Smscredit.lt ir vivus.lt uzdarbis
Started By
Dovydas17
, Rgs 30 2012 08:51
Temoje atsakymų: 9
Parašyta 30 rugsėjo 2012 - 08:51
Sveiki.
Mano vardas Dovydas.
Šiandien mane draugas pakvieti prisiregistruoti i smscredit.lt ir vivus.lt, sako as gausiu 70lt uz tai.
IŠ pradžiu buvo suku patiketi bet persiskaiciau, kad kiekvienam draugui issiuntes sms per smscredit ir jei jis uzsiregistruoja tada gauni 70lt. Per abu
Cia nera nieko formaliai aiŠkinti viskas labai aisku ir paprasta.
Informacija is ir vivus.lt smscredit.lt :
SMScredit.lt reguliariai organizuoja akcijas, kuriu metu Tu turi galimybe gauti premijinius litus.
Premijiniai litai – tai SMScredit.lt ir vivus.lt klientu programa, suteikianti Tau galimybe užsidirbti pinigu. Sistema paprasta: tu kvieti draugus, o mes už kiekviena po Tavo pakvietimo užsiregistravusi drauga i Tavo banko saskaita pervedame 70 litu.
Kiekvienas užsiregistraves Tavo draugas:
Pirma paskola gauna n e m o k a m a i.
Gali kviesti savo draugus ir už kiekviena užsiregistravusi drauga gauti 70 litu. Bet turite registruotis per abu credito puslapius.
Kaip galima gauti premijinius litus?
IŠ SMScredit.lt ir vivus.lt svetaines nusiusk savo draugui pakvietima elektroniniu laiŠku ar trumpaja žinute ir rekomenduok jam pabandyti greitasias SMScredit.lt ir vivus.lt paskolas.
Jei norite uzsidirbti 50lt ( as gausiu 20lt) turite man atsiusti savo el pasta ir telefono numeri i mano email [email protected] ir pasiimti nemokama paskola. Gaves savo premija daugiau nei puse atsiusiu jums.
Lauksiu jusu laisku.
Mano vardas Dovydas.
Šiandien mane draugas pakvieti prisiregistruoti i smscredit.lt ir vivus.lt, sako as gausiu 70lt uz tai.
IŠ pradžiu buvo suku patiketi bet persiskaiciau, kad kiekvienam draugui issiuntes sms per smscredit ir jei jis uzsiregistruoja tada gauni 70lt. Per abu
Cia nera nieko formaliai aiŠkinti viskas labai aisku ir paprasta.
Informacija is ir vivus.lt smscredit.lt :
SMScredit.lt reguliariai organizuoja akcijas, kuriu metu Tu turi galimybe gauti premijinius litus.
Premijiniai litai – tai SMScredit.lt ir vivus.lt klientu programa, suteikianti Tau galimybe užsidirbti pinigu. Sistema paprasta: tu kvieti draugus, o mes už kiekviena po Tavo pakvietimo užsiregistravusi drauga i Tavo banko saskaita pervedame 70 litu.
Kiekvienas užsiregistraves Tavo draugas:
Pirma paskola gauna n e m o k a m a i.
Gali kviesti savo draugus ir už kiekviena užsiregistravusi drauga gauti 70 litu. Bet turite registruotis per abu credito puslapius.
Kaip galima gauti premijinius litus?
IŠ SMScredit.lt ir vivus.lt svetaines nusiusk savo draugui pakvietima elektroniniu laiŠku ar trumpaja žinute ir rekomenduok jam pabandyti greitasias SMScredit.lt ir vivus.lt paskolas.
Jei norite uzsidirbti 50lt ( as gausiu 20lt) turite man atsiusti savo el pasta ir telefono numeri i mano email [email protected] ir pasiimti nemokama paskola. Gaves savo premija daugiau nei puse atsiusiu jums.
Lauksiu jusu laisku.
Parašyta 07 spalio 2012 - 10:30
Labas, gal zinai kur gauti pirma paskola nemokamai jeigu jau isnaudojau vivus.lt ir smscredit.lt? Labai skubiai reikia prasau pasakyk jei zinai kur galeciau?
Parašyta 20 spalio 2014 - 12:55
ar realiai kas nors gavot tas premijas is https://www.vivus.lt
Parašyta 20 lapkričio 2014 - 01:41
ar realiai kas nors gavot tas premijas is
as pries keleta metu esu gaves is vivus, dabar nebandziau, bet tos kreditu imones pastoviai sugalvoja kokiu nors nauju skatinimo budu, todel reikai sekti Kreditų naujienos
Parašyta 22 lapkričio 2014 - 12:59
cia visos temos desimties metu senumo,neverta net prikelineti
Prikelti seną temą nėra draudžiama, jeigu ji vis dar aktuali.
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0