Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

www.geniusfunds.com

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 51

#21 zombis5555

zombis5555

Parašyta 09 vasario 2010 - 04:21

Kas is ten kiek esat uzsidirbe ?
  • 0

#22 Dishius

Dishius

Parašyta 17 vasario 2010 - 07:34

Daug esam uždirbe, tikrai daug iš GeniusFunds.
  • 0

#23 pevrs

pevrs

Parašyta 17 vasario 2010 - 07:57

Dishius parašė:

Daug esam uždirbe, tikrai daug iš GeniusFunds.

Labai gražiai tu čia ir pritraukiančiai kalbi, tai gal parodysi screenshootų išmokų, ar ta patį balansą pinigų tam tinklapį? :) :)
  • 0

#24 Dishius

Dishius

Parašyta 25 vasario 2010 - 08:23

Čia paskutinės išmokos iš GeniusFunds į AlertPay, jeigu tinka kaip įrodymas. Tik man kažkaip keista rodyti savo pinigus sąskaitose. Man niekas neįrodinėjo nieko, bet aš pradėjau nuo mažų sumų ir asmeniškai įsitikinau. Kas iš tų įrodymų? nei šilta, nei šalta, kol neįsitikini savo kailiu.2/14/2010 83A84-0FA2A4-D26867 Transfer Received From Genius Investments (Cyprus) [email protected] Completed $72.85 USD+ 2/7/2010 FB9DS5-E735E-88A21 Transfer Received From Genius Investments (Cyprus) [email protected] Completed $148.00 USD :silly: GeniusFunds Nuotrauka
  • 0

#25 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 vasario 2010 - 11:14

Gal tu ir teisus kad geriausia isitikinti savo kailiu, bet tik ne tada kai kalba eina apie dideles investicijas i hiyp :angry: Manau man reiktu geresniu irodymu, kad tuo uzsiimciau. Ir pirmiausia man reikia paaiskinimo kokia nauda hyip sponsoriams is to, kad jie mums moka procentus? Is ko jie pelna kraunasi?
  • 0

#26 pevrs

pevrs

Parašyta 26 vasario 2010 - 02:28

weno parašė:

Gal tu ir teisus kad geriausia isitikinti savo kailiu, bet tik ne tada kai kalba eina apie dideles investicijas i hiyp :) Manau man reiktu geresniu irodymu, kad tuo uzsiimciau. Ir pirmiausia man reikia paaiskinimo kokia nauda hyip sponsoriams is to, kad jie mums moka procentus? Is ko jie pelna kraunasi?

Man irgi tas klausimas "pasistojo" :laugh: :laugh: :laugh: Greičiausiai tai, kad susikrauna sumą gera, ir dingsta :laugh:
  • 0

#27 Dishius

Dishius

Parašyta 26 vasario 2010 - 09:39

Gali ir taip būti - ir dauguma taip būna iš tiesų. Nes, šiaip jau, kaip kažkada anksčiau minėjau, didžioji dauguma save vadinančių HYIP yra aferistai. Yra teke nudegti, kai neklausiau patarimų tų žmonių, kurie seniai užsiima HYIP. Kad ir ne dideles sumeles, bet pradžiai įdėjus 20 ar 50 dolerių per kelias dienas jų netekau, nes HYIP tinklalapis dingo iš interneto. Va taip. Negali niekas garantuoti, kad tie patys GeniusFunds,TheKapital ar Infinitiva vieną gražią dieną neprapuls. Bet yra daug rodiklių kurie leidžia spręsti apie jų patikimumą ir rimtumą. Bent jau žymiai didesnį patikimumą, nei kitų save vadinančių HYIP. GeniusFunds jau gyvuoja bemaž 4 metus, yra legali kompanija su tikru nurodytu adresu. Investuoja į plėtrą. Daug pažįstamų žmonių atgavo nemažas investicijas ir toliau sėkmingai gyvena iš dividendų, netgi kai kas metė pagrindinį darbą. Kodėl turėčiau galvot, kad būtent mano pinigai pradings? Galų gale, stengiuosi kuo greičiau atsiimti įdėtus pinigus iš visur ir tik tada reinvestuot ar gyvent iš dividendų. Patariu ir kitiems taip elgtis, neapsvaigt iš laimės pamačius kaip "auga" pinigai. Rizikuot verta, bet atsarga niekad gėdos nedaro.Tiesa, buvo klausimas iš ko jie moka. Atsakymui reikėtų prirašyt kelis lapus. Bet jei trumpai - jie gauna kur kas didesnį pelną nei išmoka mums.Kiekvienas mirtingasis negali investuot į didelio pelningumo akcijas ar į tam tikras pramonės šakas, nes niekas jo ten neprileis su keliais tūkstantėliais dolerių. O tokios kompanijos kaip, pavyzdžiuiGF surenka iš tokių smulkių investuotojų kaip mes milijonus ir įgija galimybę didelio pelningumo investicijoms. Kai kurie HYIP renkasi įvairias kombinacijas, žaidžia su valiutom ir pan. Gautą pelną dalinasi su savo investuotojais. Žodžiu, dažniausiai tikri HYIP yra tik tarpininkai tarp mūsų ir aukšto pelningumo korporacijų. O aferistai žaidžia su Ponzi schemomis ir išmoka pinigus tik tol, kol randa naujų aukų. Gal tiek. :woohoo: GeniusFunds
  • 0

#28 katis

katis

Parašyta 27 vasario 2010 - 08:14

Sveiki, matau chebra geriau orentuojasi negu as, norejau paklausti, idejau i genius 15$ sausio men. i EMGF o vasario pabaigoje papildziau EMGF dar 15. Tai kaip man dabar ismokos laikas skaiciuosis - ar nuo pirmos imokos ar nuo antros
  • 0

#29 weno

weno

Parašyta 27 vasario 2010 - 09:35

Mano irgi sudomino jau tas hyip. Pabandyti reiks investuoti, tik butu gerai kokia pamokele kaip ten dirbti :)EDIT: pabandziau uzsiregistruoti, maniau gal ir pats suprasiu ka ten daryt, bet zinokit prisijungiau prie savo accounto ir nieko nesuprantu ka toliau daryt :laugh:
  • 0

#30 Dishius

Dishius

Parašyta 28 vasario 2010 - 03:42

Kur užsiregistravai - GeniusFunds ar kur kitur? Pabandyčiau padėt jei kas neaišku.
  • 0

#31 weno

weno

Parašyta 28 vasario 2010 - 04:14

GeniusFunds uzsiregistravau. Planuoju pirmiausia bandyti investuoti i ji. Tiesiog prisijungiu ir nezinau ka toliau daryti, kad jie patvirtintu mano investicija ir pradetu augti procentai. :)
  • 0

#32 Dishius

Dishius

Parašyta 28 vasario 2010 - 05:56

Hyip istorijoj labai neigiamas ir daug kam skaudus įvykis - GeniusFunds gana netikėtai sustabdė tinklalapio veiklą ir, nežiūrint pažadų iki pirmadienio atsinaujinti, nebeatsiliepia i skambučius, asistentai neteikia jokios informacijos. Žmonės investave po 10000 USD ir daugiau jau dabar organizuoja iniciatyvą ir bandys veikti teisiniu keliu.
  • 0

#33 zombis5555

zombis5555

Parašyta 01 kovo 2010 - 09:03

"Taigi prisijungiame prie AlertPay ar kitos internetinės mokėjimo sistemos (kurią esat pasirinkę) ir pervedame pinigus"tai čia cia reikia paciam is savo saskaitos pervesti i genius funds ar automatiskai persiveda i genius funds?
  • 0

#34 Dishius

Dishius

Parašyta 02 kovo 2010 - 08:30

Tiesą pasakius, nesupratau klausimo. Šiaip tai, reikia pervesti pinigus iš savo sąskaitos arba kortelės į AlertPay, o tada jau į GeniusFunds.
  • 0

#35 Tomka

Tomka

Parašyta 19 kovo 2010 - 01:09

Jau gal ketvirta diena kaip neužkrauna jų puslapio. Nebus čia ko nors rimčiau, nei tik pačio tinklapio problemos?
  • 0

#36 weno

weno

Parašyta 19 kovo 2010 - 07:37

Genius Funds - SCAM!
  • 0

#37 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 19 kovo 2010 - 07:41

weno parašė:

Genius Funds - SCAM!

Panašu, kad taip ir bus. Didieji pasaulio HYIP monitoringai jau anonsavo šią žinią apie galingąjį Genius Funds, nors realiai Šis HYIP scamų požymius pradėjo rodyti prieš kelias savaites, nes buvo daug nusiskundimų, jog nebeišmoka žmonėms didelių sumų.
  • 0

#38 Karabasas

Karabasas

Parašyta 19 kovo 2010 - 07:46

Buvau pradėjęs galvot apie kokią mažą investavimą į kokį HYIP, bet tai mane vėl atbaidė.... :laugh:
  • 0

#39 Tomka

Tomka

Parašyta 19 kovo 2010 - 09:14

Oj bliamba kokia "malonia" žinia savaitgalis prasidėjo, nors verk.
  • 0

#40 Dishius

Dishius

Parašyta 19 kovo 2010 - 10:01

Visi forumai verda nuo diskusijų dėl GeniusFunds. Net žinomiausi monitoringai nedrįsta prognozuoti kas bus pirmadienį. Kodėl pirmadienis? Turbūt jau daug kas skaitėt ar patys chatin'ot su GeniusFunds asistentais ir žinot, kad jie žada pilnai paleisti tinklalapį vėliausiai pirmadienį. Man irgi teko bendrauti su jų "Support"u šiandien ryte. Atsakymai buvo tie patys - techninės problemos, dirbam dieną naktį, dėkojame už kantrybę ir, maždaug, viskas bus gerai. Ką gi, pagyvensim - pamatysim, bet HYIP industrijoj stebuklų mažai tikėtina. Bet kokiuo atveju, kas investuoja į HYIP turi visada būt pasiruošę tokiai rizikai. Nemažai pažįstamų iš tiesų į GeniusFunds investavo po kelis tūkstančius dolerių ir per trumpą laiką prasigyveno iš gerų dividendų. Kitiems ne taip pasisekė. Ką gi, tikėtis verta geriausio, o pirmadienį visi pamatysim - ar tie pažadai tikri ar tai tik laiko "tempimas".
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas