keletas nedidelių atnaujinimų
Started By
Justinas
, Rgp 07 2009 08:26
Temoje atsakymų: 5
Parašyta 07 rugpjūčio 2009 - 08:26
Taigi, Atnaujintos abi- paspaudimų keitimo į taškus ir taškų keitimo į pinigus formos. Nuo šiol nebereikės laukti kelių dienų, kol į formą papuls arba bus pašalintas iš ten tam tikras PTC sponsorius. Taip pat įvestas 10 procentų mokestis keičiant portalo taškus į PayPal pinigus. Pvz, jei keisite 200 portalo taškų į Paypal atmetus 10 procentų gausite 1.8 USD. Su Alertpay išlieka tas pats-mokesčių nėra.Atsimenu buvo keletas prašymų jog kai gaunate taškus iš administratoriaus norėtumėte savo taškų statistikoje matyti už ką gauti taškai. Būtent tai ir buvo įdiegta. Nuo šiol apie sėkmingą tam tikro sponsoriaus paspaudimų pakeitimą į taškus nebūsite kiekvieną kartą informuojamas asmenine žinute. Tiesiog apsilankykite Asmeninis meniu---> Mano taškai---> ir kai taškai bus pervesti, statistikoje paskutiniai įvykiai matysite pervedimo ataskaitą apie gautus taškus.
Parašyta 07 rugpjūčio 2009 - 08:48
Kodėl atsirado mokestis,keičiant taškus į pinigus,kai pervedama į PayPal?
Parašyta 07 rugpjūčio 2009 - 09:05
INGRIDA1023 wrote:
Beveik Visi sponsoriai prašant išmokos į Paypal užsideda tamtikrus mokesčius, tad ir pats mažiau gaunu pinigų beprašydamas išmokos Į paypal, o ne į Alertpay. Taip pat vis daugiau žmonių nori pinigų į Paypal. Nenuostabu, juk su Paypal pinigais galima daug daugiau neveikti nei Su Alertpay, todėl pas mane patį deficitas gaunasi Negalvokit, kad Alertpay yra blogai. Priešingai jei uždarbiaujate internete dėl to, jog persivesti pinigus į savo LT banko sąskaitą Alertpay žymiai geriau ir patogiau Paypal daugiau skirtas apsipirkinėti įvairiose parduotuvėse ir atsiskaityti už įvairias paslaugasKodėl atsirado mokestis,keičiant taškus į pinigus,kai pervedama į PayPal?
Parašyta 08 rugpjūčio 2009 - 10:58
Neįrodinėsiu,kas man geriau,bet mane tas mokestis nuliūdino. Visgi "yra kaip yra" .
Parašyta 09 rugpjūčio 2009 - 09:57
Na manyčiau dėl 0,20$ nėra ko liūdėt.Gi vistiek čia pinigus gaunat už dyką.
Parašyta 09 rugpjūčio 2009 - 02:22
Karabasas wrote:
Taip. Kaip tu mėgsti sakyti,"nemokami" pinigai .Na manyčiau dėl 0,20$ nėra ko liūdėt.Gi vistiek čia pinigus gaunat už dyką.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0