau tai nelabai jau ten pelninga. :)
  • 0

#4 Orange88

Orange88

Parašyta 02 spalio 2012 - 01:42

Labas, na man kokie du metai buvo aktyvus spaudinejimas reklamau tai nelabai jau ten pelninga. :)

Tai beveik visi nuo to pradeda, ypač, kas bijo savo pinigą kažkur kišti :) Ir šiaip, pats paprasčiausia būdas įsitikinti, kad pinigai iš interneto - realūs. Nors ir centai :)
  • 0

#5 Egrilema

Egrilema

Parašyta 02 spalio 2012 - 01:45

Visiskai sutinku nuo to turi buti pradzia, veliau kazkaip uzsiaugini kaip sakant storesne oda ir ne taip gaila prarastu keliu pinigeliu...
  • 0

#6 burbulas

burbulas

Buvęs slapyvardis: piotras

• Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 02 spalio 2012 - 02:37

O Siauliete malonu matyti :)
jau vis daugiau zmoniu pradedu pazinoti is savo miesto kurie dirba internete
  • 0

#7 Egrilema

Egrilema

Parašyta 02 spalio 2012 - 02:43

O Siauliete malonu matyti :)
jau vis daugiau zmoniu pradedu pazinoti is savo miesto kurie dirba internete

Ir man malonu :))))
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas