Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
* * * * * 2 Balsai

PTC Autoclickeris

ptc bux autoclicker

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 363

#121 shifterer

shifterer
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 06 birželio 2012 - 03:21

Nu man tai ref4bux geriausiai auga - per dvi dienas netoli 0.24$ su 5 ref (didelis dekui jums) :)
BTW ryt , jei anksti is darbo grysiu padarysiu diiiiideli update pluginu , db testuoju kurie veikia kurie ne :)

Laukiu, pažiūrėsiu ką gero pateiksi.

Šaunuoliai visi kas ieŠko ir deda naujus plugin'us, kartu mes iŠlupsim kelis centus iŠ tų bux'ų :)
  • 0

#122 fralfakt

fralfakt

Parašyta 06 birželio 2012 - 04:32

Laukiu, pažiūrėsiu ką gero pateiksi.

Šaunuoliai visi kas ieŠko ir deda naujus plugin'us, kartu mes iŠlupsim kelis centus iŠ tų bux'ų :)

Reik bandyt ilgai dirbti su tuo multiclicker ir bandyt islupt ne kelis centus, o kelis baksus.

Gal, kas turi pasiulyti gera foruma, kur galeciau savo ismokos irodymus mesti ir uzdirbti postindamas ??
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#123 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 06 birželio 2012 - 06:17

Gal, kas turi pasiulyti gera foruma, kur galeciau savo ismokos irodymus mesti ir uzdirbti postindamas ??

http://aplusmarket.o...ter&referrer=69
  • 0

#124 mantukx

mantukx
  • VietaKaunas

Parašyta 06 birželio 2012 - 07:55

Nuotrauka

Ismoka - 2$
Registracija
Pluginas

Jungiantis per per programa prasys ivesti koda, bus 5 paveiksliukai, jei reikes trecio paveiksliuko,
rasom 3, jei kito tai kita skaiciu.
  • 0

#125 Nieksas

Nieksas

Parašyta 06 birželio 2012 - 08:21

Ner laiko tai tiek to, jei kam negaila gal irasys i refferal langeli - Nieksas :D

131 Multiclickerio pluginas ( 80 % veikia) - http://www.mediafire...rb6gcmz6wmevqwg

Ispeju , kad kompa apkraut gali labai stipriai.

Includes - 33bux admino visi saitai bei keleta kitu girdetu , seip dauguma tu mazai uz click mokanciu. Sekmes ir kantrybes, kurios man pritruko :D
  • 0
Nuotrauka

#126 Nieksas

Nieksas

Parašyta 06 birželio 2012 - 08:23

Taip pat gavau ismoka is cashcamel.
  • 0
Nuotrauka

#127 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 06 birželio 2012 - 08:26

Ner laiko tai tiek to, jei kam negaila gal irasys i refferal langeli - Nieksas :D

131 Multiclickerio pluginas ( 80 % veikia) - http://www.mediafire...rb6gcmz6wmevqwg

Ispeju , kad kompa apkraut gali labai stipriai.

Includes - 33bux admino visi saitai bei keleta kitu girdetu , seip dauguma tu mazai uz click mokanciu. Sekmes ir kantrybes, kurios man pritruko :D

Tikrai peržiūrėsiu kas gero. Ačiū

P.S. jei kam neveikia G-Dollarz - trinkit lauk, nes "account has been suspended".

• 0

#128 Oplia

Oplia
  • VietaVisaginas

Parašyta 06 birželio 2012 - 09:54

Suraskit mano imestus ptc. Nes aš nerandu.:)
  • 0

#129 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 06 birželio 2012 - 10:26

Suraskit mano imestus ptc. Nes aš nerandu.:)

Tai naudokis forumo suteiktom funkcijom. Gali peržiūrėti savo sukurtas temas ir pranešimus čia: http://www.edarbas.n...ser/3146-oplia/
  • 0

#130 fralfakt

fralfakt

Parašyta 07 birželio 2012 - 10:31

Nu tai jau galime, kur nors toki, kaip sarasiuka daryt, jau kiek maciau is cashcamel ir big-bux gautos ismokos.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#131 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 07 birželio 2012 - 12:11

Nu tai jau galime, kur nors toki, kaip sarasiuka daryt, jau kiek maciau is cashcamel ir big-bux gautos ismokos.

Ta prasme kurie mokantys? Aš tai pas save ant excel pasidaręs tokį sąrašiuką, bet aš laukiu didesnių sumų ir į Payza, nes nelabai naudoju PayPal, bet būtų kitiem pravartu pamatyt kas tikrai mokantys.
  • 0

#132 fralfakt

fralfakt

Parašyta 07 birželio 2012 - 12:16

Ta prasme kurie mokantys? Aš tai pas save ant excel pasidaręs tokį sąrašiuką, bet aš laukiu didesnių sumų ir į Payza, nes nelabai naudoju PayPal, bet būtų kitiem pravartu pamatyt kas tikrai mokantys.

Nu jo reikia sioki toki sarasiuka tada daryti, gal va sitoje temoje tituliniame lape arba nauja tema sukurt.

Tau negruzina ziauriai kompo, kai ijungi multiclicker, nes man tai zopa yra siandien as jo ijunkt negaliu. Tik ijungiu po keliu sekundziu man PC issijungia. Gal zn ar gal, kas nors zino, kaip sumazint ta apkrova???
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#133 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 07 birželio 2012 - 12:26

Nu jo reikia sioki toki sarasiuka tada daryti, gal va sitoje temoje tituliniame lape arba nauja tema sukurt.

Tau negruzina ziauriai kompo, kai ijungi multiclicker, nes man tai zopa yra siandien as jo ijunkt negaliu. Tik ijungiu po keliu sekundziu man PC issijungia. Gal zn ar gal, kas nors zino, kaip sumazint ta apkrova???

Tai gali sukurti naują temą ir nuorodą į šitą :)

O dėl apkrovos, tai labai lengva išspręst. Tiesiog, kai įkeli naują (arba jau esamą) site'ą padaryk ant nustatymų "edit" -> "miscellaneous" -> nuimk varnelę start with program. Tada nepradės spaudyt visų vos tik prasidėjus programai. O po to atsidarai, pažymi kokias 7-10 site'ų ir spaudi start, po kiek laiko, kai visi būna "done" pažymi kitas ir vėl start. Paprasta ir neužkrauna kompo. Sėkmės :)
  • 0

#134 Satnamigyz

Satnamigyz

Parašyta 07 birželio 2012 - 12:56

Contestbux moka? Kazkoks keistas, dave 100$ i account. Raso reik lauk 5 dienas kad cashout galeciau ir tai leidzia tik 1$ per 15 dienu issimti..

Shifterer, uzsireginau i edarbas tik del to kad paklausciau ar turi veikiancius kissmybux ir bucks4shares .site ? nes jie man meta plugin error.. pastoviai...
  • 0

#135 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 07 birželio 2012 - 01:49

Contestbux moka? Kazkoks keistas, dave 100$ i account. Raso reik lauk 5 dienas kad cashout galeciau ir tai leidzia tik 1$ per 15 dienu issimti..

Shifterer, uzsireginau i edarbas tik del to kad paklausciau ar turi veikiancius kissmybux ir bucks4shares .site ? nes jie man meta plugin error.. pastoviai...

Dėl contestbux nieko nežinau, bet skamba, kaip scam.

Labai malonu, kad įtraukiau dar viena narį į šitą forumą :) Na man jie abu veikia be priekaištų. Gali parsisiųst plugin'us čia: http://www.mediafire...4i1z33c3id94ocj ir http://www.mediafire...cmyncmhbhhwnm8w

Jei ir dar neveiks pabandyk update'int captcha (2012-05-31): http://www.mediafire...p6z12xpxmz9vdfi
  • 0

#136 fralfakt

fralfakt

Parašyta 07 birželio 2012 - 01:52

Nu dabar pastebejau, ka ne tame cia problema, tu man patarei taip daryti, as taip ir padariau ijungiau 10, bet vistiek issijungineja kompiuteris, kai ta programa yra ijungta. Tai vat, gal, kas zino, ka reikia daryti, kad ijungus sita programa neissijunginetu kompiuteris, nes jau galu gale tikrai nervina, gal kam nors taip yra buve ar ir dabar yra.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#137 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 07 birželio 2012 - 02:01

Nu dabar pastebejau, ka ne tame cia problema, tu man patarei taip daryti, as taip ir padariau ijungiau 10, bet vistiek issijungineja kompiuteris, kai ta programa yra ijungta. Tai vat, gal, kas zino, ka reikia daryti, kad ijungus sita programa neissijunginetu kompiuteris, nes jau galu gale tikrai nervina, gal kam nors taip yra buve ar ir dabar yra.

O ką turi omeny išsijunginėja? Labai apsikrauna ar tiesiog restartuojas? Na man užkraudavo labai, kai visus site'us paleisdavau (apie 80), bet dabar kai spaudžiu po kelis - tai nieks neatsitinka. O šiaip nežinau, kaip išspręst šitą tavo problemą :(
  • 0

#138 Satnamigyz

Satnamigyz

Parašyta 07 birželio 2012 - 02:42

EDIT : Viskas veikia :) !!
DEKUI !!

Skaitinėjau tavo pirmą postą ir užsimaniau su tuo autoclickeriu pažaist, žaidžiu nuo vakar, dirbu tik ant kelių svetainių.

Shifterer, pasiūlyk kokių, bet kad būtų su plugin, kad susirinktų išmoka per kokia 10 dienų ? :)
  • 0

#139 fralfakt

fralfakt

Parašyta 07 birželio 2012 - 03:53

O ką turi omeny išsijunginėja? Labai apsikrauna ar tiesiog restartuojas? Na man užkraudavo labai, kai visus site'us paleisdavau (apie 80), bet dabar kai spaudžiu po kelis - tai nieks neatsitinka. O šiaip nežinau, kaip išspręst šitą tavo problemą :(

Nu issijungineja, jei ijungiu visus 70 puslapiu po keletos akimirku issijungia kompas, o jei ijungiu 10 po 5min. kazkas mazdaug taip, bet dabar bandau po 5 tai, kol, kas viskas gerai jau apie puse valandos.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#140 masa123

masa123

Parašyta 07 birželio 2012 - 05:19

man raso akd veikia veikia okai uzeinu per website raso balance 0:D
  • 0

Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: ptc, bux, autoclicker

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas