Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Uzdirbk 20$+ per diena (metodas)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 92

#61 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 05:33

Tai nuotraukas reikia kelti tik iš telefono ? aš dar nepagaunu kaip followers gauti :? visa kita jau aišku, Bent tiek kas nors trumpai galėtu paaiškint :)
  • 0

#62 gr11ze

gr11ze

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 05:43

vieniem pavyksta kitiem ne... aš visa para ijunges instaflow ir nieko šuda negaunu :D
  • 0

#63 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 05:46

Nu aš irgi ijungęs, paleidžiu bet man krauna tagus tuos bet dar šalia error rašo..
  • 0

#64 Werklanas

Werklanas

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 06:41

Tai nuotraukas reikia kelti tik iš telefono ? aš dar nepagaunu kaip followers gauti :? visa kita jau aišku, Bent tiek kas nors trumpai galėtu paaiškint :)

Nuotraukų nesu įkėlęs (nemanau jog tai būtina), nors pelnas eina. Tiesiog paleidi bot'a ir viskas.

Na čia priklauso daugiausiai nuo žmonių, nuo laimės ir nuo to kaip tu ta prekę moki platinti. Tu tegauni uždarbi už,tai jog žmonės perka tavo pasiūlitą app'a šiuo metu, tai Urban Rivals. Taigi tau visai nenuoda pinigu už fallower'ius ar like'us, tai tik padidina galimybę jog žmogus per tave nusipirks šitą programą.

O uždarbis priklauso nuo app'o kainos šiuo metu tai Urban Rivals jo kaina 1.05$, taigi už kiekvieną app'a kurį atsisiųs žmogus tu gausi 1.05$.

Viskas priklauso nuo to kaip jūs mokate įsiūlyti žmogui prekę, tai jau palikta jums galvoti.
  • 1

#65 ferass123

ferass123
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 06:57

Nuotraukų nesu įkėlęs (nemanau jog tai būtina), nors pelnas eina. Tiesiog paleidi bot'a ir viskas.

Na čia priklauso daugiausiai nuo žmonių, nuo laimės ir nuo to kaip tu ta prekę moki platinti. Tu tegauni uždarbi už,tai jog žmonės perka tavo pasiūlitą app'a šiuo metu, tai Urban Rivals. Taigi tau visai nenuoda pinigu už fallower'ius ar like'us, tai tik padidina galimybę jog žmogus per tave nusipirks šitą programą.

O uždarbis priklauso nuo app'o kainos šiuo metu tai Urban Rivals jo kaina 1.05$, taigi už kiekvieną app'a kurį atsisiųs žmogus tu gausi 1.05$.

Viskas priklauso nuo to kaip jūs mokate įsiūlyti žmogui prekę, tai jau palikta jums galvoti.

Nors vienas zmogus supranta ;)
  • 0

#66 Werklanas

Werklanas

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 07:37

Nors vienas zmogus supranta ;)

Tik truputi suklydau, foto kėlimas atneša gerą daly fallower'ių. O kaip ir rašiau, tai padidina atsisiuntimo šansą. ^_^
(Tai tik ką tik sužinojau.)
  • 0

#67 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 08:18

Nu man tas tai aišku... tik aš dar nesuprantu kaip ta bota paleist nrml jei man surasius tagus vis tiek errora meta, o ticket atrodo nrml uzseivinu,.
  • 0

#68 Werklanas

Werklanas

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 08:36

Nu man tas tai aišku... tik aš dar nesuprantu kaip ta bota paleist nrml jei man surasius tagus vis tiek errora meta, o ticket atrodo nrml uzseivinu,.

Parsisiųsk šita programą, man ji padėjo: Čia
  • 0

#69 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 06 rugsėjo 2012 - 11:09

Aš ant mamos pc, o pas ja vista windows(mano vis dar tvarko) bandau rašyti bet irgi error metaa, turbut del windovsu, be to kas čia ? :D
  • 0

#70 eXPy

eXPy

Atsakingas už serverius

• Administratoriai
  • 78 Pranešimai:

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 10:45

Aš ant mamos pc, o pas ja vista windows(mano vis dar tvarko) bandau rašyti bet irgi error metaa, turbut del windovsu, be to kas čia ? :D

http://www.instaflow.in/faq.html
  • 0

faktai.gif

#71 gr11ze

gr11ze

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 11:15

Vakar išmeginau nuotraukas kelti per tel ir butina tagu daug parašyt kai pvž: #instaflow #android #future ir pnš. Kuo daugiau foto imesit į dieną tuo daugiau fallowers bus. Pnš į dieną pasistenkit koki 100 nuotrauku imesti.
  • 0

#72 gr11ze

gr11ze

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 11:16

o kur platinti yra visokiu panašiu kaip instagram. :)
  • 0

#73 gr11ze

gr11ze

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 02:29

Šiandien man prieŠ valanada paskambino iŠ gameloft kompanijos paklausė vardo pavardės ir sakė kažkuo susidomėja labai yra, toliau nelbai supratau ką sakė, nes viska greit sumalė, tik pasakė kad veliau man paskambins tavo kalbos atstovas. :D
  • 0

#74 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 04:37

Nefloodink o redaguok postus.

http://www.instaflow.in/faq.html

Padėjo dėkui :)
  • 0

#75 epuse

epuse

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 07:49

Sveiki, gal galit paaiskinti, kam reikalingas botas ir kokius tagus reik i ji irasyti? Kokias nuotraukas reikia ikelti ir uztaginti? Kuo nuotraukos susijusios su appsais, kurios reklamuojame?
  • 0

#76 eXPy

eXPy

Atsakingas už serverius

• Administratoriai
  • 78 Pranešimai:

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 08:45

Sveiki, gal galit paaiskinti, kam reikalingas botas ir kokius tagus reik i ji irasyti? Kokias nuotraukas reikia ikelti ir uztaginti? Kuo nuotraukos susijusios su appsais, kurios reklamuojame?

Gi parašyta knygoj :)
  • 0

faktai.gif

#77 Werklanas

Werklanas

Parašyta 07 rugsėjo 2012 - 10:05

Išmok anglų mokykloje pirmiau. ;) O tada naudok šį book'ą.
  • 0

#78 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 08 rugsėjo 2012 - 04:04

Gal žinot, kaip reikia įkelti foto i photo of the day ? :)
  • 0

#79 ferass123

ferass123

Parašyta 09 rugsėjo 2012 - 10:18

Gal žinot, kaip reikia įkelti foto i photo of the day ? :)

Ten ideda tik dienos geriausia/graziausia nuotrauka.

Pradejau dirbti su nauju mobile affiliate. Tikrai geriau sekasi.
Stai statistika:

Nuotrauka
  • 0

#80 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 10 rugsėjo 2012 - 11:00

Džiugu dėl tavęs :) Aš teturiu tik virš 30 followers ir dar niekas nieko nesisiuntė, Dar turiu klausimą dėl nuorodos kai promotini ta nuorodą man tai pačiam errora metą norint siustis, tai kaip suprantu man taip ir turi būti ar ne ? O viskas ok tik toms šalims kurios leidžiama siustis ?
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas