Rastas Swedbank ir SEB slaptažodžius vagiantis virusas
Started By
Justinas
, Lie 24 2012 03:52
Temoje atsakymų: 5
Parašyta 24 liepos 2012 - 03:52
Prieš kelias dienas skaičiau, tačiau per darbus visai užmiršau pasidalinti visiems naudinga IT naujiena. švedijoje aptiktas Virusas „Citadel“, kuris vagia SEB ir Swedbank prisijungimo duomenis. Nors Lietuvoje bent jau kol kas neužfiksuota, kad kažkas nukentėjo nuo šio viruso, tačiau žinoti yra sveika, kas dedasi, tad siūlyčiau perskaityti straipsnį. Yra paaiškinta kaip veikia šis ir panašūs virusai ir kaip apsisaugoti nuo panašių dalykų.
Straipsnis:
http://www.technolog...S-27253&l=2&p=1
Straipsnis:
http://www.technolog...S-27253&l=2&p=1
Parašyta 24 liepos 2012 - 04:00
Labai ilgai turėtų sekti , nes kaip buvo rašyta, kad seka žmogaus įrašomą informaciją. Tai žmogus turėtų būti nebent labai didelis verslininkas, kad kasdien atliktų daug pavedimų ir nuolatos įrašinėtų slaptažodžius, o šiaip sunku pavogti bankų vartotojus

Parašyta 24 liepos 2012 - 04:06
Yra daug žmonių nuolatos parduodančių ar keičiančių pinigus, kad ir šiame forume, tad dažni prisijungimai prie Elektroninės bankininkystės yra neišvengiami. Tikuosi tie kurie dažnai užsiema tokiais dalykais nežiūri į viską pro pirštus ir domisi tokiais dalykais

Parašyta 24 liepos 2012 - 06:01
...arba saugumo sumetimais išvis nesinaudoja elektronine bankininkyste
. Aš per radiją girdėjau apie tą virusą.

Parašyta 24 liepos 2012 - 08:21
aš naudoju slatažodžių generatorių

Parašyta 24 liepos 2012 - 11:33
...arba saugumo sumetimais išvis nesinaudoja elektronine bankininkyste
. Aš per radiją girdėjau apie tą virusą.
Išvis nesinaudoti EL bankininkyste šiais laikais, vien todėl, kad baisu jog kažkas pavogs duomenis manau yra keistoka. Skamba panašiai kaip bijau eiti maudytis, nes yra tikimybė, kad nuskęsiu. Tiesiog reikia būti atsargiam, naudoti gerą antivirusinę, naudoti stiprius ir nepastovius slaptažodžius, domėtis panašiais dalykais ir manau nekils jokių bėdų

Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0