Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Paplepėkim :)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 49

#21 ingawitch

ingawitch

Parašyta 15 vasario 2009 - 01:56

Sveikuciai B) mmm kiek matau visi cia jaunuciai susirinke :) na ka galeciau pasakyt apie save esu jauna mamyte, auginu 3men dukryte :) vidurine baigiau pries kelis metus po to dirbau na o db esu dekrete :) tai kartais turiu siek tiek laisvo laiko uztat ir susidomejau uzdarbiu internete :) seip esu is Lentvario o siuo metu gyvenu prie valciunu...seip tai yra netoli musu sostines...dar galeciau pridurti jog taip pat domiuosi auto...pati jau dvejus metus vairuoju ir savo auto esu islandziojus nuo variklio iki glusako :laugh: na bet gal apie sitai kitoj temoj...tureciau pagirti admina uz puiku foruma :D aciu tau uz puikius internetinius namucius B)
  • 0

#22 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 15 vasario 2009 - 02:02

ingawitch wrote:

Sveikuciai B) mmm kiek matau visi cia jaunuciai susirinke :) na ka galeciau pasakyt apie save esu jauna mamyte, auginu 3men dukryte :) vidurine baigiau pries kelis metus po to dirbau na o db esu dekrete :) tai kartais turiu siek tiek laisvo laiko uztat ir susidomejau uzdarbiu internete :) seip esu is Lentvario o siuo metu gyvenu prie valciunu...seip tai yra netoli musu sostines...dar galeciau pridurti jog taip pat domiuosi auto...pati jau dvejus metus vairuoju ir savo auto esu islandziojus nuo variklio iki glusako :laugh: na bet gal apie sitai kitoj temoj...tureciau pagirti admina uz puiku foruma :D aciu tau uz puikius internetinius namucius B)

Tai tik pradžia, kaip ir žadėjau greitai į šį portalą ateis dar daug daud naujovių bei galimybiu nariams B)
  • 0

#23 ingawitch

ingawitch

Parašyta 16 vasario 2009 - 11:00

liabai lauksim...B)
  • 0

#24 dowylyte

dowylyte

Parašyta 16 vasario 2009 - 12:11

jaunuciai B) , o maniau, kad as cia senele su kitais palyginus busiu :) . gal kas nors uzsiimat tokiais uzdarbio budais kaip internetiniu puslapiu, logo...kurimais, cia klausimas:) , klaustuko klaviaturoj nera:laugh:
  • 0

#25 dowylyte

dowylyte

Parašyta 16 vasario 2009 - 12:13

vistik yra tas klaustukas, radau, nors ir per velai:)
  • 0

#26 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 10:15

na va matai tu dar cia ne senele :laugh: :laugh: :laugh: cia as jau labiau panasi i senele :laugh: :laugh: :laugh: na bet dar nesijauciu tokia sena tarp musu vos keli metai skirtumas bet kol kas bent jau is prisistaciusiu esu vyriausia gal atsiras uz mane vyresniu ar bent jau bendrameciu :cheer:
  • 0

#27 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:21

ingawitch wrote:

na va matai tu dar cia ne senele :laugh: :laugh: :laugh: cia as jau labiau panasi i senele :laugh: :laugh: :laugh: na bet dar nesijauciu tokia sena tarp musu vos keli metai skirtumas bet kol kas bent jau is prisistaciusiu esu vyriausia gal atsiras uz mane vyresniu ar bent jau bendrameciu :cheer:

tavo profilyje parašyta, jog 1988 gimimo esi, tai tada aš tik vienriais metais jaunesnis esu B) beje, vyresnių tai čia yra, ir nemažai, bet, kad žmonės labai užsispaudę ir nenori prisistatyt bei pabendraut :)
  • 0

#28 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:36

na taip tik metai jau minejau kad skirtumas nera didelis :) na jo o del aktyvumo tai sakyciau kazkaip mazokai aktyviu nariu B)
  • 0

#29 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:49

Pabendrauti as tai noriu B) bet galbut dar neisibegėjome atetį matysim gal net forumas lūžs nuo ivairių diskusijų :laugh:
  • 0

#30 Dona

Dona

Parašyta 17 vasario 2009 - 02:56

modestas wrote:

Pabendrauti as tai noriu :) bet galbut dar neisibegėjome atetį matysim gal net forumas lūžs nuo ivairių diskusijų :laugh:

na, kad lūš tai nelabai, visgi čia ne atviras diskusijų forumas, kaip pvz Diskusijos.lt , nors ir ten nuobodu - vėjai švilpauja :DTačiau manau, jei nors puse visų kurie čia lankosi pabendrautų, būtu šaunu, juolab kai dar bus renkami rinkimai kaip žadėjo adminas B) yra dėl ko stengis.
  • 0

#31 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 03:03

B) ,bet taip paziurejus man 104 Registruotų narių , prisijungusiu Narių: 6,na galetu but daugeu prisijungusiu ar taip nelabai kam domina darbas internete jau gereu daugeu cia sedziu nei one.lt pinigus svaistau
  • 0

#32 Dona

Dona

Parašyta 17 vasario 2009 - 03:21

modestas wrote:

:) ,bet taip paziurejus man 104 Registruotų narių , prisijungusiu Narių: 6,na galetu but daugeu prisijungusiu ar taip nelabai kam domina darbas internete jau gereu daugeu cia sedziu nei one.lt pinigus svaistau

tai čia matau kartais pakyla ir iki 10 ir daugiau narių online, o pasižiurėk lankomumas taippat auga, vakar mačiau net 60 unikalių žmonių atėjo. šaip mano manymu šis portalas yra vienas iš aktyviausių , turėdamas tik 100 registruotų narių. Daugumoje kitų, pavizdžiui counter strike, Lieneage, bei kituos portaluose yra registruotu po kelis šimtus ar net tusktančius, o aktyvių narių tik vientetai. Adminas gal nesupiks, bet čia ne reklama, o tik pavyzdys. http://www.lineager.lt/ , http://linkeris.puikiai.lt/ . neisižeiskit, jei čia kieno nors svetainės, aš nieko preš jas neturiu. Beje modestai, aš irgi čia įpratau būt, kažkai įdomu B);)
  • 0

#33 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 03:38

:) labai gerus paviždzius davei ,net keista,reginantis i koki puslapi gal jis atrodo ir patrauklus bet galbut tiek dėmesio nepatraukia kai pamatai kas jame.sitame saite man patinka nes yra nemazai draugisku zmoguciu taip pat matau gerai veikianciu sponsoriu sarašą B) ,ira uzsienietisku panasiu saitu ,kur aprasomi ivairus sponsoriai ir taip diskusijos vygsta bet mes jug Lietuviai B)
  • 0

#34 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 04:08

na mes visi labai tikimes kad musu gretos tik augs ir aktyves B) o dar su admino ruosiamais siurprizais tai tikrai reikia stengtis gyvinti si portala...taip sakant jau musu internetinius namucius :)
  • 0

#35 dowylyte

dowylyte

Parašyta 17 vasario 2009 - 07:31

na iš tikrųjų čia darosi vis įdomiau. smagu, jog vis daugiau žmonių rašo forume ir dar taip draugiškai bendrauja:)
  • 0

#36 modestas

modestas

Parašyta 17 vasario 2009 - 07:50

Taip ir turi but:) , o jei kas blogai bausim :laugh: ,dabar nera tokių karžtų diskusiju kad visų nuomones isiskirtu
  • 0

#37 ingawitch

ingawitch

Parašyta 17 vasario 2009 - 09:42

puiku kai visi draugiskai bendraujam ir nesiukslinam :)
  • 0

#38 Dona

Dona

Parašyta 21 vasario 2009 - 10:23

Turit kasnors kokių augintinių ? :) aš turiu savo numilėtinį katiną siemą ;)
  • 0

#39 herkus121

herkus121

Parašyta 21 vasario 2009 - 11:00

Papuga ;) Noreciau tureti suni, bet kol gyvenu su tevais, tai yra neimanoma :dry:
  • 0

#40 ingawitch

ingawitch

Parašyta 22 vasario 2009 - 12:16

as turiu suni tik va db kai persikrausciau tai mano numyletinis liko su tevais ;) na dar pas tevus ir katina turiu bet jis bastunas retai namie buna :laugh: o db kur gyvenu tai net 2turiu :laugh: tik va jie priristi lauke :dry:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas